برگزیده های پرشین تولز

elhamamiran

Registered User
تاریخ عضویت
18 می 2018
نوشته‌ها
303
لایک‌ها
24
سن
30
soup-khameei-min.jpg
سوپ ******* یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ ها می باشد و امروزه درست کردن این سوپ همانند سوپ مرغ و سوپ جو خیلی باب شده است. همان طور که می دانید سوپ ******* تبریز یکی از شیک ترین غذاهای مجلسی می باشد و برای همین امروزه در بسیاری از جشن ها و مهمانی های خاص، این سوپ خوشمزه را به عنوان پیش غذا سرو می کنند.

شاید شما هم جزو اون دسته از افرادی باشید که تا به امروز طعم و مزه این سوپ خوشمزه را امتحان نکرده اید که در این صورت به شما پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده دل به دریا بزنید و طعم و مزه فوق العاده این سوپ را امتجان کنید تا از این بعد عاشقش شوید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سوپ ******* آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی مجلسی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سوپ ******* را با قارچ و هویج برای 4 تا 5 نفر آماده کرده ایم تا شما به تنهایی با این آموزش آشپزی بتوانید در منزل این سوپ خوشمزه و مغذی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود آن را سرو کنید.

توجه کنید در صورتی که می خواهید برای 10 یا 20 نفر این سوپ خوشمزه را درست کنید، می توانید از دو یا چهار برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.
مواد لازم سوپ ******* 4 نفر
قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
پیاز 1 عدد متوسط
کره 30 گرم
هویج رنده شده 1 عدد
جو پرک یک لیوان
آرد یک قاشق غذا خوری
آب مرغ یا استاک یک لیوان - 2 عدد
شیر دو لیوان
خامه به میزان لازم
پودرسیر به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت سوپ *******

1. برای درست کردن این سوپ خوشمزه، کره را داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. سپس پیاز را که از قبل به صورت نگینی و ریز خرد کرده ایم اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

2. توجه کنید لازم نیست پیازها را سرخ کنید، در حد اینکه نرم شوند کافی است. سپس قارچ خرد شده را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه تفت دادن آرد را به همراه ادویه های لازم اضافه می کنیم و بعدش تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

3. سپس جو پرک و هویج خرد شده را اضافه می کنیم و آرد را در یک لیوان آب ولرم حل می کنیم و بعد به سوپ اضافه می کنیم و به صورت مرتب و سریع هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود.

4. بعد از اضافه کردن آرد، شیر را اضافه می کنیم و بعد عصاره مرغ را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاید. (مواظب باشید شیر سر نرود)

5. بعد از اینکه سوپ به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. بعد از اینکه سوپ با حرارت ملایم به خوبی پخت و جا افتاد، حرارت زیر قابمه را خاموش می کنیم و بعدش خامه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و در ظرف سرو می کشیم. امیدواریم از خوردن این سوپ ******* خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
 
بالا