آژانس هواپیمایی
pop up

كمك در مورد لن كردن 3تا كامپيوتر

شروع موضوع توسط sina_judgment ‏4 جولای 2005 در انجمن شبکه

  1. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    سلام دوستان من ميخام با همسايه هامون لن كنم فقط 2تا مشكل هست
    1:فاصله من با نزديكترين همسايه 100مترهست
    2:ما 3نفر هستيم و من مي خام بدون استفاده از هاب و سوئيچ لن كنم آيا ميشه 1كارت شبكه رو سرور نصب كرد يعنه سرور 2 تا كارت شبكه داشته باشه و از اون طرسق ما بهم وصل بشيم ايا امكان داره؟ لطفا كمك كنين منو
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اول اينكه كابل CAT5 تا 100 متر بدون هيچ مشكلي جواب ميده.
    دوم اينكه روي كامپيوتري كه ميخواي دو تا كارت شبكه بذاري بايد IP ها رو جوري تنظيم كني كه دو تا كامپيوتر ديگه همديگه رو بتونن ببينن.
    در ضمن ميتوني از يه برنامه routing استفاده كني تا اگه براي دو كارت شبكه دو تا IP مختلف گذاشتي از طريق تنظيم Gateway بتوني از يكي از اون دو تا كامپيوتر به يكي ديگه وارد بشي.
     
  3. ReD3ath++

    ReD3ath++ کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    694
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Vienna, VA
    دوست عزیز شما نمی توانید در فاصله 100 متری بدون استفاده از switch یا hub ارتباط برقرار کنید...
     
  4. dammkon

    dammkon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    حقيقت اينه كه نميخام نا اميدت كنم ولي واقعاً خريد 1 hub و نه hub swich ميتونه راحت ترين راه براي شما باشه
    قيمت دستگاه هاي hub كه swich نيستند واقعا ارزوون شده شايد با كمتر از 10 هزار تومن هم بتوني 1 دونه بخري :p
    قبلا hub هاي 4-5 port هم وجود داشته كه الان نثلشون به سر اومده ولي اين دسته دوم فروشيها دارن برو و راحت 1 دونه بخر :blink:
    در ضمن حتما از كابل cat5e استفاده كن كه تا 150 متر خودم بدون اشكال استفاده كردم جواب ميده نوعش فرقي نميكنه فقط cat5e
     
  5. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اين كابل cat5e ديگه چه مدلي هست؟ ما CAT5 رو شنيده بوديم ولي cat5e رو تا حالا نشنيده بودم.
     
  6. DonVito

    DonVito کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    100
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    عزيز جان اين كه رو يه كامپيوتر 2 تا كارت شبكه بذاري مي شه ولي شرطش اينه كه اون كامپيوتر هميشه روشن باشه. من خودم اين كار رو كردم. بايد از network bridge استفاده كني.
     
  7. boxilink
  8. kamyar_akhbari

    kamyar_akhbari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    سلام ،


    الان با خودت ميگي ، باز اين آقا فضوله سروكلش پيدا شد [​IMG]


    فرق CAT5 , CAT5E در اينه كه مدل E ترانسفر 1000 مگابيت رو هم ساپورت ميكنه ولي ظاهرا مدل معموليش

    ساپورت نميكنه . حتما كارتهاي شبكه گيگابيت لن رو ميشناسيد كه ميتونه 10/100/1000 كار كنه. اين مدل

    CAT5E براي كساني مناسبه كه ميخوان روي شبكه سرعت ترانسفر 1000 مگابيت داشته باشن. (البته دو چيز

    واضح و مبرهنه! يكي اينكه بايد هم كارتهاي شبكه و هم سوئيچها و كابلها و ساير تجهيزات شبكه ، اين سرعت

    رو ساپورت كنن تا بشه استفاده كرد از اين سرعت و دوما اينكه طبيعتا كابل مدل E علاوه بر 1000 سرعتهاي

    10 و 100 رو هم ساپورت ميكنه)

    لازم به توضيحه كه اين روزا،كساني كه واقعا سرعت 1000 نياز دارن در شبكه، ترجيح ميدن به جاي CAT5E از مدل

    CAT6 يا بالاتر (يا حتي در صورت نداشتن مشكل مالي ،فيبر نوري) استفاده كنن.

    جدول مقايسه اي كابلها با همديگه رو هم (از نظر مشخصات فني) ، گذاشتم انتهاي همين مطلب .

