1. گوشی w960
وضعیت ظاهری: سالم با شاسی عوض شده و یه زدگی محو در سمت راست جلوی آن!
فنی: سالم با تاچ نو (تاچ هم 2 روزه که عوض شده و اصلا استفاده هم نشده).
یه هندزفری ریموت دار اریجینال هم براش گرفتم که تقدیم می کنم. ایرفونش البته تجاری بود و کیفیت خوبی نداشت ولی خود هندزفری همونطور که عرض کردم اریجیناله و میتونید از ایرفون خودتون براش استفاده کنید!
2. گوشی Samsung e1225 سامسونگ
فنیش اوکیه و ظاهری سالم و مجددا فقط یه زدگی محو سمت راستش داره! خود گوشی هم دو سیم کارت غیرهمزمان هست و رادیو بدون نیاز به هندزفری هم داره! عمر باطریش هم خیلی خوبه (حدود 1 هفته با استفاده معمول). خرید شهریور ماه هست از دیجی کالا و با گارانتی مایکروتل.
3. مودم 3g/edge/gprs huawei
خب اینم که توضیح چندانی نمیخواد. از مارک های معتبره که مموری میکرو اس دی هم میخونه!
4. mp3 player yp-u6 سامسونگ (4 گیگ رنگ مشکی)
باز هم زدگی
این بار دو تا! یکی لبه سمت چپش و دیگری هم پشتش (دیروز از دستم افتاد خورد لبه صندلی و با زمین اصابت کرد که به خاطر جنس آلومینیومی بدنه اش خیلی راحت زدگی پیدا کرد
). مشکل دیگه ای نداره و گارانتی هم داره (خرید آذر ماه هست).
5. سیم کارت همراه اول اعتباری اصفهان با بسته نامحدود اینترنت تا تاریخ 24 فروردین. شماره اش خوبه (اگه میخواید بدونید پ.خ بزنید).
و اما قیمت های پایه:
1. 100 تومن
2. 40 تومن
3. 50 تومن
4. 60 تومن
5. 30 تومن
وضعیت ظاهری: سالم با شاسی عوض شده و یه زدگی محو در سمت راست جلوی آن!
فنی: سالم با تاچ نو (تاچ هم 2 روزه که عوض شده و اصلا استفاده هم نشده).
یه هندزفری ریموت دار اریجینال هم براش گرفتم که تقدیم می کنم. ایرفونش البته تجاری بود و کیفیت خوبی نداشت ولی خود هندزفری همونطور که عرض کردم اریجیناله و میتونید از ایرفون خودتون براش استفاده کنید!
2. گوشی Samsung e1225 سامسونگ
فنیش اوکیه و ظاهری سالم و مجددا فقط یه زدگی محو سمت راستش داره! خود گوشی هم دو سیم کارت غیرهمزمان هست و رادیو بدون نیاز به هندزفری هم داره! عمر باطریش هم خیلی خوبه (حدود 1 هفته با استفاده معمول). خرید شهریور ماه هست از دیجی کالا و با گارانتی مایکروتل.
3. مودم 3g/edge/gprs huawei
خب اینم که توضیح چندانی نمیخواد. از مارک های معتبره که مموری میکرو اس دی هم میخونه!
4. mp3 player yp-u6 سامسونگ (4 گیگ رنگ مشکی)
باز هم زدگی
5. سیم کارت همراه اول اعتباری اصفهان با بسته نامحدود اینترنت تا تاریخ 24 فروردین. شماره اش خوبه (اگه میخواید بدونید پ.خ بزنید).
و اما قیمت های پایه:
1. 100 تومن
2. 40 تومن
3. 50 تومن
4. 60 تومن
5. 30 تومن
Last edited: