PaPaTi
Registered User
دوستان عزیز فروش گوشی منتفی شد
مدیران عزیز لطفا در صورت صلاح دید تاپیک رو قفل یا حذف کنند
مدیران عزیز لطفا در صورت صلاح دید تاپیک رو قفل یا حذف کنند
فایل های ضمیمه
Last edited:
سلام
عزیز میشه بگی از چه نظری کیفیتشون تفاوت داره ؟!
سلامسلام
سلام مجدد عزیزسلام
والا خودمم نمیدونم از چه نظر تفاوت دارن
اما مطمئنا گوشی که برای بازارهای ایران و اروپا و امریکا و غیره ساخته میشه از لحاظ کیفیت ساخت یه تفاوتهایی با هم دارن
سلام مجدد عزیز
اما نظر بنده رو بخواید میگم هیچ تفاوتی ندارند قطعات یکی هست و مونتاژ هم که برای مثلا سامسونگ تو چند تا کشور مثل کره و چین انجام میشه و توزیع میکنن
اگر در مورد مشکلات هر گوشی هم سرچی بشه مثلا تو XDA میبینید که مشکل خط صورتی برای همه جای دنیا بوده
کلا این موضوع صحت نداره و بنظرم چون گارانتی داخلی هم شامل گوشیتون نمیشه قیمت کمی بالاست
بهرحال صاحب تاپیکید :general510:
احتمالا گوشی های ایشون خارجی هستن و گوشی هایی که ما میخریم همه افغانستان تولید میشنسلام
سلام دوست مناحتمالا گوشی های ایشون خارجی هستن و گوشی هایی که ما میخریم همه افغانستان تولید میشن
سلام استادسلام دوست من
موقع خرید گوشی به نظرم بهتره اول در مورد فروشنده تحقیق کنید که گوشی افغانی بهتون نفروشه،بعد در مورد گوشی تحقیق کنید که حالا چی بخرید بهتره
به هر حال اگه خاستید از جای مطمئن گوشی بخرید من با همین گوشی ها در خدمتتون هستم
سلامسلام قربان جفتش با هم 2050 یا هر کدومش؟؟؟؟؟؟
اها اخه شوکه شدم فکر کردم جفتش رو زدی به اون قیمت خوب بفروشی یا علیسلام
مگه همچین چیزی میشه عزیزم؟
کارکرده هم باشه جفتش 2050 نیست
هر کدوم 2050 قیمت گذاشته شده
مگه افغانی هم گوشی داره ایا؟سلام استاد
کسی که 10 سال از یکجا بصورت حضوری و با 5 تومن سود خرید میکنه مطمعنا به این نتیجه رسیده که نیازی به تحقیق نیست . در اصل بودن گوشی شما هم شکی نیست اما با این سابقه بخام گوشی افغانی بخرم ؛فاتحه خودم و انجمن باید خونده بشه استاد !
خوب بفروشید
مگه افغانی هم گوشی داره ایا؟
سلام مجدد دوست عزیزبا توجه به فرمایشات استارتر محترم که گوشی استرالیایی اصل اصل هست ، امکان اینکه گوشی های داخل ایران ساخت افغانستان باشن بعید نیست