آژانس هواپیمایی
pop up

كمك فوري فوتي در شناختن header

شروع موضوع توسط hamid_shot ‏8 نوامبر 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. hamid_shot

    hamid_shot Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    سلام من تازه كارم و با borland كار مي كنم
    هر كار مي كنم نمي تونم متغيري از نوع string تعريف كنم مثلا:"string ahmad="ali را مي فهمه
    در ضمن; using namespace std را هم نمي فهمه
    اگر منبعي براي معرفي هدزر ها داريد بذاريد
    اگر مشكل كامپايلره يدونه خوبشو معرفي كنيد
    مرسي
     
  2. ali.kolahdoozan

    ali.kolahdoozan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2007
    نوشته ها:
    922
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    کف شهر
  3. hamid_shot

    hamid_shot Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    ويندوز
     
  4. molla652003

    molla652003 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2007
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    mashhad hashemiyeh
    ++VC

    من با visual studio 2005 کار می کنم , خیلی هم از اون borland و turbo c بهتره !
     
  5. saeb

    saeb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran,Tehran
    using namespace std;
    برای ویندوز است تحت داس نباید بزنی ولی تحت ویندوز باید بزنی