برگزیده های پرشین تولز

web4all

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2016
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
1
سن
44
علت ایجاد موهای زاید

تعداد تارهای مو در نواحی مختلف بدن در شرایط طبیعی در خانم ها متفاوت است. معمولاً در خانم ها رشد موهای کرکی در مناطقی مانند پشت لب، چانه، قفسه سینه یا کمر مشاهده می شود. موهای زائد اضافی یا ناخواسته به ٢ دلیل هورمونی یا غیرهورمونی ایجاد می شوند.
هیرسوتیسم علت اصلی رشد موهای زائد در بدن خانم هاست. این ناراحتی معمولا سال های بعد از دوران بلوغ در خانم ها آشکار می شود. به طور کلی دو دلیل اصلی برای به وجودآمدن هیرسوتیسم وجود دارد. هورمون های مردانه در زنان از تخمدان و غدد فوق کلیوی ترشح می شوند. زمانی که ترشح این هورمون های مردانه در بدن زنان افزایش می یابد باعث رشد غیرطبیعی موهای ضخیم و تیره در نواحی مختلف بدن خانم ها می شود. معمولا زنانی که کیست های متعدد در تخمدان خود دارند با این ناراحتی مواجه می شوند.دلیل دیگر، این است که گیرنده های موی بعضی از خانم به میزان مختصر هورمون مردانه ای که در بدن آنها ترشح می شود واکنش نشان می دهد.


آسیب تخمدان و بیماری غدد داخلی می تواند موجب هیرسوتیسم در خانم ها شود. بنابراین افزایش بیش از حد سطح هورمون های مردانه و حساسیت به آنها باعث ازدیاد موهای زاید در بدن می شود. همچنین در مواردی به هم ریختگی هورمون ها در بدن خانم ها باعث رشد بیش از حد مویی که وابسته به آندروژن یا هورمون های مردانه است می شود.

شایع ترین علت ایجاد هیرسوتیسم، سندروم تخمدان پلی کیستیک (pcos ) می باشد. در این بیماری علاوه بر رشد موهای ناخواسته مشکلاتی نظیر جوش، نامظمی های پریود ، افزایش وزن و به میزان کمتر کلفت شدن صدا مشاهده می شود. فاکتور هائی مانند نژاد، چاقی و مقاومت به انسولین نیز از عوامل مستعد کننده جهت ایجاد موهای زاید است.



روش های تشخیص آزمایشگاهی :

در زنان مبتلا به هیرسوتیسم نوع خفیف با خونریزی ماهیانه منظم و سابقه مثبت فامیلی نیاز به تست های آزمایشگاهی ندارند.
بررسی آزمایشگاهی در موارد لزوم عبارتند از :
اندازه گیری تستوسترون سرم ، ۱۷ آلفا _ هیدروکسی پروژسترون ، دی هیدرواپی آندرستون سولفات (DHEA-S ) پرولاکتین، FSH,LH و اندازه گیری سطح آزاد کورتیزول در ادرار ۲۴ ساعته در موارد مشکوک به سندروم کوشینگ.
همچنین سونوگرافی تخمدانها جهت کشف کیست های تخمدان و CT Scan غدد آدرنال ضروری است.



درمان دارویی:

