آژانس هواپیماییexchanging

لحظه شماری !

شروع موضوع توسط babakweb ‏5 مارس 2006 در انجمن Script آماده

  1. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    مثلا بگه 11 روز و 2 ساعت و 44 دقیقه و 22 ثانیه تا فلان چیز مونده !
    برام مهمه که تا ثانیه رو محاسبه کنه!
    مرسی
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
  3. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا ممنون ... برم چك كنم ببينم چيه...
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    نه این ها تاریخ رو از کامپیوتر می خ.نند
    می خوام از رو سرور بخونه برسونید

    مممنون
     
  5. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    باید تو بخش جاوا اسکریپت میپرسیدی
    ولی خوب.....
    ----
    امروزا همه دنبال محاسبه روزهای باقی مانده عید نوروز هستن:D
    PHP:
    function ShowNowrooz(Obj)
        {
            
    Obj.value "";
            var 
    curDate = new Date();
            var 
    strOut = new String();
            var 
    dateNowrooz = new Date("2006/03/20 21:55:35");
            
    /*
                21:55:35
            */
            
    dayNowrooz dateNowrooz.getDate();        //getDate returns DAY !!!
            
    monthNowrooz dateNowrooz.getMonth() + 1;
            
    hourNowrooz dateNowrooz.getHours();
            
    minNowrooz dateNowrooz.getMinutes();
            
    secNowrooz dateNowrooz.getSeconds();
            
            
    curDay curDate.getDate();
        
            
    sumTimeNowrooz = (hourNowrooz 3600) + (minNowrooz 60) + secNowrooz;        
            
    curSumTime = (curDate.getHours() * 3600) + (curDate.getMinutes() * 60) + curDate.getSeconds();
            
    sumDiff sumTimeNowrooz curSumTime;
            
            
    dayDiff dayNowrooz curDay;
            
    hourDiff Math.floor(sumDiff 3600);
            if(
    hourDiff 0)
            {
                
    dayDiff--;
                
    sumDiff+=86400;
                
    hourDiff+=24;
            }
            
    rDiff sumDiff 3600;
            
    minDiff Math.floor(rDiff 60);
            
    secDiff rDiff 60;
            
            
    strOut DisplayFormat.replace("#D#" dayDiff);
            
    strOut strOut.replace("#H#" hourDiff);
            
    strOut strOut.replace("#M#" minDiff);
            
    strOut strOut.replace("#S#" secDiff);
            
            if(
    curDay dayNowrooz)
            {
                    
    strOut "آغاز سال 1385 خورشيدي مبارك باد";
            }
            
        
    Obj.innerHTML strOut;
            
        }

    این کد جاوا با یه اسمی ذخیره کن
    اینم کدش که باید استفاده کنی
    PHP:
    <DIV>
    <
    P id="pHidden" STYLE='position: absolute; visibility: hidden' dir="rtl">تا <FONT color="#ff0000">
    لحظه آغاز عيد نوروز 1385،</FONT#D# روز و #H# ساعت و #M# دقيقه و #S# ثانيه باقي 
    مانده است.</P>
    <
    P id="pNowrooz" dir="rtl"></P>
    <
    SCRIPT language="javascript">        
        var 
    DisplayFormat = new String(pHidden.innerHTML);
    </SCRIPT>
    <SCRIPT src=Nowrooz.js"></SCRIPT>
    <SCRIPT language="javascript">
        window.setInterval("ShowNowrooz(pNowrooz);" , 500 , "javascript");
    </SCRIPT></DIV>

    ----
    کپی لفت = ict-center.com:D
     
  6. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    خدا عمرت بده
    دنبال همین بودم :)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    توی اون لینک یکی مثل این بود . البطه ساعت سرور رو به صورت انلاین میگن . من خودم چنجا استفاده کردم .
     
  9. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    نه این هم به درد نمی خوره
    باید زمان رو php از سرور بگیره داخل اسکریپت بزاره
    این طوری هر کس ساعت و تاریخ کامش درست نباشه اشنباه می بینه
    تا عید نشده ردیف کنیدش
     
  10. amnhak

    amnhak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    866
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    www.freedanload.com
    درست میگه!
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    خوب کاری نداره:D
    تو همون کد جاوا ساعت سرور رو بهش میدیم:D
     
  12. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    خوب بده ببینیم من جاوا اسکریپت خوب نمی دونم
     
  13. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    www.nsrmazandaran.com
    رو ببین . اسکریپتشو خودم از dynamicdrive گرفتم و ساعت GMT رو بهش میدم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    خوب بزار ببنیم چی شده
    ممنون
     
  16. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    مرد حسابی خوب ساعت رو تویه متغیر ذخیره کن بعد تویه این کد echo کن دیگه!
     
  17. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اقا یکی پیدا کردم ولش
     
  18. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
  19. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    امضای منو ببینید:D
     
  20. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    خوب بزار دیگه
    ما هم برداریم
     
  21. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    قشنگ کار شده
    کدشو نمی دی؟
     
  22. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    ای کلک :lol:
    خیلی ناقلا هستی :lol: