آژانس هواپیماییexchanging

عجیبا غریبا ,روشن شدن PC با زنگ تلفن

شروع موضوع توسط hamedsullivan ‏26 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    سلام

    یکی از دوستانم امشب بهم گفت که از Dial up استفاده می کنه....


    زمانی که کامپیوتر خاموشه , وقتی کسی زنگ بزنه به شمارش , سیستمش روشن میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    دیده بودید قبلا همچین چیزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    Anywhere
    تنظيمات ستاپ كامپيوتر
    وقتي يه سيگنال دريافت ميكنه روشن ميشه
    حتي اگه كامپوتر تو يه شبكه باشه از يه كامپوتر ديگه به اوني كه خاموشه يه بسته ارسال كني روشن ميشه
    البته اينم بايد تنطيم بشه:D
     
  3. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    بعضی مودمهای اکسترنال این کار رو میکنه[​IMG] ... منم یه مدم داشتم این کار رو میکرد ...[​IMG]
    باید بره تو set up و گزینش رو غیر فعال کنه [​IMG]
     
  4. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    ولی مودمش اینترناله !!
     
  5. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    سلام.
    احتمالا خونشون یه روح داره که مشکلات عصبی داره هر وقت تلفن زنگ میزنه عقدهاشو رو کامپیوتره خالی میکنه.[​IMG]
    شوخی کردم .جوابش همونیه که mehdvirua تو پست 2 گفت ربطی به مودم اینترنال یا اکسترنال هم نداره .
     
  6. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    خب ماله من اکسترنال بود و بعضی اکسترنالها وقتی روشن بمونن دلیل بر این امر میشن ... یعنی کامپیوتر خاموش ... مودم روشن و زنگ تلفن مساویست با روشن شدن ...
    حالا که این حالات نیست ... همونی که مهدی گفت [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    جدیدا پی تی جالب شده یکی جواب میده 20 نفر تایید میکنن. [​IMG]


    به هر حال ممنونم.
     
  9. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    نمیشه بالا و پایین نری؟
    برا خودت خوب نیستا
    [​IMG]
     
  10. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    آره
    نصف تاپیکها شده تایید کننون
    [​IMG]
     
  11. Heaven

    Heaven Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    501
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهرانپارس
    کافیه توی setup گزینه Modem Ring On یا AC97 Modem رو Disable کنی. حل میشه.
     
  12. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    هی میخوایم این تاپیکهای فنی منحرف نشه نمیزاری که [​IMG] منم در مضرات بالا و پایین پریدن یه چیزایی شنیدم [​IMG]
    در مورد اینکه همه تایید میکنن هم منم تایید میکنم ! آخه یکی حواب درست رو میگه بقیه که میدونن چی ؟! [​IMG] اونا هم باید بگن که درسته دیگه ...
     
  13. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    آقا بیا
    اینم جوابت
    کجا رفتی؟
    [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    مرسی از راهنماییت .
     
  16. mammad81

    mammad81 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    1,512
    تشکر شده:
    13
    آقا جون بره تو setup گزینه wake on modem ring یا یه همچین چیزی رو پیدا کنه بعد Disable اش کنه معمولا هم توی قسمت advanced poer management هست ربطی هم به اینترنال یا اکسترنال بودنش نداره مودم مودمه دیگه
     
  17. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    [​IMG][​IMG]
    منم میدونم ربطی به اکسترنال بودن و اینترنال بودنش نداره !!!! میگم اگه اکسترنال می بود ... روشن گذاشتن مودم بدون اینکه این set up ها رو در نظر بگیریم روشن میکرد کامپیوتر رو [​IMG]
     
  18. hamedsullivan

    hamedsullivan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    6,656
    تشکر شده:
    128
    محل سکونت:
    on the road
    دوستانه عزیز به خدا مشکلش حل شد .

    ممنون از لطف همگی. [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  19. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    [​IMG] [​IMG]
     
  20. mammad81

    mammad81 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    1,512
    تشکر شده:
    13
    خواهش وشد جیگر قابلی نداشت
     
  21. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    مطمئنی؟
    شمارتو بده الان زنگ بزنم ببینم چی میشه
    روشن میشه یا نه
    البته اول خاموشش کن
    بعد من زنگ میزنم
    [​IMG]
     
  22. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    خب مشخص هست که پست ها فقط و فقط جنبه فنی داره و اصلا در راستای افزایش پست نیست ! :D

    تو کارنامه همتون یه اخطار ثبت شد :D حالا تا دیدید یه تاپیک تو آزاد نیست ، هی پست بزنید . :D
     
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.