آژانس هواپیماییexchanging

كمك در مورد squid Windows

شروع موضوع توسط salarblacklove ‏16 سپتامبر 2005 در انجمن شبکه

  1. salarblacklove

    salarblacklove Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    دنياي فاني
    سلام دوستان
    من مي خواستم ببينم كسي تنظيمات و نحوه بكار گيري كامل squide 2.5 windows رو بلده اگه بگين ممنون ميشم
    خيلي لازم دارم
     
  2. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اونهايي كه تجربه دارن پيشنهادشون اينه كه ترجيحا squid روي ويندوز نصب نشه
     
  3. salarblacklove

    salarblacklove Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    دنياي فاني
    خوب باشه چشم ولي مي خواستم طرز كارش رو ياد بگيرم اگه بشه ;)
     
  4. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,253
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
  5. salarblacklove

    salarblacklove Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    دنياي فاني
    مرسي دوست عزيز :)
     
  6. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,253
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    خواهش ميكنم
    اگه سوالي داشتي من مقداري اطلاعات دارم
    امر بفرما . در خدمت هستيم.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. salarblacklove

    salarblacklove Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    دنياي فاني
    سلام و ممنون از راهنماييت
    راستش من اصلآ با اين برنامه كار نكردم از لينكي كه فرموده بوديد من رفتم و بلاخره نصبش كردم حالا تو ليست سرويسها مي بينمش ولي موقع استارت شدن خطا ميده در ضمن بعد از اينكه نصب شد سرويسشم كار افتاد براي اينكه كلاينتها از اون استفاده كنند چطوري بايد تنظيم بشه در وهقع اگه كلآ آموزشش بدي ممنون مي شم (البته طريقه نصبش رو هم اگه بگيد كه ديگه ........... چون احتمالآ من اشتباهي كرده باشم) خوب البته پررويي نكرده باشم :blush: :blush: :blush: :blush:
     
  9. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,253
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    سلام

    دوست عزیز نگاه کن

    اول این رو دانلود کن

    http://www.acmeconsulting.it/pagine/opensource/download/squid-2.5.STABLE10-NT-bin.zip

    این فایل رو آنزیپ کن و چون تمامی مسیرهای پیش فرض در فایل Config درایو C هست به همین دلیل بعد توی درایو C کپی کن.

    فایل squid.conf.default که تویه شاخه C:\squid\etc هست رو به squid.conf تغییر نام بده .

    بعد با notepad باز کن و اون رو Config کن.

    برو تویه Command Line ویندوز و داخل فولدر c:\squid\sbin بشو و بعد از config دستور squid -z رو تایپ کن.

    با این دستور فولدرهای مربوط به Cache Object ها رو میسازی.

    بعد با دستور squid -i در همون فولدر یک سرویس ویندوزی ساخته میشه به اسم SquidNT که با Start کردن اون squid شما راه میوفته.

    موفق باشید.
     
  10. salarblacklove

    salarblacklove Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    دنياي فاني
    سلام سينا جان
    آخه مي دونيد من اصلآ اطلاعاتي راجع به اين برنامه ندارم , نمي دونم كه چه جوري كانفيق كنمش يا اصلآ چه جوري كلاينتهارو به طرف كش بفرستم البته من اين كار روئ براي يك شبكه محلي مي خوام
    در ضمن من بدون كانفيق كردن دستور Squid -z رو اجرا كردم خطاي زير رو داد
    C:\squid\sbin>squid -z
    FATAL: Could not determine fully qualified hostname. Please set 'visible_hostna
    me'

    Squid Cache (Version 2.5.STABLE10-NT): Terminated abnormally.
    CPU Usage: 0.016 seconds = 0.016 user + 0.000 sys
    Maximum Resident Size: 2088 KB
    Page faults with physical i/o: 546

    abnormal program termination
    مي شه يك تئضيح كامل براي تنظيم ونصبش بهم بدي ممنون مي شم :rolleyes:
     
  11. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,253
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    عزيز من در بالا همه چيز رو به غير از كانفيگ كردن squid.conf بهت گفتم
    كه اون كانفيگ كردن هم خودت بايد بري دنبالش كه تقريبا كار مشكلي هم هست ;)