برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان

FarsiNow

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 سپتامبر 2018
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران ، ایران


مواد لازم کباب ران مرغ
ران مرغ ۵۰۰ گرم
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و ادویه به میزان کافی

طرز تهیه کباب ران مرغ بدون استخوان


ابتدا با دقتی استخوان های اضافی داخل ران مرغ را خارج می کنیم. پس از شستشو و خشک کردن ران های مرغ ، آنها را داخل یک کاسه می ریزیم.

پیاز و زنجبیل را رنده کنید و به مرغ اضافه کنید. سپس آبلیمو را به همراه روغن زیتون ، ماست ، رب انار به ران های مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به تمام نقاط مرغ برسد.

پس از مخلوط کردن بگذارید ۲ ساعت گوشت مرغ استراحت کند تا مزه دار شود. بعد از این مدت گوشت ها را به سیخ بکشید و آن ها را روی ذغال کباب کنید.

کباب ران مرغ بسیار خوشمزه تر از کباب فیله می باشد. در صورتی که می خواهید کباب شما طعم ترشی اش کمتر شود ، می توانید رب انار را از مواد لازم حذف کنید.
 
بالا