exchanging

غیر فعال کردن قابلیت پرینت و سیو از pdf بروی شبکه

شروع موضوع توسط smrr57 ‏19 جولای 2007 در انجمن شبکه

  1. smrr57

    smrr57 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2006
    نوشته ها:
    561
    تشکر شده:
    7
    برروی چند تا کامپیوتر را که با هم شبکه هستند ( windows 2000 ) یک سری فایل pdf قرار دارم
    حالا می خوام این فایل ها فقط قابل خواندن باشن یعنی هر کی به این فایل ها بروی شبکه دسترسی داشته باشه نتونه از pdf ها پرینت بگیره یا ان ها را save as یا Copy بکنه

    یعنی فقط در حد خوندن دسترسی داشته باشه

    تا انجایی که من می دونم توسط خود نرم افزار pdf میشه قابلیت پرینت کردن را غیر فعال کردن اما برای اینکه کسی نتونه فایل های pdf را کپی یا save as بکنه بروی شبکه چیکار باید بکنم
     
  2. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    سوال جالبیه ...

    خوب وقتی ما پرمیشن read رو میدیم یعنی یوزر می تونه بخونه و این خوندن مساوی با save o cpoy هم هست .

    یعنی این واژه ها مترادف ...



    باید فکر کرد ..
     
  3. smrr57

    smrr57 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2006
    نوشته ها:
    561
    تشکر شده:
    7
    ممنون از اینکه سریع جواب دادی
    من فقط می خوام یوز ها بتون pdf را نگاه کنن ، یعنی هیچ راه حلی نیست ؟
     
  4. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    قاعدتا که باید باشه ...

    اما راهش و باید پیدا کرد , من از خود صاحبش می پرسم :D
     
  5. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    مطمین نیستم ،ولی فکر میکنم در UNIX پریمیشن Read و Copy به صورت جداگانه وجود دارند و به عبارت دیگه این کار رو میشه داخل UNIX انجام داد.
     
  6. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    اون SAVE کردن فکر کنم مربوط به قابلیت خود نرم افزار باشه اخه توی بعضی از pdf ها دیدم که گزینه ذخیره غیر فعاله. فقط میشه از روش خوند.
    دیگه نمیشه جلوی Save رو از کاربر گرفت . تو کارهای دیگه اش می مونه باید یه نرم افزاری باشه که اون فایل رو به حالت نمایش دربیاره .
    اصلا چرا به حالت PIC نمی ذاری . ( البته اونرو هم میشه ذخیره کرد )
     
  7. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خیلی بحث جالبیه :D
     
  8. smrr57

    smrr57 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2006
    نوشته ها:
    561
    تشکر شده:
    7
    از طریق خود pdf میشه print را غیر فعال کرد ، اما save as را من نتونستم
    pic را یوخده توضیح بده
     
  9. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ایناش که مهم نیست .

    مهم اینه یوزر فایل رو نتونه کپی کنه ...
     
  10. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    آخه کجا می خواد ذخیره تو کامپیوتر خودش
    فهمیدم میشه کلیک راست رو ازش گرفت Disable کرد
    شاید بشه کمی کار با Group policy حلش کرد
     
  11. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    جواب نمیده،به راحتی میتونه از کلیدهای ترکیبی استفازه کنه.
     
  12. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    راه حلی عجیب و غیر حرفه ای:
    PDF ها رو فقط روی یک کامپیوتر بزار (سیستم عامل باید Windows Server باشه تا چند نفر بتونن همزمان باهاش کارکنن) که بقیه بتونن به صورت Remote desktop باهاش کار کنند.ضمنا باید رو اون کامپیوتر این گونه کابرها رو طوری تعریف کنی که اجازه دسترسی به Storage ها رو نداشته باشند.

    راه حل خنده دار:
    به جای گذاشتن PDF ها روی کامیوتر،اونا رو خودت چاپ کن و به صورت کتابچه در اختیارشون قرار بده و موقع رفتن هم اونا رو پس بگیر.
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    :lol::lol::lol:

    من توی سایت میکروسافت دارم میگردم اما هنوز که به نتیجه ای نرسیدم
     
  15. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    مایکروسافت چیکار به pdf داره؟
     
  16. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    فایل فایله دیگه ...

    می خواد PDF باشه می خواد Exe

    ما میخوایم کسی کپی نکنه , خوب اون باید جواب بده .
     
  17. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    از دید من جواب قطعی به این سئوال در سیستم عامل ویندوز نه هست چون در ntfs هیچ ویژگی نداریم که جلوی کپی رو بگیره. یعنی دسترسی read مترادف با copy هست.

    اما در netware شدنی هست چون میشه به یک فایل ویژگی copy inhibit داد. تا قبل از windows server 2000 و active directory بعضی جاها ترکیب novell+nt4 استفاده میکردن و مدیریت منابع رو به ناول میسپردن. من شخصا" روی ناول این موضوع copy inhibit رو تست نکردم ولی اگر کسی امکانش رو داشته باشه و خبرش رو اینجا بگذاره خیلی خوبه.
     
  18. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خود netware یه دنیا مکافات داره
     
  19. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    من بعد کلی تحقیقات به این نتیجه رسیم که یه اتفاقی باید توی رجیستری بیفته :D
     
  20. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    اقا من دیدم بعضی از سایتها فایلها رو طوری قرار می دن که کاربر اجازه کپی نداره یعنی کپی ممنون
    طریقه کارشون چه جوریه ؟ میشه عین اون کار انجام داد .

    یه چیز دیگه اگه بشه دستور کپی در اون فولدر غیر فعال بشه یعنی وقتی میری تو قسمت Edit دستور کپی غیر فعال باشه . حتما میشه .
     
  21. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,020
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خوب آره :D اما چه طوری اینجوری میشه !؟