والا برادر مساله صبر نیست بلکه رفتار غیر حرفه ای ایشون هستش.لطفا اگر صلاح می دانید و مقدوره یه مقدار بیشتر صبر کنید، ایشون از کاربران با سابقه و معتبر هستند و احتمالا مشکلی پیش آمده حالا می تونه این مشکل بین ایشان و شخصی بوده باشه که لپ تاپ ها را ازشون خریداری کردن که توی معاملات اینگونه مسائل پیش میاد (ممکنه لپ تاپ ها را از وارد کننده به شرط سلامت گرفتن و حالا لپ تاپ ها به مشکل خورده و شخص وارد کننده پول را دریافت کرده و پاسخگوی ایشان نیست و ایشان بدهکار شما دوستان شدن و کلی احتمال دیگه)
تعداد لپ تاپ ها هم قطعا یکی نبوده و بعداً موجود شده، چون خود بنده هم یکی از کسانی بودم که قصد خرید حتی تعداد داشتم منتها قسمت سایر دوستان شد.
در نهایت تصمیم با شماست ولی ایشان از کاربران خوب انجمن هستند و امیدوارم خودشان هم بیان و توضیح بدن تا سو تفاهمی بوجود نیاد
سلام داداشمسلام دوستان یه مسئله ای که هست اینه که من دیروز ازشون موجودی مونیتور را جویا شدم گفتند اصلا مونیتوری فعلا ندارم
یه سوالی برام پیش اومد اینه که اگه قصد کلاهبرداری داشتند چرا گفتند که موجودی مونیتور ندارند ؟
سلاملطفا اگر صلاح می دانید و مقدوره یه مقدار بیشتر صبر کنید، ایشون از کاربران با سابقه و معتبر هستند و احتمالا مشکلی پیش آمده حالا می تونه این مشکل بین ایشان و شخصی بوده باشه که لپ تاپ ها را ازشون خریداری کردن که توی معاملات اینگونه مسائل پیش میاد (ممکنه لپ تاپ ها را از وارد کننده به شرط سلامت گرفتن و حالا لپ تاپ ها به مشکل خورده و شخص وارد کننده پول را دریافت کرده و پاسخگوی ایشان نیست و ایشان بدهکار شما دوستان شدن و کلی احتمال دیگه)
تعداد لپ تاپ ها هم قطعا یکی نبوده و بعداً موجود شده، چون خود بنده هم یکی از کسانی بودم که قصد خرید حتی تعداد داشتم منتها قسمت سایر دوستان شد.
در نهایت تصمیم با شماست ولی ایشان از کاربران خوب انجمن هستند و امیدوارم خودشان هم بیان و توضیح بدن تا سو تفاهمی بوجود نیاد
سلام داشسلام داداشم
من فکر نمیکنم قصد ایشون کلاهبرداری باشه! خیلی بعیده!!
سلام و تشکرسلام
وقت بخیر
منم خواستم همین رو بگم ، بارها برای خودم پیش امده که کالایی رو پیش فروش کردم یا از وارد کننده گرفتم و خواستم بفروشم دیدم ایراد داره یا کلا ایرادش رو متوجه نشدم یا هزارتا احتمال دیگه ...
توی بازار و صنف ما این مشکلات خیلی عادیه دیگه
اقای بهاروند هم مثل برادر من هست، اگه ایشون پاسخگو نبودن ، من رو بن کنید!
