كلاس آشپزي : طراحي Sreen Saver با ويژوال بيسيك

نظرتون چيه. آشپز خوبي هستم يا نه؟ اصلا غذاش بدرد بخور هس

  • عالي

    Votes: 0 0.0%
  • خوب

    Votes: 0 0.0%
  • بد

    Votes: 0 0.0%
  • utf-8

    Votes: 0 0.0%
  • char-1256

    Votes: 0 0.0%
  • بلي . . چه اشكالي داره . . . هم فاله و هم تماشا

    Votes: 0 0.0%
  • نه آقا!.. اينجا يك مكان علميه! . . . پول قاطي اينجا نكن!

    Votes: 0 0.0%
  • برام فرقي نمي كنه! . . .

    Votes: 0 0.0%
  • كمتر از 500 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 500 تا 800 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 800 تا 1000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 1000 تا 1500 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 1500 تا 2000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 2000 تا 3000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بين 3000 تا 4000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • بيشتر از 4000 تومان در هفته

    Votes: 0 0.0%
  • MAFIA

    Votes: 0 0.0%
  • MAX PAYNE

    Votes: 0 0.0%
  • The Sims

    Votes: 0 0.0%
  • Grand Theft Auto

    Votes: 0 0.0%
  • Age of Empire

    Votes: 0 0.0%
  • NeverHood

    Votes: 0 0.0%
  • شار

    Votes: 0 0.0%
  • بهار13

    Votes: 0 0.0%
  • لندني فارسي

    Votes: 0 0.0%
  • آرش خ(arash_kh)

    Votes: 0 0.0%
  • گزمر(ghazmar)

    Votes: 0 0.0%
  • علي

    Votes: 0 0.0%
  • صفرويك

    Votes: 0 0.0%
  • احسان

    Votes: 0 0.0%
  • عابر پياده

    Votes: 0 0.0%
  • خودم

    Votes: 0 0.0%
  • به به خوشمزس!

    Votes: 0 0.0%
  • اه اين كه از غذاي دانشگاهمونم بدتره!!!

    Votes: 0 0.0%
  • مرسي سيرم (نظري ندارم)

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    0

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
سلام
ميخوايم با ويژوال بيسيك يه Screen Saver بنويسيم.اول از همه چگونگي كار Screen Saver رو اينجا مينويسم تا بعد كم كم با هم يه Screen Saver ابتدايي بنويسيم.(من خودم قبلا يكي نوشتم - شده شبيه كلاساي آشپزي !!! كه ميگن واسه اينكه وقت كم داريم قبلا آماده كرديم- هر كس كه ميخواد ميتونه بهم ميل بزنه تا براش بفرستم.)
اول از همه بايد در مورد خود Screen Saver بگيم.درباره يه SS (براي اينكه زياد نخوام بنويسم به جاي كامل نوشتن اسم Screen Saver مينويسم SS) كمي تو ضيح بديم.
يه SS يه برنامه Exe معموليه كه پسوندش عوض شده. يعني به جاي Exe شده Scr .
البته اين به معناي اين نيست كه هر Exe اي ميشه يه SS ولي هر SS رو فقط با عوض كردن پسوند به يك Exe تبديل كنيد. البته يك تفاوت ديگر هم هست.آنهم آرگومانهاي خط فرمان است.اگر براي داس برنامه نويسي كرده باشيد حتما با آرگومانهاي خط فرمان آشنا هستيد. اين بحث كوچك را اختصاص مي دهيم به آرگومان خط فرمان در VB
در ويژوال بيسيك يك دستور وجود دارد كه همه آرگومانها را به يكباره در يك رشته به شما بر ميگرداند.دستور Command$ . اين كار را انجام ميدهد. يك تست كوچك و ساده شايد خيلي مفيد باشد :
اين كد را بنويسيد :
[code:1]

Option Explicit



Private Sub Form_Load()

   MsgBox Command$

   End

End Sub



[/code:1]
(دمتون گرم. دليل اصلي كه من تصميم گرفتم تو اين فروم مطلب پست كنم همين بود كه واسه كد يه تگ مخصوص گذاشتن!!!)
برنامه را كامپايل كنيد. منتها به وقت كامپايل پسوند را عوض كنيد.به جاي Exe پسوند را scr وارد كنيد. خالا شما يك SS داريد.روي فايل كليك راست كنيد گزينه هاي Test و Configure و Install را امتحان كنيد.بعد از امتحان Install مي توانيد با برنامه SS هم در ديالوگ انتخاب SS در Display Prperties هم كمي سر و كله بزنيد. در هر بار پيغامي كه نمايش داده مي شود متفاوت است دفعه بعد همه آنها را توضيح مي دهم.. ;)