    موفق باشيد
     

    فایل های ضمیمه:

  9. dammkon

    dammkon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2005
    نوشته ها:
    42
    تشکر شده:
    0
    با تشكر از توضيحات كامل سركار
    آره درسته كه از cat5e واسه سرعتهاي بالا استفاده ميكنن ولي اين يك تجربه شخصيه كه از كابل cat5 بيشتر از 150 متر نتونستم جواب خوب بگيرم ولي از كابل cat5e به راحتي استفاده ميكنم شايد زا لحاظ نويز كمتر باشه ويا دليل ديگه داره لطفا اگر اطلاعاتي و يا اشتباهي از طرف من به نظرت ميرسد 1 توضيح بدي ممنون ميشم
     
  10. kamyar_akhbari

    kamyar_akhbari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0


    همونطور كه در جدول پيوست نوشته شده ، به صورت منطقي فاصله مناسب براي اين نوع سيمها ( CAT5,CAT5E)

    100 متر ميباشد. البته بنا به فرموده شما و تجربه اي كه خود من هم دارم ميشه بيشتر از اينها ازش جواب گرفت

    ولي بسته به نوع مكان مورد استفاده اين فاصله اضافي ، كم و زياد ميشه. من فكر ميكنم اگر نياز به مسافتهاي

    بيشتر باشه بايد يه فكر اساسي تر (مثل وايرلس ، يا فيبر يا ...) كرد و يا اگر هم قراره از كابل استفاده بشه،

    حداقل در فواصل مناسب يه Repeater يا HUBيي چيزي بهتره قرار بگيره تا يه ذره اين افت ها جبران بشه.

    در مورد نويز هم ميشه به جاي كابلهاي معمولي كه اكثرا UTP )Unshielded Twisted Pair) هستن ، از STP يا

    Shielded Twisted Pair استفاده كرد تا نويز رو بشه تا حد قابل قبولي برطرف كرد... ( اين نوع كابلها علاوه بر

    روكش عادي سيمها ، يك لايه اضافه نيز دورش داره كه باعث ميشه نويز كمتر توش بتونه نفوذ كنه) البته نويز

    معمولا از همجوار بودن كابل شبكه با محيط هاي القايي الكترو مغناطيسي ناشي ميشه كه ارتباط زيادي با

    فاصله مبدا و مقصد نداره به نظرم ...

    موفق باشيد.
     
  11. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    از همونcat5e استفاده کن و اگه خواستی میتونی NIC و HUB رو عوض کنی اگر هم نخواستی مشکلی نیست چون وقتی سرعت کابل زیاد باشه و سرعت کارت شبکه زیاد نباشه Packet lost نمیده .
     
  12. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام آقا فضوله! باز كه تو اينورا پيدات شد؟ :D
    آقا خداييش جواب دندان شكني دادي به سوال ما! بسي از پاسخ شما فيض برديم.
    حالا يه سوال ديگه: از كابلهاي CAT5 براي انتقال با سرعت 1000 مگابيت نميشه استفاده كرد؟
     
  13. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    نه نميشه .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    یه جا یه مقاله خوندم که یاد داده بود چطور میشه یه کامپیوتر رو تبدیل به روتر کرد. اگه اون مقاله رو پیدا کنین خیلی عالی میشه. در این صورت دو تا کارت شبکه روی سرور یا روتر مجازی نصب میکنین و میتونین حتی به هر کدوم از سیستم ها یه آی پی بدید. البته اگه سرویسی که میگیرید این اجازه رو به شما بده.
     
  16. kamyar_akhbari

    kamyar_akhbari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    ما مخلصيم [​IMG]

    راستش من خودم تست نكردم ، من فقط يكي دوتا از سوئيچ هاي اصلي روي شبكه ام 1000 هستش كه وروديشون

    فيبر هستش (فكر كنم با پهناي باند 400 مگابيت) ، و خروجيشون هم كابل CAT6 هستش ، توي شبكه و در قسمتهاي

    مختلف CAT5 و CAT5E هم دارم ولي متاسفانه اون بخشها از 100 مگابيت استفاده ميكنن. اينطوري كه به صورت

    منطقي نوشته شده در Document ها ، نبايد جواب بده سرعت1000 رو اين كابل CAT5 ولي من خودم تست نكردم ، شايد

    يه موقع بشه!! همونطور كه به صورت منطقي نوشته شده 100 متر ولي بيشتر از 100 متر هم جواب ميده گاها...



    ولي خودمونيم، فيبر يه چيز ديگس!! من شبكم خيلي شلوغ پلوغه و از نظر فاصله فيزيكي گاها فاصله

    ساختمونهامون خيلي زياد هستش و ضمنا همه جور ترانسفر مديا و ترانسفر ديوايس هم هست تو شبكه ،

    از كابل CAT5 , CAT5E , CAT6 گرفته تا وايرلس و فيبر و Leased Line ولي خداييش (به جز يك بار كه براثر بي

    احتياطي و شكسته شدن مفصل فيبر مشكل داشتيم) ، بهترين تيكه شبكه هميني هستش كه با فيبر اجرا

    شده. سرعت ترانسفر تو اون تيكه خيلي خفنه !! :blink: روي دوتا از سرورها هم كه ورودي فيبر داره ، از يكي

    از همون سوئيچ ها ، كانكشن فيبر وارد شده و وقتي بين اون دوتا سرور ديتا تراسنفر ميكنه آدم باورش نميشه

    با همچين سرعتي هم ميشه روي Network ، ديتا جا به جا كرد.. خوبي ديگش هم اينه كه تو فاصله هاي زياد

    هم خيلي خوب جواب ميده . همون فيبري كه وارد سوئيچ شده ، از يه ساختمون ديگمون آمده كه تقريبا حدود

    600-700 متر با اين يكي فاصله داره ولي هيچ تغيير يا افت سرعتي نداريم ولي متاسفانه اون يكي ساختمون

    كه اون طرف شهره و مجبور شديم براش Leased Line (بدون پروتوكل) از مخابرات براش بگيريم ، ماهي هوار تومن!

