سلام
بنابه مشکلات شخصی ، بنده که موسس سایت هستم ، قصد واگذاری تمامی امتیازات ، دامنه ها و همه مسائل سایت رو دارم ، دلیل هم شخصیه و بخاطر تصمیمات جدید و درگیری های درسی و کاری و زندگی هستش. سایت خیلی بزرگه ، بخش های بزرگی داره ، سالها براش زحمت شبانه روزی کشیدیم و واقعا تصمیم سختیه مساله فروش اون و بعد کلی کلنجار رفتن این تصصمیم گرفته شده
توی جستجوی واژه های بازی های ایرانی و بازی ایرانی و اخبارش و خلاصه خیییلی چیزای دیگه تو کل سایت ها تکه و بخش های متنوع زیادی داره ، به خوبی میتونید روش کار کنید و تبلیغات از شرکت های داخلی بگیری و هزینه واسه نقد و معرفی عناوینشون و بخش هایی داریم ما که توی کل کشور های فارسی زبان تنها سایت ماست که داره روش کار میکنه و سایت مشابه دیگه ای نیست
فروشگاه سایت رو بستیم یعنی فروش نداریم چون سرمایه خرید سیستم قوی و تجهیزارت واسه فعالیت رو نداشتیم و دستمون خالیه. ولی میتونید راحت در کنار سایت اصلی فروشگاه رو منفجر کنید، چرا که همین الانش روزی 40 تا کامنت داریم که فروشگاهو راه بندازید راه بندازید...
پنل پستیش با ایران مارکت سنتر تا اسفند 93 تمدید شده است.
نکته: بحث کارشناسی ممنوعه ، انتقاد و پیشنهاد و اینکه چرا میفروشی و.... هم هر کسی بکنه فقط گذارش میدم. قیمت هم پایه چیزی نمیزاریم . کسانی که قصد خرید دارد بگن تا توی پ خ ، یه فایل معرفی کامل سایت و مجموعه رو براشون ارسال کنیم و مقدور نیست که اینجا اون فایلو واسه همه بزاریم. هر کسی خریدار واقعی بود اطلاع بده فایلو بهش بدیم
لازم به ذکره که سایت الان نزدیک 6 تا نویسنده فعال داره ، ولی وقتی مدیریت رو واگذار کنم نمیدونم چند تاشون بمونن در کنار شما، شاید همشون بمونن ، ولی روزانه ده ها نفر پیام میدن واسه نویسندگی رایگان چون دوس دارن تو این سایت فعالیت کنن ، و ما از بین اونا 6 نفرو داریم و اگر اینا هم برن بعد واگذاری سایت ، شما میتونید درجا کلی نویسنده جدید بگیرید
www.Game-Iran.com گیم ایران
یه چند روزی برای این اطلاعیه منتظر میمونیم و بعد اون فراخوان به شرکت های بازی سازی داخلی میدیم برای فروش سایت که بدون شک سریع عمل میکنن ، به شخصه دوس دارم شخصی مثل خودمون مسئولش باشه و نه شرکت ها و سایتو خوب نگه دارن