پروتکل درمان شامل تجویز قرص ضد بارداری خوراکی ، مت فورمین ، فینستراید و اسپیرونولاکتون می باشد.
درمان های مکانیکی شامل انواع روش های اپیلاسیون، بی رنگ کردن موها، الکترولیز، و استفاده از انواع لیزر ها می باشد.
استفاده از درمان های داروئی نتایج قابل توجهی به دنبال داشته و معمولا از رشد موها جلوگیری می کند و در صورت رشد مجدد،موهای جدید ضخامت کمتری دارند ولی کافی نبوده و جهت حذف کامل موهای زاید نیاز به استفاده از دستگاههای لیزر در کنار درمان دارویی می باشد.
امروز از روش الکترولیز فقط جهت ازبین بردن موهای سفید که به لیزر جواب نمی دهند استفاده می شود.
از بین روش های مختلف برای از بین بردن موهای زائد صورت و بدن، استفاده از لیزر نتایج موثرتر و دائمی تری دارد. البته هیچ کدام از روش ها نتایج صد در صدی نخواهند داشت، با این حال لیزر علاوه بر این که تعداد موهای زائد را بسیار کاهش (۷۰ تا ۹۰ درصد) می دهد، ضخامت اندک موهای باقیمانده را نیز به حداقل می رساند. لیزر موهای زائد معمولا بدون عارضه است اما اگر توسط فرد غیر ماهر انجام شود ممکن است باعث بروز مشکلات پوستی و حذف ناقص و یا حتی افزایش موهای زائد شود. متخصصین کلینیک زیبایی حکیمان با بررسی انواع تیپ های پوستی، فازهای مختلف رشد مو و شناخت دستگاه های مختلف لیزر، مناسب ترین روش برای حذف موثر موهای زائد هر فرد را پیشنهاد می کند.
در حال حاضر تنها تکنولوژی موثر در کاهش تراکم موها و رفع موهای ناخواسته و ایجاد اثرات طولانی مدت، استفاده از انواع لیزر ها پرتوان از قبیل لیزر الکساندرایت و لیزر دایود می باشد.



انواع لیزر های موی زاید

لیزر یک نور برانگیخته شده پر انرژی است که درشرایط عادی در طبیعت دیده نمی شود ولی با تکنولوژی و وسایل خاص می توان آن را ایجاد کرد. لیزر بانور معمولی تفاوت هایی دارد که این ویژگیها باعث توانائی ها و کاربرد های خاص لیزر می شوند.

به طور کلی دو نوع سیستم برای برطرف کردن موهای زائد وجود دارد:
سیستم های لیزری (سیستم های نوری لیزری) : شامل دستگاه های الکساندریت (ALEXANDRITE)، دایود و لیزر
سیستم های غیر لیزری (سیستم های نوری لامپ های زنون) : شامل دستگاه های ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL)

سیستم های غیر لیزری مثل ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL) پرکاربرد و مناسب اند اما قدرت شان به اندازه ی لیزر نیست. با این حال به علت بالا بودن قیمت سیستم های نوری لیزری، این دستگاه ها بسیار در دسترس و با قیمت پایین تر مورد استفاده قرار می گیرندولی مهم ترین اشکال این روش ها موقتی بودن و برگشت پذیر بودن نتیجه ی درمانی شان می باشد.
انتخاب نوع لیزر کاملا به مشخصات پوست و موی فرد وابسته است. بنابراین ممکن است یک نوع لیزر برای یک فرد مفید و برای فرد دیگر با ویژگی های متفاوت پوستی، ناکارآمد باشد.
متخصصان پوست درمانگاه تخصصی پوست وموی حکیمان بر اساس مقالات و نتایج تجربیات بسیار فراوان براین باورند که باتوجه به مناسب بودن دستگاه دایود برای تیپ پوست ایرانی و بالابودن میزان مقاومت موهای زاید به یک نوع نور لیزر ، بهتر ین نتیجه جواب دهی بالا تا ۸۰% زمانی اتفاق می افتد که از روش COMBINE (روش ترکیبی ۲ دستگاه دایود و الکساندرایت )جهت دوره درمانی یک فرد ا ستفاده می شود. در این پروتکل در جلسات اولیه بیمار ( حداقل ۴ جلسه اول ) از دستگاه دایود استفاده شده و در جلسات بعدی ( حدود ۴ جلسه بعد ) ازدستگاه لیزر الکساندارایت استفاده شود.