مي خواستم ببينم كسي هست كه زحمت يه سري عكس رو بكشه؟ آخه من جايي واسه گذاشتنش ندارم و اگه كسي ميتونه كمك كنه پيغام بزاره تا از اين به بعد عكسا رو براش بفرستم.(اگه بشه اين بحثو با عكش ادامه بديم خيلي عالي ميشه) :eek:


راستي يه سوالي هم از طراحان اين سايت دارم : اگه من بخوام يه لينك به يه تاپيك(شايد يه قسمت از يه تاپيك ديگه) ديگه تو همين فروم بدم چه جوري بايد عمل كنم؟؟؟ :?
مرسي 8)

خرگوش كوچولوي سر آشپز.
( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
سلام
دفعه قبل در مورد پارامتر هاي خط فرمان و نحوه گرفتن اونها توضيح داديم اينبار ميخوايم در مورد پارامتر هاي معتبر براي يك SS توضيح بديم.[code:1]

Windows communicates with Screen Savers through command line arguments.

The ScrnSave.lib library handles this for Screen Savers that are written to use it,

but other Win32 Screen Savers marked 4.0 or higher must handle the following

command line arguments&#58;



Run switch &nbsp;----------------------- Means



ScreenSaver ---------------------- Show the Settings dialog box.



ScreenSaver /c&#58;&#60;HWND&#62;-------- Show the Settings dialog box, modal to the foreground window&#40;&#60;HWND&#62; window&#41;. Note&#58; &#60;HWND&#62; is child of display properties&#40;Setting frame&#41; and you must use get parent for this case.



ScreenSaver /p &#60;HWND&#62;------ Preview Screen Saver as child of window &#60;HWND&#62;. &nbsp;



ScreenSaver /s &nbsp;Run the Screen Saver



In addition, Windows 95 Screen Savers must handle&#58;



ScreenSaver /a &#60;HWND&#62; ------- change password, modal to window &#60;HWND&#62;



&#60;HWND&#62; is a HWND presented on the command line as an unsigned decimal number. [/code:1]
اگه اطلاعات بيشتر ميخوايد واژه kbScreenSaver رو جستجو كنيد.اگه ديده باشيد (و اگه برنامه بالايي رو اجرا كرده باشيد )حتما اين آرگومانها رو ميشناسيد.
اگه SS بدون آرگومان راه بيفته يعني بايد كه ديالوگ تنظيمات خودش رو نشون بده. اين ميشه گفت به معني اينه كه يكي از توي كاوشگر ويندوز (چون فارسي انگليسي كردن تو اين محيط دردسر داره اين واژه ها رو به كار ميبرم و گرنه با خيلياشون مشكل دارم اينجا هم منظورم Explorer هست) روي گزينه Configureكليك كرده.
اگه با سوييچ c/ اجرا بشه معنيش اينه كه بازم ديالوگ تنظيمات بايد بياد ولي ايندفعه از ديالوگ تنظيمات Desktop و دكمه Setting رو كليك كرده. در مورد عدد هم بعدا ميگيم اما فعلا همين بس كه اين عدد دستگيره(Handle ) فريم (نه ديالوگ) Screen Saver هست.
اگه با سوييچ p/ فراخواني بشه يعني اينكه بايد SS در ديالوگ Screen Saver توي اون تصوير كوچك مانيتور نمايش (اصطلاحا پيش نمايش) داده بشه.اون عدد بعدش هم فعلا همين بس كه دستگيره همون تصوير مانيتوره است.
اما اصل ماجرا s/ يعني اين كه حالا وقتشه كه SS نمايش داده بشه.(يعني يا وقتش رسيده يا اينكه كاربر خودش خواسته)
يه سوييچ ديگه هم هست كه در مورد ويندوز 9X صادقه. a/ كه براي نمايش ديالوگ تنظيم كلمه رمز (همون Pass Word) به كار ميره عدد بعدي هم دستگيره ديالوگ (و نه فريم ) Screen Saver هست.

دفعه بعد يه SS كوچولو (مثل اين آواتار ناز!!) مينويسيم.البته خيلي ساده تا بعد كم كم كاملش كنيم.

( ;<
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
راستي اگه تا ده سال ديگه هم كسي به اينجا سر نزنه من بازم كارمو ادامه ميدم.ببينيم من كم ميارم يا شما !!!

