bahramn
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 17 می 2007
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 5
طرز تهیه مارکارونی و سس گوجه فرنگی تنوری
ماکارونی از جمله غذاهایی است که تمام سنین با آن رابطه خوبی دارند. این غذا را میتوان به اشکال و مزههای مختلفی درست کرد اما بیشتر ما آن را به یک شکل همیشگی و تکراری میپزیم. برای ایجاد تنوع و لضلفه کردن یک غذای جدید به برنامه هفتگی ِ خوراکی خانواده، به آموزش مدل تازهای از ماکارونی میپردازیم. سرو این دستور برای 4 نفر است و پخت آن یک ساعت به طول میانجامد.
مواد مورد نیاز:
برای ماکارونی
250 گرم ماکارونی
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 پیاز کوچک، ریز خرد شده
500 میلیلیتر شیر
300 گرم سس گوجه فرنگی تنوری
1 قاشق غذاخوری قارچ ریز شده
50 گرم کره له شده، علاوه بر اضافی برای سرو
25 گرم آرد ساده
100 گرم پنیر، رنده شده
برای روی آن:
50 گرم پودر سوخاری سفید
جعفری خرد شده
آویشن
ترخون
1 بوته سیر، تقریبا خرد شده
کره کوچک
قارچ، به علاوه بر اضافی برای سرو
طرز تهیه:
1- تمام مواد تشکیل دهنده روی غذا را در یک مخلوطکن با هم مخلوط کنید، تا تقریبا خرد شده، نمک فلفل زده و سپس کنار گذاشته شود. ماکارونی را یک دقیقه جوش دهید و آبکشی کرده و روغن زیتون بزنید و از هم جدا کنید.
2- نیمی از پیاز، شیر و سس گوجه فرنگی دودی را به یک ظرف بریزید و هم بزنید. به مدت 10 دقیقه جوش دهید و سپس از حرارت بردارید. مقداری گوشت چرخی را روغن بزنید و کنار بگذارید.
3- آرد و کره را به خوبی هم بزنید تا خمیر شود. روی حرارت ملایم بگذارید و شیر گرم را داخل ظرف بریزید. تمام وقت آن را هم بزنید. از حرارت بردارید و نصف پنیر را داخل آن بریزید و به خوبی هم بزنید.
4- ظرف را از حرارت بردارید و ماکارونی را داخل آن بریزید و به خوبی هم بزنید. سپس یا فلفل سیاه مزه دهید. سس ممکن است کمی رقیق بنظر برسد اما در حین پخت کم کم غلیظ میشود. یک ظرف بزرگ بردارید و کره بمالید و تمام ماکارونی را داخل آن بریزید. سپس پودر سوخاری را بالای آن بپاشید و پنیر اضافه را روی آن بریزید.
5- فر را در دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. بگذارید برای 20 دقیقه بپزد و پف کند. بقیه پودر را روی آن ریخته و برای 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. سپس از فر بیرون آورده و روی آن را با انواع سبزیجات بپوشانید.
ماکارونی از جمله غذاهایی است که تمام سنین با آن رابطه خوبی دارند. این غذا را میتوان به اشکال و مزههای مختلفی درست کرد اما بیشتر ما آن را به یک شکل همیشگی و تکراری میپزیم. برای ایجاد تنوع و لضلفه کردن یک غذای جدید به برنامه هفتگی ِ خوراکی خانواده، به آموزش مدل تازهای از ماکارونی میپردازیم. سرو این دستور برای 4 نفر است و پخت آن یک ساعت به طول میانجامد.
مواد مورد نیاز:
برای ماکارونی
250 گرم ماکارونی
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 پیاز کوچک، ریز خرد شده
500 میلیلیتر شیر
300 گرم سس گوجه فرنگی تنوری
1 قاشق غذاخوری قارچ ریز شده
50 گرم کره له شده، علاوه بر اضافی برای سرو
25 گرم آرد ساده
100 گرم پنیر، رنده شده
برای روی آن:
50 گرم پودر سوخاری سفید
جعفری خرد شده
آویشن
ترخون
1 بوته سیر، تقریبا خرد شده
کره کوچک
قارچ، به علاوه بر اضافی برای سرو
طرز تهیه:
1- تمام مواد تشکیل دهنده روی غذا را در یک مخلوطکن با هم مخلوط کنید، تا تقریبا خرد شده، نمک فلفل زده و سپس کنار گذاشته شود. ماکارونی را یک دقیقه جوش دهید و آبکشی کرده و روغن زیتون بزنید و از هم جدا کنید.
2- نیمی از پیاز، شیر و سس گوجه فرنگی دودی را به یک ظرف بریزید و هم بزنید. به مدت 10 دقیقه جوش دهید و سپس از حرارت بردارید. مقداری گوشت چرخی را روغن بزنید و کنار بگذارید.
3- آرد و کره را به خوبی هم بزنید تا خمیر شود. روی حرارت ملایم بگذارید و شیر گرم را داخل ظرف بریزید. تمام وقت آن را هم بزنید. از حرارت بردارید و نصف پنیر را داخل آن بریزید و به خوبی هم بزنید.
4- ظرف را از حرارت بردارید و ماکارونی را داخل آن بریزید و به خوبی هم بزنید. سپس یا فلفل سیاه مزه دهید. سس ممکن است کمی رقیق بنظر برسد اما در حین پخت کم کم غلیظ میشود. یک ظرف بزرگ بردارید و کره بمالید و تمام ماکارونی را داخل آن بریزید. سپس پودر سوخاری را بالای آن بپاشید و پنیر اضافه را روی آن بریزید.
5- فر را در دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. بگذارید برای 20 دقیقه بپزد و پف کند. بقیه پودر را روی آن ریخته و برای 5 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. سپس از فر بیرون آورده و روی آن را با انواع سبزیجات بپوشانید.