آژانس هواپیماییexchanging

فونت ها واسه شما هم قاطی شده؟

شروع موضوع توسط MD66 ‏7 ژانویه 2010 در انجمن ویژه وب مسترها

  1. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    سلام سایت الق در که تو امضامه فونتش قاطی شده توی مرورگر من!!!!!1
    قبلا درست نشون میداد!
    کاراکتر ست رو هم همه چیز کردن بازم علامت ؟ نشون میده مشکل از کجاست؟
    یک دفعه که نمیشه بهم بریزه
    هیچ کاریش هم نکردم.

    گمون نکنم کار اسرائیلی هاست :دی
     
  2. irantrack

    irantrack Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2007
    نوشته ها:
    482
    تشکر شده:
    4
    برای منم خرابه
     
  3. nanographic

    nanographic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    344
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    My Home !
    مطمئنی تغییری ندادی؟ احتمالا متا تگ utf 8 پاک شده و به هم ریخته .

    بهترین کار اینه نوشته ها رو دوباره قرار بدی و متا تگ رو اضافه کنی!
     
  4. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    یادم نمیاد دستکاری کرده باشم

    نه کاری نکردم

    ببینم سر فرصت میشه کاریش کرد
    کد:
    <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type" />
    <meta content="Fa" http-equiv="Content-Language" />
    
    ممنون از لطفت
    مشکل از php هست فایل رو با پسوند html میزارم درست نشون میده
    سرور قاطی داره؟
     
    Last edited: ‏7 ژانویه 2010
  5. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    از متاتگ و این چیزا نیست.
    کلا توی سورس به هم ریخته.
    فایلی index.php رو باز کن، ببین توش درسته یا نه. اگه ایراد داره اون تو هم، یعنی که فایل با charset اشتباه ویرایش شده! اگه نه، اونجا درسته، احتمالا کانفیگ سرور ایراد پیدا کرده!
     
  6. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    فکر کنم همون کانفیگ سرور ریخته به هم
    ممنون
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    خود فایل به صورت یونیکد utf-8 ذخیره شده؟
     
  9. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    آره پسوندش رو عوض می کنم به html درسته هر چی هست از php هست
     
  10. SNo

    SNo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,567
    تشکر شده:
    535
    محل سکونت:
    نوک قله دماوند
    با تابع ini_get مقدار default_charset رو بخون.
    اگه UTF-8 نبود مقدارش، یا به ساپورت بگو برات درستش کنن یا اینکه با ini_set اول فایل خودت ست کن این مقدار رو براش. شاید درست شه
     
  11. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    کد:
    <body topmargin="0" )>
    <?php 
    ini_set('default_charset', 'UTF-8');
    print ini_get('default_charset'); ?>
    <div align="center">
    همینجوری پرینت می کنم خالیه ولی ست می کنم بعد پرینت می کنم UTF-8 چاپ میشه!

    توی لوکال درست کار میکنه اشکال از سرور باید باشه
     
    Last edited: ‏8 ژانویه 2010
  12. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
  13. MD66

    MD66 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2008
    نوشته ها:
    2,625
    تشکر شده:
    198
    محل سکونت:
    400 City
    اصلا دیتا بیسی در کار نیست فقط فایل هست
    روی لوکال هم خوبه
    واقعا عجیبه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right