برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه رولت مرغ و زیتون

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
34
محل سکونت
tehran
upload_2017-1-25_11-11-50.jpeg upload_2017-1-25_11-11-50.jpeg upload_2017-1-25_11-12-57.jpeg upload_2017-1-25_11-12-57.jpeg upload_2017-1-25_11-11-50.jpeg upload_2017-1-25_11-11-50.jpeg upload_2017-1-25_11-12-57.jpeg

________________-2.jpg

در دنیای پرمشغله امروزی گاهی طبخ غذا نیز می تواند علاوه بر وقت گیر بودن بر دل مشغولی های افراد اضافه میکند مخصوصا برای بانوانی که در بیرون از منزل، مشغول به کار می باشند و وقتی برای تهیه غذا ندارند،



در دنیای پرمشغله امروزی گاهی طبخ غذا نیز می تواند علاوه بر وقت گیر بودن بر دل مشغولی های افراد اضافه میکند مخصوصا برای بانوانی که در بیرون از منزل، مشغول به کار می باشند و وقتی برای تهیه غذا ندارند، این غذا در کمترین زمان ممکن قابل تهیه بوده و طعم بسیار لذیذی دارد و همچنین می توان با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها قابل تهیه است.


مواد لازم برای رولت مرغ و زیتون :
سینه مرغ 4 تکه

گوجه فرنگی رنده شده نصف فنجان

سیر 3 حبه

زیتون نصف لیوان

گرد لیمو 3 قاشق غذاخوری

نان تست خرد شده نصف پیمان

ژامبون گوشت 4 تیکه

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه رولت مرغ و زیتون :
upload_2017-1-25_11-12-57.jpeg


ابتدا سینه مرغ را برداشته و با گوشتکوب، وسیله مخصوص آن یا هر چیز دیگری که در دسترس داشتید به حالت بیفتک بکوبید تا نازک شده و از ضخامت آن کاسته شود تا برای رول کردن با مشکل مواجه نشوید، این عمل را برای باقی تکه های مرغ نیز انجام دهید و آن ها را کناری بگذارید. سپس در ظرف دیگری گوجه فرنگی رنده شده، زیتون ( حلقه شده )، سیر، گرد لیمو و نان های خرد شده را بخوبی ترکیب نمایید تا بهم آغشته شده و خمیری شکل شوند. در مرحله بعد مقداری ازین مواد را بر روی سینه مرغی که از قبل بیفتک کرده بودیم ریخته وو روی آن را با ورقه نازکی از ژامبون گوشت پوشانده و رول کنید، توجه کنید برای اینکه رول باز نشود می توانید در انتهای رول بر روی آن خلال دندان وارد کنید. البته قبل ازین کار آن را در نمک و فلفل و چاشنی مورد نظر خودد بغلتانید.

در یک تابه بزرگ مقداری روغن زیتون ریخته و رول آماده شده را درون آن سرخ نمایید و کاملا بچرخانید و پس از آن چند دقیقه به رول ها استراحت داده، خلال دندان ها را خارج نموده و رول سرخ شده را برش بزنید. به همین راحتی غذای شما آماده سرو می باشد.


upload_2017-1-25_11-12-57.jpeg

این مقاله را بخوانید : خواص بی نظیری از فندق
اما نکاتی که در تهیه این غذا وجود دارد این است که بهتر است سینه هایی که انتخاب می کنید کاملا پهن باشد تا بتوانید تمامی مواد را داخل آن ریخته و رول کنید. همچنین برای اینکه مواد داخل رول یکدست و خمیری تر شود بهتر است همه آن ها را داخل غذاساز بریزید. بسته به ذائقه خود و برای لذیذ تر شدن آن می توانید مقداری پنیر پیتزا یا پنیر گودا به داخل رول اضافه کنید.حتی می توانید بجای زیتون سبز از زیتونسیاه استفاده نمایید و در آخر اینکه می توانید این غذا را در فر با دمای 350˚F تا زمانی که کاملا پخته شود نیز تهیه نمایید و پس از بیرون آوردن از فر برش بزنید.

این رول را می توانید در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو نموده و بر زیبایی سفره خود بیافزایید.

مصرف زیتون برای جلوگیری از امراض قلبی و سرطان می باشد لذا حتماً حتی المقدور زیتون را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید. امیدواریم که از طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار لذت برده باشید و از درست کردن و خوردن آن به همراه عزیزانتان نیز لذت ببرید.

برای دیدن لیست کامل تولید کننده و توزیع کننده زیتون ها به ویکیوز مراجعه کنید.

بانک مقالات ویکیوز
 

kalanest

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2017
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
23
سن
36
محل سکونت
تهران
بالا