منتخب بازارچه

فروش قارچ کامبوچا - kombucha - درمان اکثر بیماری ها وافزایش طول عمر - سلامت خود را تضمین کنید

payam-nice

Registered User
امتیاز - 100%
35   0   0
سلام، من دو تا سوال داشتم:
1- این قارچ ها رو وقتی داخل ظرف میذارم ته ظرف میره و تا آخر هم ثابت همونجا می مونه، این مورد مشکلی به وجود نمیاره؟ (چون تو برگه ها نوشتید که اگه ته ظرف هم بره بعد خودش میاد بالا)
2- یک لایه بسیار نازک هم دهانه ظرف ایجاد میشه که نمی دونم قارج جدید هست یا چیز دیگه!
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
همکار انجمن
امتیاز - 99.4%
172   1   0
سلام، من دو تا سوال داشتم:
1- این قارچ ها رو وقتی داخل ظرف میذارم ته ظرف میره و تا آخر هم ثابت همونجا می مونه، این مورد مشکلی به وجود نمیاره؟ (چون تو برگه ها نوشتید که اگه ته ظرف هم بره بعد خودش میاد بالا)
2- یک لایه بسیار نازک هم دهانه ظرف ایجاد میشه که نمی دونم قارج جدید هست یا چیز دیگه!
سلام.
1.در موردکامبوچا اشکالی نداره.
2.قارچ جدیده ولی تا قبل 10 روز نباید بهش دست بزنید قطور شود.
 

raya30stem

کاربر تازه وارد
امتیاز - 0%
0   0   0
من ازشون خرید کردم
مراقبتهای مخصوص خودشو میخواد این قارج
مثل نگهداری از یه حیوون خانگی
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
همکار انجمن
امتیاز - 99.4%
172   1   0
من ازشون خرید کردم
مراقبتهای مخصوص خودشو میخواد این قارج
مثل نگهداری از یه حیوون خانگی
بالاخره چون که قبل رشد هست سختی های خاص خودش رو داره.
نکات مفیدشم بگین !
 

Business plan

Registered User
امتیاز - 100%
31   0   0
اضافه کردن قند یا شکر حتما لازمه؟ بدون قند رشد میکنه؟! چون من نمیتونم چیز شیرین، قند و شکر مصرف کنم
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
همکار انجمن
امتیاز - 99.4%
172   1   0
اضافه کردن قند یا شکر حتما لازمه؟ بدون قند رشد میکنه؟! چون من نمیتونم چیز شیرین، قند و شکر مصرف کنم
با سلام.
بیش از 90% شکر مصرفی صرف ایجاد لایه کامبوچا جدید میشه.عملاً نوشیدنی نهایی مقدار خیلی خیلی کمی قند داره
 

bestmovie

Registered User
امتیاز - 100%
100   0   0
سلام .. بسته من ده روز پیش رسید
صبر کردم تا نتیجه کار رو ببینم و بعد نظر بدم
بعد از هشت روز امروز ظرف رو از کابینت خارج کردم و با یک قارچ به قطر بیست سانت مواجه شدم که شبیه خمیر پیتزا بود و به چهارتا اسلایس تقسیمش کردم و گذاشتم تو شیشه در یخچال
نوشیدنی رو هم از صافی رد کردم و گذاشتم توی بطری در یخچال یک فنجان هم خوردم که طعمش ترش و شیرین و گازدار بود
نکته ای که متوجه شدم اینه که تهیه اش آسون تر از چیزیه که فکر میکردم و با وجود اینکه دستور العمل رو دقیقا اجرا نکردم باز قارچ تشکیل شد فقط باید بهداشت رو رعایت کرد..
ممنون از صاحب تاپیک بخاطر اینکه این موجود ارزشمند رو با قیمت و کیفیت مناسب در اختیارم گذاشتند
 

vahidreza123

کاربر تازه وارد
امتیاز - 100%
4   0   0
با سلام . من شربت کامبوچا را که صاف میکنم و داخل یخچال میگزارم داخل بطری باز یه لایه هایی رشته رشته ای مانند دانه های پنبه داخلش تشکیل میشه . دلیلش چیه؟ اگه این لایه ها اتفاقی خورده بشه مشکلی داره؟
 

mortar

کاربر تازه وارد
امتیاز - 100%
3   0   0
سلام به استارتر محترم سوالی دارم برای کسی که درگیر بیماریهای معمل مزمن مانند قند وچربی و فشارخون هست کدام بهتره کامبوجا یا کفیر؟
 
بالا