واقعا فکر نمیکردم تهمت زدن و نزدیک شدن به واژه کلاهبرداری اینقدر راحت باشه
سلام،سلام.دوستان عزیز بخدا شرمنده ام.با کسی که لپتاپ ها رو ازش گرفتم چون سرم کلاه گذاشته بود به مشکل و درگیری خوردم.امروز شروع به برگشت پولا میکنم و همینجا هم اطلاع رسانی میکنم.هیچ توجیهی بابت مشکلی که براتون به وجود آوردم ندارم و بی نهایت شرمنده ام.لطفا بهم مهلت بدید برگشت بدم
سلام.دوستان عزیز بخدا شرمنده ام.با کسی که لپتاپ ها رو ازش گرفتم چون سرم کلاه گذاشته بود به مشکل و درگیری خوردم.امروز شروع به برگشت پولا میکنم و همینجا هم اطلاع رسانی میکنم.هیچ توجیهی بابت مشکلی که براتون به وجود آوردم ندارم و بی نهایت شرمنده ام.لطفا بهم مهلت بدید برگشت بدم
درود.امیدوارم مشکل شما زودتر حل بشه.سلام.دوستان عزیز بخدا شرمنده ام.با کسی که لپتاپ ها رو ازش گرفتم چون سرم کلاه گذاشته بود به مشکل و درگیری خوردم.امروز شروع به برگشت پولا میکنم و همینجا هم اطلاع رسانی میکنم.هیچ توجیهی بابت مشکلی که براتون به وجود آوردم ندارم و بی نهایت شرمنده ام.لطفا بهم مهلت بدید برگشت بدم
برادر آخه چرا زودتر اطلاع نمیدی که تاپیک نشه
با نهایت پوزش پول آقای هاشمی برگشت داده شدسلام،
برادر آخه چرا زودتر اطلاع نمیدی که تاپیک نشه و خب اینطور واقعا هم برای شما نامطلوب هستش هم برای ما و هم برای بازارچه.
بله من تایید میکنم.با نهایت پوزش پول آقای هاشمی برگشت داده شد
شاید من کم صبر باشم و البته ادعایی هم بر صبوری ندارم. ولی این اولین تاپیک شکایت من هست بابت چنین مساله ای. و نمیشه گفت که توی این 10-12 سالی که اینجا هستم مشکلات مشابه برای من پیش نیومده. اما اینکه این دفعه تاپیک شده شاید تنها دلیلش کم صبری من نباشه و دلایل دیگه ای هم دخیل باشن.ماشالله شما طلبکاری...بنده خدا مگر سوئد زندگی می کنی توقع داری همه موارد به حساب و کتاب دقیق باشه، این موارد در بازار داغون ایران زیاد پیش میاد، تعجب می کنم از شما که امتیاز بالا هستید اینقدر کم صبرید، این بنده خدا هم احتمالا واسطه بوده...حالا شما یک درصد فکر کن این وسط درگیر چه جریانی شده....
شرمنده ام آقا هاشمی.لطفا تاپبک رو آپ نکنید.ممنونبله من تایید میکنم.
ممنون
پول آقای موسوی هم برگشت داده شدسلام
بنده از ایشون خرید کردم و مبلغ رو واریز کردم
دیشب هم پیغام دادن که لپتاپ ها مشکل داره و میخوان مبلغ رو مرجوع کنند
شماره کارت گرفتن و بعدش دیگه جواب ندادن
با توجه به اینکه بازخورد بالایی دارن بعید بدونم که بخوان اعتبار خودشون رو....
دشمنت شرمنده باشه برادر. والا من آپ نمیکنم. اتفاقا اگه از مدیران کسی آنلاین باشه تقاضا دارم تاپیک رو حذف کنه.شرمنده ام آقا هاشمی.لطفا تاپبک رو آپ نکنید.ممنون
تأیید میشه. مبلغ به حسابم واریز شدهپول آقای موسوی هم برگشت داده شد
با نهایت شرمندگی پول آقای گلشنی هم واریز شد به حسابشوندرود.امیدوارم مشکل شما زودتر حل بشه.
همون جور که خودتون اطلاع دارید، بنده مقداری از این وجه رو قرض کردم (کسی که قصد خرید این لپ تاپ رو داره) و بهش گفتم چنین لپ تاپی قراره به دستم برسه (پیش فروش نکردم) و کسری برای خرید دارم و ایشون بهم قرض داد.الان با این شرایط هم جلوی ایشون شرمنده و بد قول میشم (شاید هم فکر کنه پول نیاز داشتم و با این روش پول ازش قرض کردم و اعتمادش قطعا مثل قبل نمیشه) و هم چند مورد کالا اینجا بود که به علت خرید لپ تاپ قیدش رو زدم و متضرر شدم.
دوستان و فروشندگان محترم، لطفا تا کالایی رو موجود ندارید و از وضعیت آن اطلاعی ندارید، پیش فروش نکنید که برای خودتون و دیگران باعث دردسر نشه.سپاس