punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
فروخته شد به کاربر MafiaGame
----------------------------------------
با سلام..
یک عدد گوشی LG G3 32GB سفید نسخه D855 به سفارش اروپا و تک سیم است.
گوشی از صفر دست خودمون بوده واقعا نهایت مراقبت ازش شده مخصوصا در شارژ زدن و.. تمام جوانب رعایت شده.( میزان کارکرد 6 ماه)
گوشی 100% سالم و هیچگونه موردی نداره به آندروید 6 هم اپدیت کردم.
لوازم گوشی به صورت کامل شامل شارژر هندزفری و کارتن.
روی نمایشگر از روز اول روش گلس زده شده که به همین تازگی 2 3 روز پیش گلس عوض کردم و یکی نو انداختم روش.
روی لنز دوربین برای جلوگیری از خط و خش یه برچسب ال سی دی دایره ای شکل قیچی کردم و چسپاندم .
گوشی از نظر ظاهری ملاحظه کنید در حد نو هست به جز به نقطه که روی فرم است و به سختی قابل رویت هست و نمیدونم چطور روش ایجاد شده هیچ مورد دیگری نداره تصاویر کاملا گویا است. همینطور ک گفتم واقعا از گوشی نهایت مراقبت شده و به معنای واقعی لای پر قو بوده..
شرایط معامله:
قیمت پایه 700/000تومان
هزینه ارسال حدود 15/000 میشه بر عهده خریداری میباشد.
حداقل گام افزایشی10/000 تومان
نحوه معامله هم واریز کامل وجه و ارسال کالا با پست پیشتاز
اگر به قیمت مناسب خریدار پیدا شد فروخته میشه وگرنه نگهش میدارم گوشیش از هر نظر عالی هست وفقط جهت تنوع میخوام عوضش کنم.
زیر قیمت پایه به هیچ عنوان فروخته نمیشه ،هرجا ارزانتر ،بهتر سراغ دارید فرصت را از دست ندید و از هامانجا خریداری کنید..
09219521348 شماره من است از طریق واتس اپ یا تلگرام در خدمتم
----------------------------------------
با سلام..
یک عدد گوشی LG G3 32GB سفید نسخه D855 به سفارش اروپا و تک سیم است.
گوشی از صفر دست خودمون بوده واقعا نهایت مراقبت ازش شده مخصوصا در شارژ زدن و.. تمام جوانب رعایت شده.( میزان کارکرد 6 ماه)
گوشی 100% سالم و هیچگونه موردی نداره به آندروید 6 هم اپدیت کردم.
لوازم گوشی به صورت کامل شامل شارژر هندزفری و کارتن.
روی نمایشگر از روز اول روش گلس زده شده که به همین تازگی 2 3 روز پیش گلس عوض کردم و یکی نو انداختم روش.
روی لنز دوربین برای جلوگیری از خط و خش یه برچسب ال سی دی دایره ای شکل قیچی کردم و چسپاندم .
گوشی از نظر ظاهری ملاحظه کنید در حد نو هست به جز به نقطه که روی فرم است و به سختی قابل رویت هست و نمیدونم چطور روش ایجاد شده هیچ مورد دیگری نداره تصاویر کاملا گویا است. همینطور ک گفتم واقعا از گوشی نهایت مراقبت شده و به معنای واقعی لای پر قو بوده..
شرایط معامله:
قیمت پایه 700/000تومان
هزینه ارسال حدود 15/000 میشه بر عهده خریداری میباشد.
حداقل گام افزایشی10/000 تومان
نحوه معامله هم واریز کامل وجه و ارسال کالا با پست پیشتاز
اگر به قیمت مناسب خریدار پیدا شد فروخته میشه وگرنه نگهش میدارم گوشیش از هر نظر عالی هست وفقط جهت تنوع میخوام عوضش کنم.
زیر قیمت پایه به هیچ عنوان فروخته نمیشه ،هرجا ارزانتر ،بهتر سراغ دارید فرصت را از دست ندید و از هامانجا خریداری کنید..
09219521348 شماره من است از طریق واتس اپ یا تلگرام در خدمتم
Last edited: