منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

net_tours2018

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2017
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
0
سن
30
غذاهایی که می توانید در ارمنستان بچشید – قسمت اول


ارمنستان که یکی از همسایه های شمال غربی ایران است، از لحاظ فرهنگی و بخصوص فرهنگ غذایی به کشور ما بسیار نزدیک است. به طوری که غذاهایی همچون کباب کوبیده، کباب برگ، دلمه و کوفته از غذاهای مشترک بین دو فرهنگ است. معمولا غذاهای ارمنی باب میل گردشگران ایرانی می باشد. اگر بخواهیم غذاهای این سرزمین را دسته بندی کنیم، می توان گفت عمده غذاهای این کشور شامل غذاهای گوشتی، غذاهای دریایی، انواع نان ها، کباب ها، بورانی ها، آش و آبگوشت می باشد. همچنین فست فودها و پیتزا فروشی های بسیاری نیز در سطح شهر فعال هستند. در ادامه سعی می کنیم چند مورد از غذاهای معروف ارمنستان را برای شما شرح دهیم. با تورز پرس همراه باشید.


%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg


کباب ها

در ارمنستان تنها به کباب کوبیده، کباب می گویند. در صورتی که شما نوع دیگری از کباب را بخواهید باید خورواتس سفارش دهید. که این کباب از مرغ و گوشت گوساله تهیه می شود. بهترین مکان برای یافتن خوشمزه ترین کباب های ارمنستان خیابان برشیان است. کباب ها جزو غذاهای رسمی ارمنستان و مورد پسند مردم این سرزمین هستند.


%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg


غذاهای دریایی


یکی دیگر از غذاهای محبوب این کشور غذاهای دریایی آن است. کباب ماهی با طعم و بوی خوشش مورد پسند هر گردشگری است. برای طبخ این ماهی به سبک ارمنی، ادویه های خاصی به ماهی اضافه می کنند و گاهی درون شکم ماهی را نیز با ادویه مزه می دهند. ماهی را در فر یا روی ذغال کبابی طبخ می کنند. در شهر ایروان به دلیل داشتن دریاچه های فراوان، شما در هر لحظه می توانید از ماهی های تازه و خوشمزه ای برای طبخ انواع غذاهای دریایی مخصوصا کباب ماهی استفاده کنید. که این تازگی باعث طعم خاص و تکرار نشدنی این غذا می شود که خود از جاذبه های گردشگری ارمنستان به حساب می آید.


%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg


آش و آبگوشت


تنوع این نوع غذا در ارمنستان بسیار زیاد است. بسته به نوع گوشتی که در تهیه آش ها و آبگوشت ها استفاده می شود، تنوع غذایی بسیاری وجود دارد. در تور ارمنستان شما می توانید از این آش ها و آبگوشت های خوشمزه بچشید و لذت ببرید. انواع سوپ ها و آش ها با گوشت مرغ، همانند آش گوشت مرغ، سوپ عروسی، تارخانا، سوپ مرغ با برنج و ... تهیه می شود. انواع سوپ ها و آش ها با گوشت گاو عبارتند از انواع کوفته ها، انواع آبگوشت های ادویه دار و ... که طعم بی نظیری دارند. انواع آش ها و سوپ هایی که با گوشت گوسفند طبخ می شوند، شامل آبگوشت برنج، آبگوشت بلغور، آبگوشت بزباش و ... هستند که طرفداران خاص خود را دارند. و انواع آش هایی که با لبنیات طبخ می شوند مثل آش ماست، آبدوغ، بورانی و ... که همگی لذیذ و از غذاهای معمول در ارمنستان هستند.



آشی به نام آنوش آپور، آشی است که در عید پاک ارامنه طبخ می شود و برای مردم ارمنستان بسیار خوشمزه و محبوب است. این آش با میوه های خشک، عسل و گردو تهیه می شود. ماهی ایشخان در این کشور بسیار محبوب است و انواع غذاهای مختلف از این ماهی به صورت آب پز، کبابی و سرخ شده طبخ می شود. همچین آش ایشخان نیز طرفداران بسیاری دارد. ایشخان نوعی ماهی غزل آلا در ارمنستان است. در قسمت بعدی این مقاله دیگر غذاهای محلی ارمنستان را به شما معرفی خواهیم کرد که مطمئنا از جذابیت خاصی برخوردار خواهد بود.


%D8%A2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg


آیا از مطالب ارایه شده درباره ارمنستان و غذاهای محلی ارمنستان رضایت داشتید؟ برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این کشور به بخش های دیگر سایت مراجعه نمایید. برای ثبت تور ارمنستان تابستان 96 و تورهای ارمنستان به لیست تور های ما مراجعه فرمایید.
 
بالا