nexpay

عکس ها در نظر سنجی

شروع موضوع توسط iransbs ‏27 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    سلام

    ببینید من می خوام کار کنم که مثلا اگر عدد 100 بود یه عکس بیشتر از اون هایی دیگه کشیده بشه
    راحت بهتون بگم به این سایت قسمت نظر سنجیش برید ببنید چی کار کنم که مثل این بشه
    http://www.iransbs.com
    ببنید من فقط همون قسمتی رو می خوام که یه حالت مثل عکس می کنه ها :blink:
     
  2. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یه عکس میزاری با توجه به اون عدد واید عکس تعیین میشه !
    اگه 10 بود ، 10 پیکسل
    اگه 100 بود 100 پیکسل !
     
  3. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تأید می شه
     
  4. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  5. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    تازه مثلا اگر 300 نفر رای بدن 300 پیکسل می شه
    1000 نفر می شه 1000 پیکسل
    باید یه فکر بهتر کرد
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :lol:
    eeeeeeeeeeeeeeee
    بابا این حرف از شما بعیده :lol:
    ریاضیت خوب نیست ؟!

    خوب درصد بندی می کنیم

    مثلاً اگر 20% بود 20 پیکسل می زاریم :D

    اکثراً هم از همین روش استفاده می کنند
    و بهترین راه هم همینه

    ;)
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تائید میشه !
     
  8. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    اتفاقا دیشب به همین فکر بودم ولی یکم گیج کننده هست حالا تست می کنم اگر نشد دوباره میام سوال می کنم
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    از یک div هم می تونی استفاده کنی که به width ش درصد بدی !
     
  10. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تأید می شه
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    که مثلا بک گراند اون عکس رنگی باشه !
     
  12. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    آره يا مي توني background اون رو يك رنگ ست كني
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    شرمنده راه استفاده اش رو می گید من زیاد با این کد کار نکردم
     
  15. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    16
    راه حلی که دوستان اشاره کردند راه حل خوبیه.
    ولی جهت معلومات عمومی.چند وقت پیش توی سایت phpclasses.org یه کلاس دیدم که کارش همین بود.
    متاسفانه اسمش خاطرم نیست.ولی یادم می یاد شما بهش عدد می دادی اون نوارها رو برای شما رسم می کرد.برای نظر سنجی ها و نرم افزارهای آمار گیر خیلی خوب بود.
     
  16. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    کد:
    <div style="background-color:#00FF00; background-image:back.jpg;"></div>
    
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal