آژانس هواپیمایی
tanki

قطع ديتا (اينترنت) در شبكه

شروع موضوع توسط erroring ‏2 ژوئن 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    يه سوال داشتم از اساتيد گرامي چطور ميشه تو يه شبكه ديتاي يه سيستم رو با يه نرم افزار وي بي قطع كرد؟؟ به جز تغيير پروكسي روش ديگه اي نيست؟ لطفا منو راهنمايي بفرمائيد. با تشكر
     
  2. آموزش لینک سازی 2018
  3. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    كسي نيست جواب منو بده؟ سوالمو واضح تر مي گم :
    مثلا تو يه كافي نت يا تو يه اداره كه شبكه هستش اپراتور مي خواد مثلا ديتا يه سيستم رو قطع كنه كه اينترنت نداشته باشه و نتونه از اينترنت استفاده كنه. آيا وي بي مي تونه جلوي ديتا رو بگيره؟
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستيد
    قطع كردن ديتا يعني چي ؟
    يعني اينكه دستگاه نتونه بسته هاي TCPIP رو دريافت كنه ! يا به عبارت ديگر نتونه يك اي پي و يا آدري اينترنتي رو تريس كنه !
    خوب اپراتور يعني چي ؟ يعني كاربر به زبان ساده . كاربر نميتونه و نيايد حق دسترسي به تنظيمات TCPIP رو داسته باشه !
    خوب ادمين چي ؟ بله ادمين ميتونه . روي DNS سرور بايد تنظيمات مربوطه اعمال بشه تا IP دستگاه مورد نظر EXCLUDE بشه . شما ميتونيد اگر معماري و نحوه تنظيم اين محدوديت رو كه DNS سرور ميگذاره رو بدونيد با وي بي اين كار را شبيه سازي كنيد .

    اميدوارم كمك كنه
    به اميد ديدار
     
  5. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    خیلی ممنون از توجهتون، با اینکاری که گفتید ارتباط شبکه قطع نمیشه؟ منظورم اینه که می خوام دیتای شبکه سند و رسیو بشه اما فقط اتصال اینترنت قطع بشه یعنی بتونه از رسورس های شبکه استفاده کنه از درایو های شبکه از نرم افزار های مدیریتی شبکه یعنی TCP فعال باشه اما فقط دیتایی که مربوط به اینترنت میشه قطع بشه. ؟؟؟؟
     
  6. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام خوب هستيد
    اگر درست يادم مونده باشه توي سرور dns يك قسمت داره براي ارتياط هاي داخلي local connection و ديگري ارتباط هاي خارجي foreign connection كه بايد محدوديت روي ان اعمال بشه

    يك راه حل ديگر استفاده از ريدايركت كردن اطلاعات از روي پورت 80 در هر كامپيوتر به يك پورت ديگه است
    يعني يك برنامه بصورت لوكال براي هر كامپيوتر اجرا بشه و پورت 80 به پورت ديگر ريدايركت بشه مثل پرو كسي

    اميدوارم كمك كنه
     
  7. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    اين پورت 80 كه گفتي فكر كنم همون چيزيه كه من دنبالشم. همين روش رو مي توني بيشتر توضيح بدي كه چطوري بايد ريداركت كنم چون روش اول برام (دسترسي به سرور) امكانش كمه. مرسي. (چون ممكنه نرم افزار مدير روي يه كلاينت نصب شده باشه نه رو خود سرور)
     
  8. خرید بیت کوین
  9. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستيد
    ببنيد در واقع كاري كه شما بايد انجام بديد قطع ارتباط مستقيم روي پورت 80 است . يعني بايد يك برنامه نوشته بشه كه بياد و توي تنطيمات كانكشن پورت 80 رو براي اي پي دستگاه تغيير بده . من خودم دقيقا اين كار رو نكردم اما برنامه هاي زيادي رو ديدم اين كار رو ميكنن . مثل برنامه هاي دور زدن "في/ل ت ر " دقيقا پورت 80 اي پي شما رو روي يك اي پي ديگر و پورت ديگري تنطيم ميكنند .
    اميدوارم كمك كرده باشه
    به اميد ديدار
     
  10. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    مرسي ممنون راهنمايي بزرگي بود بايد سرچ بزنم ببينم مي تونم سورسشو گير بيارم. با تشكر.
     
  11. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    يه ف شكن گير آوردم اونم روش تغيير پروكسي رو انجام ميداد فكر كنم تنها راهش همينه
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    خوب هستيد اره فعلا كه همين راه به نظر منطقي ميايد ولي بايد برنامت جوري تنظيم بشه كه هر از چند وقت چك كنه ايا پروكسي ست شده يا نه
    يه اميد ديدار
     
  13. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    آفرين از طرز فكرت خيلي خوشم مياد ايندفعه اين به ذهن خودم رسيده بود :D بله هر 2.5 ثانيه يه بار چك ميشه!!!
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل