mobin780
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 18
- لایکها
- 1
با سلام
فروش کانال آپارات با درامد عالی ماهیانه 1.5 میلیون تومن !
یک کانال آپارات با بیش از 7100 ویدئو و بیش از 4600 دنبال کننده به فروش می رسد.
این کانال در طرح درآمد آپارات پذیرفته شده است و در حال حاضر روزانه حدود 35 تا 65 هزار تومان درآمد دارد. البته در حال حاضر شاید روزی 1 ساعت هم روی این کانال وقت نمیزارم و فقط روزی 3-4 ویدئو آپلود می کنم. پس می بینید که براحتی با فعالیت بیشتر میشه درآمدش رو خیلی بیشتر کرد.
نکته ای در مورد قبول شدن در طرح درامدزایی : با فعالیت خیلی زیاد روزی 5ساعت به طور مداوم حدود 6 ماه وقت میبره تا به شرایط کسب درامد برسید)
شرایط کسب درآمد:
درآمدزایی
www.aparat.com
تذکر:

پربازدیدترین ویدیوهای آذر ماه : که فقط فیلم جوکر که من 2 روز پیش گذاشتم تا الان 25هزار تومن درامد داشته

همون روز اول که ویدیوهایی که روی عنوان و توضیحات ویدیو رو خوب بنویسین مثل ویدیوی من به صفحه اصلی میاد :

و در آخر آمار بازدید 3 ماه آخر :

آدرس کانال:
کانال روبیک | HD
قیمت : 12 میلیون تخفیف هم نداره.
تو هیچ جایی با 12 میلیون سرمایه که بزاری ... ماهی 1.5 میلیون برات درامد نداره!
فروش کانال آپارات با درامد عالی ماهیانه 1.5 میلیون تومن !
یک کانال آپارات با بیش از 7100 ویدئو و بیش از 4600 دنبال کننده به فروش می رسد.
این کانال در طرح درآمد آپارات پذیرفته شده است و در حال حاضر روزانه حدود 35 تا 65 هزار تومان درآمد دارد. البته در حال حاضر شاید روزی 1 ساعت هم روی این کانال وقت نمیزارم و فقط روزی 3-4 ویدئو آپلود می کنم. پس می بینید که براحتی با فعالیت بیشتر میشه درآمدش رو خیلی بیشتر کرد.
نکته ای در مورد قبول شدن در طرح درامدزایی : با فعالیت خیلی زیاد روزی 5ساعت به طور مداوم حدود 6 ماه وقت میبره تا به شرایط کسب درامد برسید)
شرایط کسب درآمد:
درآمدزایی
تذکر:
- متاسفانه آپارات نمودار درآمد ماههای قبل رو نشون نمیده و فقط این ماه رو نشون میده
- نمودار زیر مربوط به ساعت 14 روز 9 آذره
- علت کم بودن درآمد روزای اول و دوم آذر بخاطر مشکل آپارات و محاسبه نکردن درست آمار (و قطعی اینترنت)بود میتونید سوال کنید.
- ضریب محاسبه یعنی هر هزار دقیقه بازدید چقدر میشه برای من 617 ریاله. این ضریب براساس فعالیت ماه قبله. هر 1000 ویدئو 3 درصد زیادش میکنه یعنی اگه این ماه 10 هزار ویدئو آپلود کنم درآمد ماه بعد من با ضریب 800 محاسبه میشه.
- درآمد بسیار متغیره و براساس ویدئوها و فعالیت کم و زیاد میشه. شده روزی 10 هزار تومن بوده و روزی هم بود که فقط از یک قسمت یک سریال 30 هزار تومن درآمد داشتم.
- از هر بازدید نهایت 5 دقیقه اش برای درآمد محاسبه میشه (جدیدا شده 10 دقیقه و درامد رو خیلی بیشتر کرده)

پربازدیدترین ویدیوهای آذر ماه : که فقط فیلم جوکر که من 2 روز پیش گذاشتم تا الان 25هزار تومن درامد داشته

همون روز اول که ویدیوهایی که روی عنوان و توضیحات ویدیو رو خوب بنویسین مثل ویدیوی من به صفحه اصلی میاد :

و در آخر آمار بازدید 3 ماه آخر :

آدرس کانال:
کانال روبیک | HD
قیمت : 12 میلیون تخفیف هم نداره.
تو هیچ جایی با 12 میلیون سرمایه که بزاری ... ماهی 1.5 میلیون برات درامد نداره!