آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

لينکي که آدرس آن در يک فايل ديگر ذخيره شده

شروع موضوع توسط Palomino ‏5 ژانویه 2006 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Palomino

    Palomino Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    2
    سلام خدمت اساتيد محترم

    من مي خواستم اگه امکان داره منو راهنمايي کنيد که چطور ميشه لينکي ساخت که آدرس آن يا قسمتي از آدرس آن در يک فايل داده ذخيره شده باشه يعني مثلا اگه آدرس لينک http://www.xxxxx.com/directory1/directory2/file1.zip هست کل آن يا فقط قسمتي از آن مثلا http://www.xxxxx.com/directory1 در يک فايل داده مثلا addresses.txt باشه.
    اين کارو براي اين ميخوام که هر وقت هاستي رو که توش فايلهايي واسه دانلود گذاشتم خواستم عوض کنم راحت بتونم همه آدرسهايي که تو صفحه هاي سايتم هست عوض کنم. البته چون سايتم تو يه آدرس ديگه هست اين مشکل برام پيش اومده.

    درضمن اگه ممکنه جوابتونو ساده بگيد چون من مبتدي هستم. متشکرم.
     
  2. Palomino

    Palomino Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    2
    سلام خدمت اساتيد محترم

    من مي خواستم اگه امکان داره منو راهنمايي کنيد که چطور ميشه لينکي ساخت که آدرس آن يا قسمتي از آدرس آن در يک فايل داده ذخيره شده باشه يعني مثلا اگه آدرس لينک http://www.xxxxx.com/directory1/directory2/file1.zip هست کل آن يا فقط قسمتي از آن مثلا http://www.xxxxx.com/directory1 در يک فايل داده مثلا addresses.txt باشه.
    اين کارو براي اين ميخوام که هر وقت هاستي رو که توش فايلهايي واسه دانلود گذاشتم خواستم عوض کنم راحت بتونم همه آدرسهايي که تو صفحه هاي سايتم هست عوض کنم. البته چون سايتم تو يه آدرس ديگه هست اين مشکل برام پيش اومده.

    درضمن اگه ممکنه جوابتونو ساده بگيد چون من مبتدي هستم. متشکرم.
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    بطور کلی اینکه شما بخوای مقادیری رو از یک قایل بخونی (معمولا دیتابیس) باید از کدنویسی سمت سرور استفاده کنی (asp- aspx - php)

    اما در اینحالت خاص که مورد نظر شماست لزومی به انجام اینکار نیست. شما میتونی تمام آدرسها رو بصورت نسبی مشخص کنی و نه مطلق - بنابراین با عوض کردن هاست نیازی به تغییر کد نیست و اصولا نیازی هم به به ذخیره آدرسها در دیتابیس نیست مگر اینکه واقعا آدرسها در دیتابیس از قبل ذخیره شده باشن.
     
  4. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام.چرا از آدرس هاي نسبي استفاده نميكني ؟ مثلا اگه فايل اچ تي ام ال تو توي http://www.xxxxx.com/ باشه و بخواي به همون فايل زيپ لينك بدي آدرس ميشه directory1/directory2/file1.zip
    يعني نيازي نيست آدرس كل آدرس رو تايپ كني و آدرس جاري به اول آدرس اضافه ميشه... اگه ميخواي بيپتر توضيح بدم.

    اما اگه حتما ميخواي با جاوااسكريپت همچين كاري رو بكني بگو.
     
  5. Palomino

    Palomino Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    2
    ممنون plus جان از جوابت
    ولي همونطور که نوشتم فايل اچ تي ام ال ام توي آدرس ديگه اي هست و اون لينک جاي ديگه يعني آدرسهاي سايتهاشونم متفاوته بنابر اين نميشه از آدرس هاي نسبي استفاده کرد.

    اگه ميشه بگو با جاوا اسکريپت يا هر روش ديگه اي چطوري ميشه اون کاري که گفتم رو انجام داد.
    متشکرم
     
  6. Palomino

    Palomino Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    2
    ممنون mazoolagh جان

    ولي مشکل اينه که فايل اچ تي ام ال اي که لينک در اون هست در يک آدرسه ولي فايلي که به اون لينک شده تو آدرس ديگه اي هست يعني آدرس سايتاشونم فرق مي کنه و نميشه از آدرسهاي نسبي استفاده کرد.