اولین اثرلیزر برروی موهای زائد سه هفته بعد از لیزر درمانی است. دردو هفته اول مراجعه کننده هیچ اثری نمی بیند.
بعد از سه هفته موهای لیزر شده سست و نازک شد و رشدشان هم کمتر می شود و هر بار که لیزر تکرار می شود
تراکم موها هم کمتر شده و معمولا اکثر موهای زائد از بین می روند. برخی از افراد نیز کلا تا حد ۵۰% به انواع لیزرها جواب می دهند.
تعداد جلسات لازم برای درمان موهای زائد به نوع پوست، جنس مو، رنگ پوست محل مو و داروهای مصرفی و مقاومت ریشه موی بیمار بستگی دارد. . مثلا در صورت معمولا موهای ناحیه چانه و صورت و گردن نسبت به سایر نقاط صورت مقاومتر است و به تعداد جلسات بیشتری نیاز دارد. در بدن نیز بیشترین مفاومت در ناحیه بیکینی بوده و در اغلب افراد به تعداد جلسات بیشتری و نیز تکرار سالانه نیاز دارد.
در برخی مراکز جهت جلب مشتری و تبلیغ دستگاه خودشون در ابتدا تعداد جلسات لازم را ۳-۴ جلسه بیان میکنند که این دروغی بیش نیست و با توجه به تجربیات اغلب پروسه لیزر موهای زاید بسته به ناحیه بین ۸-۱۰ جلسه طول می کشد که بعد اتمام این جلسات هم کاهش رشد موها تا ۸۰% اتفاق می افتد و جهت تداوم نتیجه درمانی نیاز به تکرار سالانه ۱-۳ بار بر اساس ناحیه مورد نظر می باشد.



فاصله جلسات :

در مناطق مختلف بدن متفاوت می باشد. در اغلب موارد در ۴ جلسه اول بهتر است ماهی یکبار انجام گیرید و در ۴ جلسه بعدی ناحیه هایی که رشد موها سریع بوده یک و نیم ماه یکبار و بقیه نواحی ۲ ماه یکبار می باشد.
بعد از انجام هر جلسه لیزر بخشی از موها از بین می رود و بخشی از موها کوتاه، روشن و نازک شده و رشدشان کند می شود و قسمتی از موهای زائد باقی می مانند. دلیل تعداد جلسات متعدد برای انجام لیزر این است که تمام موها دریک فاز رشد نمی کنند و با توجه به این که فازهای رشد در، نواحی مختلف متفاوت است به همین دلیل نیاز به تعداد دفعات متعدد می باشد.

درناحیه صورت سریع ترین و بهترین جواب دهی مربوط به بناگوش بوده ودر ناحیه بدن مربوط به دست و پاها می باشد.



هزینه های لیزر مو :

هزینه ها براساس تعداد شات و یا وسعت و مساحتی از پوست که لیزر انجام می شود محاسبه می شود و در صورتی که فردی بخواهد سطح وسیعی از پوست را لیزر کند از تخفیف ویژه برخوردار خواهد شد.
مناسبت ترین قیمت ها مربوط به دستگاههای ارزان قیمت لیزری مثل ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL) بوده که باتوجه به برگشت پذیر بودن و نیاز به جلسات بالا و درد بیشتر مقرون به صرفه نمی باشند .
قیمت های مربوط به لیزر دایود از لیزری مثل ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL) گرانتر بوده و بالاترین قیمت ها مربوط به لیزر الکساندرایت نوع کندلا ی باشد که در ادامه علت بالا بودن قیمت توضیح داده خواهد شد.
مهم ترین ویژگی قیمت های لیزر در کلینیک تخصصی پوست و موی حکیمان در روش ترکیبی یکسان بودن قیمت جلسات دایود و الکسانداریت علی رغم گرانتر بودن قیمت جلسات الکساندارایت می باشد یعنی فرد در تمامی ۸-۱۰ جلسه علی رغم تعویض نوع دستگاه قیمت ثابت پرداخت خواهد کرد.
در ضمن در صورت اضا فه کردن ناحیه جدید از تخفیف ویژه برخوردار می باشند.







منبع:
مرکز کاشت مو در تبریز حکیمان
 

shabakemafilm

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 می 2017
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
1
سن
37
نکات قبل از لیزر موهای زائد
- باید منطقه مورد لیزر را از قبل شیو کنید

-از عینک محافظ که ارائه می شود استفاده کنید

- از ژلی که برای تسکین درد داده میشود و رسانا است استعمال کنید

- از شما خواسته می شود نظرات خود را راجب هر ناراحتی بیان کنید تا تنظیمات لیزر برای شما راحت و موثر واقع شود.

- تا ۳ روز بعد از لیزر موهای زائد حمام آفتاب (طبیعی یا مصنوعی ) نگیرید

- قبل از رفتن به پیاده روی از یک فیلتر uv(کرم ضد آفتاب حداقل ۳۰) استفاده کنید

- تا ۳ روز اول لیزر مو به سونا و استخر نروید

- جلوگیری از قرارگرفتن در معرض نور آفتاب حداقل یک هفته بعد از انجام لیزر

باید توجه داشت در بعضی بیماران که سابقه عوارض لیزرموهای زائد وجود دارد یا به دلایلی احتمال عوارض در آنها بیشتر است، پزشک قبل از شروع درمان از تست کردن این روش استفاده کرد، بدین صورت که یک نقطه را لیزر می کند و یک هفته بعد این ناحیه توسط پزشک بررسی می شود و چنانچه مشکلی وجود نداشت درمان موهای زاید بدن یا صورت شروع می شود.

فاصله بین جلسات لیزر موهای زائد صورت

در اغلب حالات قرمزی حاصل از لیزر موهای زائد بیش از چند ساعت پایداری ندارد و استفاده از پماد اکسید زینک یا کرم های ترمیم کننده ی بعد از لیزر برای رفع این مشکل کفایت می کند. محافظت ناحیه ی تحت درمان از اشعه ی خورشید نیز حائز اهمیت است که به همین علت از فرآورده های ضدآفتاب با spf بالا استفاده می گردد.

مزایا و عوارض

قبل از لیزر موهای زائد تصمیم گیری کنید باید مطمئن شوید که به اندازه کافی راجب آن می دانید و از معایب و مزایا آن اطلاع دارید.

مزایای استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد

- FAD این تکنولوژی را برای کاهش دائمی موهای زائد تایید میکند

-نیازی به بستری شدن نیست و بلافاصله می توانید بعد از لیزر موهای زائد حرکت کنید

- در مقایسه با روش های دیگر درد و ناراحتی کمتری دارد

- مناطق بزرگ را را میتوان بسرعت درمان کرد

- احتمال ایجاد زخم و تغییر رنگدانه حداقل است

- لیزر موهای زائد اثر بخشی زیادی دارد

- در این روش پوست درگیر نمی شود

- پروسه ان سریع است ، بسته به منطقه درگیراز بدن از چند دقیقه تا چند ساعت طول میکشد

- متناسب با مناطق حاس بدن قابل تنظیم است

- شما می توانید نتیجه عمل را سریع ببینید

عوارض

- لیزر موهای زائد حداقل به ۴تا۶ جلسه نیاز دارد

- اثر بخشی ان بستگی به رنگ پوست دارداحتمال سوختن پوست غیر قابل اجتناب است

- این روش نسبتا گران است

موارد منع شده برای استفاده از این روش

- دچار بیماری های پوستی هستید

- دیابت دارید

- بیماری پوستی مادرزادی دارید

- دچار بیماری های دستگاه قلب و عروق هستید

- بیماری های عفونی دارید

- حامله هستید

- پوست خیلی تیره دارید یاآفتاب سوختگی تازه در پوست خود دارید

- سن شما زیر ۱۷ سال است

- این روش نباید در افراد مشکوک به سرطان لوزه یا تیروئید استفاده شود

لیزر موهای زائد برای افراد باردار این روش توصیه نمی شود هنوز آثار لیزر بر جنین شناخته نشده است.

نباید تابش مستقیم به چشم ها وجود داشته باشد و بیمار و پزشک هردو باید از عینک مخصوص استفاده کنند.

مزایای درمان با لیزر svn سطح پایین (Low Level Laser TherapyLLLT)

- LLLT یک روش غیرتهاجمی است به این معنی که نیاز به برش جراحی ندارد و همچنین نیازی به دوره ریکاوری طولانی مدت بعد از عمل نیست.

- در لیزر موهای زائد نیازی به استفاده از هیچ دارویی نیست.مطالعات تا کنون نشان داده اند که LLLT تا زمانی که توسط یک پزشک به درستی انجام شود عوارض جدی ندارد.

برای دریافت اطلاعات بیتر به سایت دکتر زرگنج فرد به آدرس زیر مراجعه کنید:

https://drzarganjfard.com/
 
بالا