استارتر عزیز
ضمن سلام
با توجه به کامنت های خوبتان در بخش امتیاز بازارچه و قدمت حضورتان در فروم

، بر حسب وظیفه لازم دونستم که نکته ای را به شما دوست گرامی اطلاع دهم و آن اینکه:
این هارد مدل RE است،(همانطور که که دوستان مرقوم داشتند)، ولی الزاما «اینترپرایز» نیست، و کلا «اینترپرایز ادیشن» نیست.
هاردهای ۴ ترای RE وسترن با لیبلهای
«Datacenter Capacity به رنگ طلایی» و
«Enterprise به رنگ مشکی» و یا
«بدون درج این دو»، به بازار تزریق شده اند (که عملا فرقی با هم ندارند و کار آیی ایده آلی را برای سرورهای تجاری و یا دیتا سنترها،جهت کار طولانی مدت دارا هستند).
اما هاردهای
«اینترپرایز ادیشن» صرفا هاردهایی هستند که جزو سری
Enterprise-Class وسترن میباشند که شامل هاردهای وسترن طلایی WD Gold Enterprise-Class میباشد (از 1 ترابایت تا 18 ترابایت داره، همگی 7200 دور و از 128 تا 512 مگابایت کش).
از آنجایکه در سایتهای داخلی اشاره ای به تفاوت هارد های
WD RE با وسترن
WD BLACK نشده (یا من ندیدم)، لذا برای وقوف و آگاهی دوستان عزیز و با اجازه صاحب تایپیک توضیح مختصری را در این باب عرض میکنم:
- اول اینکه هارد RE را با هارد های سری RE4 وسترن که ساتا2 و 7200 دور است (که بالاتر از 2 ترا هم نداره) اشتباه نگیرید، درایورهای سری RE همگی ساتا3 و 7200 دور و 64 مگ کش و با ظرفیت های 250 گیگ تا 4 ترابایت تولید شده اند.
- میزان پایین سطح خطا در پردازش و پایداری عالی در حفظ داده ها از ویژگی های درایورهای RE است.
- در حالی که هر دو درایو وسترن Black و RE دارای StableTrac (جایی که شافت موتور در دو سر آن محکم شده تا لرزش را کاهش دهد) و VCT (فناوری کنترل ارتعاش) می باشند، علاوه بر آن درایوهای RE از طریق فناوری RAFF (Rotary Acceleration Feed Forward) دارای محافظت اضافی در برابر لرزش هستند.
- فناوری RAFF نوعی پیشرفته از لغو لرزش بوده که برای مقابله با کاهش ناشی از لرزش منابعی مانند فن ها و دیسک های سخت دیگر (یعنی اگر در کیس چند هارد نصب شده باشد) طراحی شده است.
- MBTF (متوسط زمان بین خرابیها) وسترن RE برابر با 1/200/000 ساعته، و عمر RE (از جهت میزان خواندن و نوشتن داده ها) بیشتر از وسترن بلکه.
- قیمت درایورهای RE معمولا 15٪ از وسترن بلک هم سطح خودش، بیشتر است.
استارتر گرامی! در صورت عدم لزوم به این توضیحات در تایپیکتون، بفرمایید تا حذف کنم.
خوب بفروشید