فروش کولر Corsair H100

شروع موضوع توسط s-arash ‏23 می 2014 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    یک عدد Corsair H100 موجود هست زیر 20 ساعت کار کرده و کاملا سالمه

    سوکت های قابل ساپورت: AM2/AM2+/AM3/AM3+/LGA 775/LGA 1156/ LGA 1155/ LGA 2011/LGA 1150


    قیمت:

    320T
     

    فایل های ضمیمه:

    • DSC_9270.jpg
      DSC_9270.jpg
      اندازه فایل:
      165.4 KB
      نمایش ها:
      126
    bahrambook از این نوشته تشکر کرده است.
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. mhmd722

    mhmd722 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2012
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    139
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزیز گارانتی داره؟
     
  4. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    خیر از ترکیه خریداری شده ، گارانتی اش برای ایران نیست
     
    mhmd722 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. AloneStar

    AloneStar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2013
    نوشته ها:
    93
    تشکر شده:
    18
    درود
    دوست گرامی روی چه CPU ای استفاده میکردید و در دو حالت عادی و زیر کارکرد (مثلا بازی یا فعالیت های سنگین CPU) دما رو به چه قدر میرسونه؟
    اگر کمی در موردش توضیح بدی ممنون میشم.
     
  6. mahdi shaigan

    mahdi shaigan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2013
    نوشته ها:
    337
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    تهران
    معاوصه دارین؟
     
  7. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    این روی 3930K بوده و روی حالت Silent بوده پس نمی تونم در مورد دما اش نظری بدم ، اما review های مختلفی ازش هست توی اینترنت که می تونید مراجعه کنید بهشون

    خیر
     
  8. amir1365

    amir1365 همکار بازارچه همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    887
    تشکر شده:
    206
    سلام دوست عزیز ، فن کنترلها کار میکنن ؟
    مشکل نویز نداره ؟
     
  9. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    بله کار می کنن و مشکلی ندارن
    من روی حالت سایلنت گزاشته بودم و فوق العاده ساکت بود
     
  10. spear

    spear Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2014
    نوشته ها:
    2,261
    تشکر شده:
    649
    محل سکونت:
    تهران
    رم موجوده؟
     
  11. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    رم چی موجوده؟؟؟

    من رمی برای فروش نزاشتم ، اینجا یک کولر هست برای فروش
     
  12. spear

    spear Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 آپریل 2014
    نوشته ها:
    2,261
    تشکر شده:
    649
    محل سکونت:
    تهران
    اشتباه شد.
    شرمنده.
    این کولر از antech 620 قویتره؟
    قصد خرید یه Water cooler داشتم.
    قیمت اخر رو پخ کنید لطفا.
    ممنون.
     
  13. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    620 رو می خوره

    همین قیمت مناسب هست
     
  14. seyyed.minoo

    seyyed.minoo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2013
    نوشته ها:
    589
    تشکر شده:
    107
    محل سکونت:
    قم
    عزیز تمام لوازم موجودند
    علی الخصوص مایع داخلی
     
  15. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    تمام لوازم موجودند
    واتر کولر Close Loop ای که زیر 20 ساعت کارکرد داره قاعدتا مایع داخلش دست نخوردست ، بعد از چند سال بعضی ها مایه داخلش رو عوض می کنند
     
  16. moty

    moty Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,076
    تشکر شده:
    218
    محل سکونت:
    تو مانیتور
    عوض میکنن! واسه چی؟
     
  17. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    واسه این که عمر مفدی تفریبی کولانت داخلش 5 ساله ، بعد از اون توصیه می شه عوض بشه
     
    moty از این نوشته تشکر کرده است.
  18. ngn

    ngn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    292
    تشکر شده:
    26
    روی 4770 K نصب میشه؟
     
  19. s-arash

    s-arash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2011
    نوشته ها:
    439
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    تهران
    بله نصب می شه
     
    Last edited by a moderator: ‏29 می 2014
  20. farzee22

    farzee22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2012
    نوشته ها:
    1,002
    تشکر شده:
    70
    محل سکونت:
    تهران میدان ولیعصر
    دوست عزیز کجای تهران تشریف دارید......
     
  21. farzee22

    farzee22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2012
    نوشته ها:
    1,002
    تشکر شده:
    70
    محل سکونت:
    تهران میدان ولیعصر
    آرش جان یه شماره تماسم برام پخ کن.....یا اس کن به شمارم.: 09123473845
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی