سلام دوستان
فروش وِیژه هدفون حرفه ای بیتس پرو Beats Pro
مهندسي پيشرفته هدفون بيتس، صدايي با تفكيك پذيري بسيار بالا را توليد مي كند كه تا کنون سایر هدفون ها براي پخش همچین صدایی با کیفیت و قدرتمند، تجهيز نشده اند. این هدفون قابل اتصال به تمامي دستگاه های Mp3 Player - Mp4 Player - Iphone - Ipod - Ipad - موبایل و ... می باشد.
هدفون بیتس پرو یکی از با کیفیت ترین و پر فروش ترین مدل های کمپانی معتبر بیتس می باشد. این هدفون دارای سیم جدا شونده بوده و در 4 رنگ مختلف مشکی، سفید، قرمز و آبی با 6 ماه گارانتی تعویض عرضه شده است .
مشخصات حرفه ای هدفون حرفه ای بیتس پرو :
- بسته بندی اورجینال
- کابل جداشونده و دارای ورودی فیش سوزنی درشت (جک 3.5)
- کیفیت صدای فوق حرفه ای مناسب برای متخصصین در صنعت موسیقی
- قابلیت انعطاف بالا
- ارائه شده در چهار رنگ مشکی، سفید، قرمز و آبی
- دارای 6 ماه گارانتی تعویض
بنده خودم به شخصه از این هدفون استفاده میکنم و راضی هستم ...
ارسال به سراسر ایران انجام میشود ...
قیمت نهایی این محصول 59 هزار تومان میباشد .
اگه نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید لطفا یک گفت و گو ایجاد کنید یا آیدی یاهو مسنجر pbx9797 رو اد کنید .
فروش وِیژه هدفون حرفه ای بیتس پرو Beats Pro
مهندسي پيشرفته هدفون بيتس، صدايي با تفكيك پذيري بسيار بالا را توليد مي كند كه تا کنون سایر هدفون ها براي پخش همچین صدایی با کیفیت و قدرتمند، تجهيز نشده اند. این هدفون قابل اتصال به تمامي دستگاه های Mp3 Player - Mp4 Player - Iphone - Ipod - Ipad - موبایل و ... می باشد.
هدفون بیتس پرو یکی از با کیفیت ترین و پر فروش ترین مدل های کمپانی معتبر بیتس می باشد. این هدفون دارای سیم جدا شونده بوده و در 4 رنگ مختلف مشکی، سفید، قرمز و آبی با 6 ماه گارانتی تعویض عرضه شده است .
مشخصات حرفه ای هدفون حرفه ای بیتس پرو :
- بسته بندی اورجینال
- کابل جداشونده و دارای ورودی فیش سوزنی درشت (جک 3.5)
- کیفیت صدای فوق حرفه ای مناسب برای متخصصین در صنعت موسیقی
- قابلیت انعطاف بالا
- ارائه شده در چهار رنگ مشکی، سفید، قرمز و آبی
- دارای 6 ماه گارانتی تعویض

بنده خودم به شخصه از این هدفون استفاده میکنم و راضی هستم ...
ارسال به سراسر ایران انجام میشود ...
قیمت نهایی این محصول 59 هزار تومان میباشد .
اگه نیاز به اطلاعات بیشتر داشتید لطفا یک گفت و گو ایجاد کنید یا آیدی یاهو مسنجر pbx9797 رو اد کنید .