( ;<
 

MoZa

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2003
نوشته‌ها
277
لایک‌ها
8
سن
39
محل سکونت
اينجا
راستي اگه كاري هم از دست ما برمياد بگين.
ما تاحالا چند تايي Screen Saver نوشتيم.
فكر كنم مشكل ترين كاراش يا بهتر بگم ترسناك ترين كارش ( كه در واقع كاري هم نداره و دو سه خط اي پي آي هست) يكي نشون دادن پريويو (پيشنمايش) باشه و ديگري چك كردن رمز. اينا هم خيلي آسون در مياد.
اگه اين Screen Saver رو ميخواين ادامه بدين من ميتونم كمك كنم.

اينا رو هم فقط واسه اين نوشتم كه اين داداشمون (نميدونم شايدم آبجيمون. چون ما تازه وارتيم) دلش خوش بشه و باز بنويسه چون به نظر مياد خوب سواط داره.

بچه ها سلامت باشييييين
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
راستي اگه تا ده سال ديگه هم كسي به اينجا سر نزنه من بازم كارمو ادامه ميدم.ببينيم من كم ميارم يا شما !!!

( ;<
دمت گرم!
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
سلام به همه
شرمنده كه كمي مجبورم لفتش بدم.اما به اين دوست جديدم هم بگم كه خوشحال ميشم كه كمك كنيد.در مورد پرويو هم بگم كه كاري نداره كه!!! علاجش يهSet Parent سادس!(البته من از اين روش استفاده ميكنم و نميدونم روش استانداردش چيه ) بعدن به اين هم ميرسم چون ميخوام همزمان كد دلفي رو هم بنويسم.

راستي بازم ميگم لازم نيست كه كسي به شما اجازه بده شما هر وقت دوست داريد ميتونيد در مورد برنامه نويسي اينجا بنويسيد من يكي خيلي خوشحال ميشم.

مرسي
خرگوش كوچولو
( ;<
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
38
خرگوش كوچولو
سلام
بخشيد كه يه آدم ناوارد نظر ميده
من فكر مي كنم ساخت اس اس سخت باشه ولي
مرد اونه كه استيريپت سيور بسازه و اونو بزاره تو "اين اكتيو تكس بار" كه خودش برنامه هاي تبليغاتي انجام بده فكر ميكنم تو بازار درآمد باهاش بشه بيشتر پول درآورد
من خوش مي شم اگه به من ناوارد هم ياد بدي
مرسي
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
410
لایک‌ها
5
سن
52
بزن ادامه بده خيلي توپه.
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
38
سلام خوشگل خرگوش
خوب اين صفحه رو فراموش كردي ها
بابا تو هم با اين كدهات
نشون دادي به روز نيست ها
هيچ كدوم از كدهاي كه (چه تو اين صفحه چه توصفحه هاي ديگه) تو VB.Net كار نميكنه :rolleyes:
 

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 جولای 2003
نوشته‌ها
667
لایک‌ها
5
سن
39
محل سکونت
Iran
به نقل از Mehdi Hamedali :
سلام خوشگل خرگوش
خوب اين صفحه رو فراموش كردي ها
بابا تو هم با اين كدهات
نشون دادي به روز نيست ها
هيچ كدوم از كدهاي كه (چه تو اين صفحه چه توصفحه هاي ديگه) تو VB.Net كار نميكنه :rolleyes:
و من هم با کمال شرمندگي بايد بگم شما هم با اين پست درجه ناشيگري خودتون رو نشون داديد دوست عزيز.

اول اينکه به هم ريختن اين تاپيک به من مربوط نيست اين از نتايج مهاجرت دادن فروم هست. اما در مورد کار کردن و يا کار نکردن کدها. خوب رفيق عزيز کسي نگفته و من هم هيچ جا ننوشتم که اين کدها مال VB.Net هست. اين کدها همه در VB 6 استفاده ميشن و اگه شما اونها رو صرفا در Net کپي کني ديگه مشکل از خودته.

اين مطمئنا به من مربوط نيست که ميکروسافت به اين نتيجه رسيده که خودش بايد Vb 6 رو سر به نيست کنه و علمک Net رو بدوش بگيره اين همش به پدر سوختگي ميکروسافت ربط داره و بس!!!
مثلا به من چه که دستور Command$ در VB.Net به دستور VB.Command() تغيير کرده؟ براي مهاجرت از VB6 به NET بهتر است از Upgrade Wizard مربوط به Net استفاده کنيد نه اينکه کد رو کپي کنيد! در ثاني اگر بيشتر هم ميخوايد يه سر به سايت ميکروسافت بزنيد و Code Advisor for VB6 رو بگيريد. مطمئنا کمک بزرگيه.

دز مورد اینکه من اینجا نمیام : درسته اما مقصر صاخاب سایته که به خواسته های ما گوش نمیده و این قسمتو به قسمت برنامه نويسي تبديل نميكنه . همين


بازم معذزت و خداحافظ
 
بالا