netmsm
Registered User
سلام دوستان
چند تا قطعه خراب موجوده که به صورت مزایده برای فروش قرار داده میشه. پایان مزایده برای هر مورد، 24 ساعت بعد از بالاترین-آخرین پیشنهاد برای همون قطعه.
1- مادربورد گیگابایت GIGABYTE M61PMES2 بدون تعمیرشدگی
پایه 15 فوری 25
2- مادربورد گیگابایت GIGABYTE M51GMS2G دو - سه سال پیش تعمیر شده یک سال پیش دوباره خراب شده ولی دوباره تعمیر نرفته
پایه 10 فوری 20
3- کارت گرافیک گیگابایت GIGABYTE X1300 بدون هیتسینک - به تعمیرگاه رفته و تعمیر نشده
پایه 10 - فوری 15
4- کارت گرافیک GF 7100 PCI-E نمیدونم تعمیرشده قبلا یانه - بدون هیتسینک
پایه و فوری 10
5- کارت گرافیک GF 7300 PCI-E نمیدونم تعمیر شده یا نه
پایه و فوری 10
6- کارت گرافیک GF 5500 AGP تست نکردم ممکنه سالم باشه - تعمیر هم نشده
پایه و فوری 5
7- کارت گرافیک GF 5200 AGP تست نکردم ممکنه سالم باشه - تعمیر هم نشده
پایه و فوری 5
8- درایو IDE DVD-RW لپتاپی دو عدد - تعمیرگاه رفته ولی تعمیر نشده
پایه و فوری 10
9- درایو BLUERAY + DVD-RW که DVD-RWش خراب شده و از روز اول تا حالا از BLUERAY اون استفاده نشده و حتی من دیسکش رو هم نداشتم که تست کنم و الزاما باید سالم باشه. تا به حال تعمیر نشده
پایه 30 - فوری 40
10- هارد ساتا لپتاپی WESTERN DIGITAL 320G تا به حال تعمیر نشده - ایراد: DETECT نمیشه
پایه 15 فوری 25
11- نمایشگر XBRIGHT لپتاپی (فک کنم دل 1510) که یه بار لپتاپ ضربه خورده و نور نمایشگر قطع شده اما پنل سالمه و تصویر داره - تعمیر نشده
پایه 15 - فوری 25
خارج از مزایده برای خرید کل قطعات بصورت یکجا: در صورت خرید یکجا، کلیه قطعات با قیمت پایه تقدیم میشه. :general406::general606:
هزینه ارسال با خریدار محترم و اولویت فروش حضوری هستش. فروش به صورت اول ارسال بعد از واریز ^_^

چند تا قطعه خراب موجوده که به صورت مزایده برای فروش قرار داده میشه. پایان مزایده برای هر مورد، 24 ساعت بعد از بالاترین-آخرین پیشنهاد برای همون قطعه.
1- مادربورد گیگابایت GIGABYTE M61PMES2 بدون تعمیرشدگی
پایه 15 فوری 25
2- مادربورد گیگابایت GIGABYTE M51GMS2G دو - سه سال پیش تعمیر شده یک سال پیش دوباره خراب شده ولی دوباره تعمیر نرفته
پایه 10 فوری 20
3- کارت گرافیک گیگابایت GIGABYTE X1300 بدون هیتسینک - به تعمیرگاه رفته و تعمیر نشده
پایه 10 - فوری 15
4- کارت گرافیک GF 7100 PCI-E نمیدونم تعمیرشده قبلا یانه - بدون هیتسینک
پایه و فوری 10
5- کارت گرافیک GF 7300 PCI-E نمیدونم تعمیر شده یا نه
پایه و فوری 10
6- کارت گرافیک GF 5500 AGP تست نکردم ممکنه سالم باشه - تعمیر هم نشده
پایه و فوری 5
7- کارت گرافیک GF 5200 AGP تست نکردم ممکنه سالم باشه - تعمیر هم نشده
پایه و فوری 5
8- درایو IDE DVD-RW لپتاپی دو عدد - تعمیرگاه رفته ولی تعمیر نشده
پایه و فوری 10
9- درایو BLUERAY + DVD-RW که DVD-RWش خراب شده و از روز اول تا حالا از BLUERAY اون استفاده نشده و حتی من دیسکش رو هم نداشتم که تست کنم و الزاما باید سالم باشه. تا به حال تعمیر نشده
پایه 30 - فوری 40
10- هارد ساتا لپتاپی WESTERN DIGITAL 320G تا به حال تعمیر نشده - ایراد: DETECT نمیشه
پایه 15 فوری 25
11- نمایشگر XBRIGHT لپتاپی (فک کنم دل 1510) که یه بار لپتاپ ضربه خورده و نور نمایشگر قطع شده اما پنل سالمه و تصویر داره - تعمیر نشده
پایه 15 - فوری 25
خارج از مزایده برای خرید کل قطعات بصورت یکجا: در صورت خرید یکجا، کلیه قطعات با قیمت پایه تقدیم میشه. :general406::general606:
هزینه ارسال با خریدار محترم و اولویت فروش حضوری هستش. فروش به صورت اول ارسال بعد از واریز ^_^
فایل های ضمیمه
Last edited: