آژانس هواپیماییexchanging

فارسي در Borland C++ Builder

شروع موضوع توسط hojjats ‏14 جولای 2005 در انجمن خانواده C++ , C

  1. hojjats

    hojjats کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    من تازه borland C++ builder 6 رو نصب كردم و چندتا برنامه ابتدايي و ساده هم نوشتم.
    چيزي كه اين ميون فهميدم اين بود كه فرم ها و text box ها و ... اي كه با VCL درست كني نمي تونن فارسي بفمن! به بيان بهتر VCL از درك unicode عاجزه. خيلي دنبال راه حل گشتم و حتي يه سري كامپوننت هاي ديگه رو تست كردم اما افاقه نكرد ( يا من بلد نبودم درست استفاده شون كنم) و در همين حين بود كه به اين forum رسيدم.
    دوستاني كه سابقه برنامه نويسي با BCB6 دارن ممكنه بگن كه چه طوري مي شه توش فارسي نوشت؟
    با تشكر فراوان
    حجت
     
  2. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    به راحتي!!! اول اينكه VCL كاملا Unicode رو ساپورت ميكنه.
    دوم اينكه من تا به الان بارها با BCB (البته 5.5 ) برنامه نوشتم و هيچ مشكلي نداشته. شما احتمالا روي سيستم عاملتون فارسي نصب نكردين.
     
  3. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
  4. hojjats

    hojjats کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 جولای 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    سلام
    اول اين كه من روي كامپيوترم فارسي رو نصب كردم. پس مشكل اين نبوده.
    دوم اينكه بعد از چند بار تلاش بالاخره TNT رو نصب كردم و حالا فارسي (يا به عبارت بهتر Unicode رو قبول مي كنه)
    سوم اين كه اين قدري كه من توي document هاي مربوط به VCL خوندم خودشون هم مي گن كه VCL از unicode حمايت نمي كنه و كاراكترها رو تا حد ANSI هضم مي كنه. من هم هر بار كه يه control خود BCB رو اضافه كردم و خواستم بهش caption فارسي بدم به جاش برام جغور بغور گذاشت شبيه به : ÓíÓí كه نشون مي ده كه بنده خداها توي document ها راست گفتن. البته اشتباه نشه ها! من خودم خيلي سواد BCB ندارم و منظورم اين نيست كه بگم فلان چيز رو اشتباه گفتين (روي سخنم با آقا يا خانم littlerabbit هستش) بلكه منظورم اينه كه راه حل و فرمايش جناب firebird صحيح تره.

    راستي من اگه بخوام از كسي بابت اين forum تشكر كنم اون فرد كيه؟ من عضو چند تا فورم ديگه هم هستم كه همه شون خارجين ولي يه فورم فارسي رو ترجيح مي دم. اين فورم به نظرم خوب مي آد.

    ممنون
     
  5. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    تشکرش واسه احسان و محمد رضا و تیم PT

    اما خوب من مطمئنم که شما یه کار کوچیک رو انجام ندادید. یعنی تو تب Advanced هم فارسی رو انتخاب نکردید. اول اینکار امتحان کنید.