    بايد پول باند رو بديم ، دائما هم قطعي و يا افت سرعت داره [​IMG]
     
  17. kamyar_akhbari

    kamyar_akhbari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    آره من هم خونده بودم اون مقاله اي رو كه فرموديد.. ولي يادم نيست كجا بود. ذخيره هم كرده بودمش ولي چون

    روتر داريم و كمتر بهش نياز داشتم گذاشتمش توي فايلهاي آرشيوم و بعدشم گمش كردم [​IMG] اگه پيداش كردين

    لطف كنين به من هم بدين. ممنون
     
  18. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    با تشكر فراوان از همتون
    سلام
    در مورد پست شماره 2 آقا mehdi206
    این برنامه روتینگ رو از کجا گیر بیارم؟؟؟دوم تنظیماتش رو بلد نیستم ؟؟؟
    پست شماره3 آقای red3ath++
    خوب حالا هاب یا سوئیچ 3 یا 4 تایی داریم؟؟
    در مورد پست شماره4 آقایdammkon
    مسکل من اینه که من هاب یا سوئیچ 4 تایی گیر نیاوردم همش 8 تایی هست و قیمت بالایی دلره چیزی دور و بر 45000 تومان و اگه سما گیر آوردین به من بگین پولش رو براتون بفرستم و شما هم خود دستگاه رو به من در ضمن قیمت اون کابل ها چقدر هستش(cate5e) راستی فاصله ما کمتر از 100 متر هست دور و بر یا80 90 متر.
    در مورد پست شماره 6 آقای donvito
    نرم افزار رو از کجا گیر بیارم داداش؟؟ در ضمن خوب من هر طور بخام لن کنم باید سیستم ها روشن باشن دیگه ؟نه؟ اشتباه که نمی کنم؟؟؟
    پست ماره7آقای kamyar_akhbary
    آقا رو مادربورد من کارت لن آنبورد هستش حالا یرعتش یادم نیست ولی فکر کنم 100 باشه لطفا قیمت کارتهای 1000 رو هم بدین به قیمت فیبر نوری
    پست شماره 10 آقای amir
    قیمت کابل چند؟در ضمن منظورت از locket lost چیه؟؟هم چنین NIC چیه؟
     
  19. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه بخواي بدون هاب كار كني كه بايد يكي از كامپيوتر ها رو به عنوان router كانفيگ كني كه اين چند تا شرط داره كه دوستان اشاره كردن و اينكه دو تا كارت شبكه داشته باشه ، هميشه روشن باشه ، سيستم عاملت بايد Server باشه كه سيستم عامل كلاينتي (مثلا Win XP Professional) اين كار رو انجام نميده و ديگه اينكه اين كامپيوتر كه وسط قرار ميگيره يه router ميشه كه مثلا بهش ميگن راوتر ماكروسافتي.برنامه routing روي ويندوزهاي سرور نصب ميشه و جز component هاي ويندوز هست.
    اگه خواستي اين كار رو انجام بدي بگو تا بگم يا دوستان بگن.

    اگه هاب زير 8 پورت گير نيوردي كه بايد بري سراغ روش بالا.
     
  20. hussein1363

    hussein1363 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    شما در ويندوز 2000 سرور از طريق remote and router سرويس در MMC مي توني دو شبكه رو به هم متصل كني البته كانفيگش زياد سخت نيست از طريق ويزارد به سادگي مي توني اين سرويس رو فعال كني بعد در آدرس گت وي اون دوتا كامپيوتر آدرس كامپيوتري رو مي ذاري كه قراره سرور باشه حتي اگه رنج آي پي دو تا با هم فرق داشته باشه بازم با هم از طريق gateway مرتبط مي شن فقط آي پي دو تا كامپيوتري كه قراره به يه سيم وصل شن بايد از يك رنج باشه
     
  21. sina_judgment

    sina_judgment کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 می 2005
    نوشته ها:
    635
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    زندان اوین....
    حاجي ما مي خاييم يه كاري كنيم كه خرجش كم بشه فكر كنم روش بالا كه گفتين بهترين راه حل هستش فقط 1 مشكل حتما بايد ويندوز من 95 يا 2000 سرور باشه؟ يا رو XP هم ميشه اين كاره كرد؟؟ ممنون از لطفتون
     
  22. athar

    athar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    968
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    In the waves
    نرم افزار MIKROTIK میتونه چنین کاری رو انجام بده که متاسفانه رایگان نیست. برای یکی از ورژن هاش کرک ساخته شده که فکر میکنم دوستان مجرب کرکش رو داشته باشن. اگه بتونین اون ورژن از نرم افزار رو دانلود کنین کرکش ساخته شده هست.