محسن مومنی
Registered User
با سلام
یک دستگاه هواوی p6 موجوده که فقط یک هفته کارکرده
حتی کابل یو اس بیش هنوز پلمبه .هندزفریش هم پلمب بود که امروز از سر کنجکاوی که ببینم کیفیتش چطوریه پلمبشو باز کردم
گوشی در حد اکه و فرض کنین اک میخرین
گوشی انلاک کارخونه ای هستش و با تمام سیمکارتها کار میکنه
دلیل اینکه میخوام بفروشم خرید گوشی دوسیم هست
پس اگه پیشنهاد معامله با گوشی دو سیم مدل بالا هم داشتین بفرمایید
در حال حاضر گوشی دست پسر عموم هست که توی ویترین مغازش گذاشتم واسه فروش توی mobile.ir هم اگهی دادم پس فروش خارج از فروم هم درجریانه
کف کف قیمتم 830 هستش یه چند روزی صبر میکنم بعدش به بالاترین پیشنهاد میفروشم اگر هم کسی فوری خواست 860 میدم
راجع به تعویض هم بگم گوشیهای مدل بالا فقط مدنظرمه دوسیم باشه
به دلیل اینکه رفاقتمون حفظ بشه و صفا و صمیمیت توی pt باقی بمونه از دادن هرگونه اسپم . کارشناسی قیمت . جر و بحث و... جدا خودداری فرمایید
درضمن تماد موارد از جمله تعویض . پیشنهاد خرید و سوال و یا هرچی همه و همه فقط در تاپیک مطرح بشه پیام خصوصی رو اصلا جواب نمیدم خیلی اگه خصوصی کار دارین یا عجله دارین
sms بدین 0937 735 0937
یک دستگاه هواوی p6 موجوده که فقط یک هفته کارکرده
حتی کابل یو اس بیش هنوز پلمبه .هندزفریش هم پلمب بود که امروز از سر کنجکاوی که ببینم کیفیتش چطوریه پلمبشو باز کردم
گوشی در حد اکه و فرض کنین اک میخرین
گوشی انلاک کارخونه ای هستش و با تمام سیمکارتها کار میکنه
دلیل اینکه میخوام بفروشم خرید گوشی دوسیم هست
پس اگه پیشنهاد معامله با گوشی دو سیم مدل بالا هم داشتین بفرمایید
در حال حاضر گوشی دست پسر عموم هست که توی ویترین مغازش گذاشتم واسه فروش توی mobile.ir هم اگهی دادم پس فروش خارج از فروم هم درجریانه
کف کف قیمتم 830 هستش یه چند روزی صبر میکنم بعدش به بالاترین پیشنهاد میفروشم اگر هم کسی فوری خواست 860 میدم
راجع به تعویض هم بگم گوشیهای مدل بالا فقط مدنظرمه دوسیم باشه
به دلیل اینکه رفاقتمون حفظ بشه و صفا و صمیمیت توی pt باقی بمونه از دادن هرگونه اسپم . کارشناسی قیمت . جر و بحث و... جدا خودداری فرمایید
درضمن تماد موارد از جمله تعویض . پیشنهاد خرید و سوال و یا هرچی همه و همه فقط در تاپیک مطرح بشه پیام خصوصی رو اصلا جواب نمیدم خیلی اگه خصوصی کار دارین یا عجله دارین