    اگه راه ساده اي براي انجام اون کاري که گفتم هستش لطفا منو راهنمايي کنيد. ممنون

    در ضمن اگه امکان داره مدير فروم يکي از دو Thread اي که هردوش به اسم "لينکي که آدرس آن در يک فايل ديگر ذخيره شده" هست رو حذف کنه. موقع ساختن اونها گويا سايت دچار اشکال بود و من بعد از پست کردن يکي فکر کردم که پست نشده و دوباره اون رو پست کردم.
     
  7. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    هر مشکلی بالاخره راه حلی داره و این مشکل هم حتما حل میشه - فقط توضیح بیشتری میخواد!

    شما میتونی یک صفحه نمونه رو آدرسش رو اینجا بگذاری تا دقیقا خواسته ات رو متوجه بشم. الآن صحبت از 2 صفحه در 2 سایت مختلف شد که با سوال اولیه متفاوته.
     
  8. Palomino

    Palomino Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    2
    ببين من يک سايتي درست کردم و اونو تو يک هاست مجاني بدون تبليغ گذاشتم ولي فضايي که در اختيارم گذاشته کمه براي همينم فايلهايي که واسه دانلود گذاشتم و لينک اونا تو سايتم هست رو تو يک هاست مجاني ديگه با فضاي بيشتر ذخيره کردم. حالا مي خوام ببينم ميشه يه کاري کنم که اگه خواستم اون هاست دومي رو (که فايلهاي براي دانلود رو توش گذاشتم) عوض کنم مجبور نشم همه لينکهاي توي صفحامو عوض کنم.

    آدرس سايت هم اينه: www.codesclub.tk
     
  9. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    خوب یک راه نسبتا ساده اش اینه که شما

    1- تمام لینکها رو بصورت نسبی در سایت خودت معرفی کنی
    HTML:
    <a href="/Mabani%20Computer/Snake.zip">snake.zip</a>
    2- چند خط کد بگذاری که آدرس سایت جایگزین و سایت خودت رو بشناسه.
    HTML:
    var thatsite="www.free-hoster.cc/users/codes" ;
    var thissite=window.location.hostname ;
    
    3- یک تابع برای تغییر مسیر لینکها بنویسی
    HTML:
    function newhref(x) {
       x.href = x.href.replace(thissite, thatsite);
    }
    
    4- وقتی موس روی اون لینکهایی که قراره آدرسشون عوض بشه کلیک بشه اون تابع بالایی رو صدا بزنی
    HTML:
    onclick="newhref(this)"
    حالا وقتی همه رو کنار هم بگذاری صفحه ات چیزی شبیه به این میشه:
    HTML:
    <html>
    <head>
    <script language ="javascript">
    var thatsite="www.free-hoster.cc/users/codes" ;
    var thissite=window.location.hostname ;
    
    function newhref(x) {
       x.href = x.href.replace(thissite, thatsite);
    }
    </script> 
    </head>
    
    <body>
    <a href="/Mabani%20Computer/Snake.zip" onclick="newhref(this)">snake.zip</a><br>
    <a href="/Sakhteman%20Dadeha/Polynomial.zip" onclick="newhref(this)">Polynomial.zip</a>
    </body>
    </html>
    
    البته این کد هنوز جای کار داره! میشه کاری کرد که با عوض شدن سایت فقط یک خط در یک فایل عوض بشه و فایلهای اصلی سایتت دست نخورده باقی بمونن!
     
  10. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    2 تا تاپیک با یه موضوع داشتید ... با هم ادغام شد .
     
  11. Palomino

    Palomino Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    2
    mazoolagh جان دستت درد نکنه. دقيقا دنبال يه همچين چيزي بودم.
    در ضمن براي اين هم که مجبور نشم همه فايلها رو در صورت عوض شدن سايت تغيير بدم. يک فايل js ساختم و تابع newhref رو با متغيرهاش تو اون فايل قرار دادم. الان ديگه فقط کافي آدرس سايت جديد رو تو اون فايل js تغيير بدم.

    بازم به خاطر جوابت ممنون
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی