soroushpayne
Registered User
با سلام خدمت دوستان گلم در سایت پرشین تولز :
بنده یک کنسول region 1 -ps3-320 GIG واسه فروش دارم که فوق العاده تمیز هستش و هیچ فرقی با آکبند نداره ( فرقش اینه که پلمپ جعبه رو من باز کردم ولی پلمپ دستگاه آکبند رو خریدار ، منظور که اینقدر نو و تمیز هست )
در کل حدود 2 ماه هست که خریدم و به دلیل اورجینال بودن خیلی کم باهاش بازی کردم اونم بازی red dead رو باهاش تموم کردم ، شاید حدود 15 ساعت یا کمتر باهاش بازی کردم .....
firmware ( فریمور ) دستگاه رو به آخرین ورژن واسه خریدار بروزرسانی میکنم -- همه متعلقات دستگاه از جمله دفترچه راهنما و جعبه سالم و موجوده .....
همچنین یک بازیuncarted ( region 2 ) موجوده .
metal gear solid 4 (region 1 ) فروخته شد
red dead redemption ( game of the year edition -region 3 فروخته شد
همچنین پک کامل :
Resistance 3 Doomsday Edition - Region 1
موجوده که فقط برای یکی دوبار برای تست بازیهای حرکتی استفاده کردم و همه ی متعلقات پکیج موجوده
این پکیج اصل بوده و محصول شرکت سونی میباشد ....
و اما قیمت ،
کنسول پلی استیشن 3 - 320 گیگابایتی ---- 750 تومن
پک فول آپشن رسیستانس 3 ---------------- 250 تومن
اگر قصد خرید دارید و فقط و فقط برای هماهنگی معامله با شماره ی 09127084782 تماس بگیرید و اگر قصد سوال پرسیدن و تخفیف و سوالای دیگه دارید به بنده در سایت پرشین تولز فقط پیغام خصوصی بدید.
بنده یک کنسول region 1 -ps3-320 GIG واسه فروش دارم که فوق العاده تمیز هستش و هیچ فرقی با آکبند نداره ( فرقش اینه که پلمپ جعبه رو من باز کردم ولی پلمپ دستگاه آکبند رو خریدار ، منظور که اینقدر نو و تمیز هست )
در کل حدود 2 ماه هست که خریدم و به دلیل اورجینال بودن خیلی کم باهاش بازی کردم اونم بازی red dead رو باهاش تموم کردم ، شاید حدود 15 ساعت یا کمتر باهاش بازی کردم .....
firmware ( فریمور ) دستگاه رو به آخرین ورژن واسه خریدار بروزرسانی میکنم -- همه متعلقات دستگاه از جمله دفترچه راهنما و جعبه سالم و موجوده .....
همچنین یک بازیuncarted ( region 2 ) موجوده .
metal gear solid 4 (region 1 ) فروخته شد
red dead redemption ( game of the year edition -region 3 فروخته شد

همچنین پک کامل :
Resistance 3 Doomsday Edition - Region 1
موجوده که فقط برای یکی دوبار برای تست بازیهای حرکتی استفاده کردم و همه ی متعلقات پکیج موجوده
این پکیج اصل بوده و محصول شرکت سونی میباشد ....

و اما قیمت ،
کنسول پلی استیشن 3 - 320 گیگابایتی ---- 750 تومن
پک فول آپشن رسیستانس 3 ---------------- 250 تومن
اگر قصد خرید دارید و فقط و فقط برای هماهنگی معامله با شماره ی 09127084782 تماس بگیرید و اگر قصد سوال پرسیدن و تخفیف و سوالای دیگه دارید به بنده در سایت پرشین تولز فقط پیغام خصوصی بدید.
Last edited: