سلام برشما. ساعت بسیار زیبایی دارید اما حقیقتاً به پول احتیاج پیدا کردم واسه همین فقط فروش هست. ممنونم از پیشنهاد شما.سلام داد.
تعویض با ساعت سیکو امضام داری؟
با سلام. واقعاً معذرت میخوام. اگر پول لازم نشده بودم هرگز ساعتی به این خوبی رو رد نمیکردم. متاسفانه فقط فروش هست. ممنونم که به تاپیکم اومدید.سلام دوست عزیز
معاوضه هم میکنی...؟؟؟
اختیار داریدمنم ممنون که پاسخ فرمودین. جسارتاً 360 خریدارم. (شما آپ لحاظ فرمایید)
ممنونم از اطلاع شما ام دوست من،اما ساخت ژاپن اصلاً نیست. الان آک چینیش با گارانتی 650 هستخودم تو همین سایت یه دونشو فروختم 250 تومن ، در حد آآآآآآآآآآک. البته اونموقه قیمتش 400 تومن بود و الانم قیمت آکبندش با یکسال ضمانت و ساخت ژاپن 590 هست.
به هرحال محض اطلاع و دوستانه عرض کردم .
ممنونم از اطلاع شما ام دوست من،اما ساخت ژاپن اصلاً نیست. الان آک چینیش با گارانتی 650 هستاونم خود نمایندگی میدن. به هر حال اگر60 دیگه رو قیمتتون بالا بیایید فروشنده هستم چون پول لازم شدم.
آقا من که نگفتم باور نمیکنمحالا من هرچی میگم شما باور نمیکنی!!! این لینکشه الانم سوال کردم موجود داشت اما من نمیخواستم نو بخرم:
http://www.casiokarmania.com/محصولات/35-محصول-ورزشی-(کوهنوردی)/56-Casio-g-9200.html