سلام به همه ی سروران
4 تا دوربین قدیمی از برند های مختلف دارم، که اینجا برای مزایده قرار میدم. فوق العاده مناسب برای دوستداران عکس ، هنر و دوربین و کلکسیون بازها .
*فقط به موارد زیر دقت کنید
1- دوربین زنیت آنالوگ
قیمت پایه : 25000 تومان
گام افزایش : 5000 تومان
2- دوربین Kiev آنالوگ
قیمت پایه : 10000 تومان
3- دوربین ناسیونال (فیلم 110)
قیمت پایه : 5000 تومان
4- دوربین کالر بست کداک
قیمت پایه : 20000 تومان
پایان مزایده: یکشنبه 24 اردیبهشت- ساعت 21
عکس ها:
1- دوربین زنیت

2- دوربین kiev

3-دوربین ناسیونال

4- دوربین کداک

نکته:
-پیشنهاد ها فقط در تاپیک مطرح کنید.
-دوربین ها بخشی از کلکسیون من بوده، فعلا این 4 تا مازاده. از نظر سلامتی هم مدت زمان زیادی کار نکردند، اما فکر کنم هنوز سالم باشند، مخصوصا دوربین زنیت؛ هنوز داخلش فیلم هست. و معمولا دوربین های آنالوگ خراب بشو نیستند.
-هزینه پست برای دوستان ساکن شهرهای دیگر، با خریدار می باشد.
-زحمت تحویل گرفتن در تهران بدلیل مشغله کاری با خریدار محترم می باشد؛ برای تحویل غرب تهران(بازار سنتی ستارخان) و یا خزانه بخارایی، نازی آباد.
======================================================================================
4 تا دوربین قدیمی از برند های مختلف دارم، که اینجا برای مزایده قرار میدم. فوق العاده مناسب برای دوستداران عکس ، هنر و دوربین و کلکسیون بازها .
*فقط به موارد زیر دقت کنید
1- دوربین زنیت آنالوگ
قیمت پایه : 25000 تومان
2- دوربین Kiev آنالوگ
قیمت پایه : 10000 تومان
3- دوربین ناسیونال (فیلم 110)
قیمت پایه : 5000 تومان
4- دوربین کالر بست کداک
قیمت پایه : 20000 تومان
پایان مزایده: یکشنبه 24 اردیبهشت- ساعت 21
عکس ها:
1- دوربین زنیت

2- دوربین kiev

3-دوربین ناسیونال

4- دوربین کداک

نکته:
-پیشنهاد ها فقط در تاپیک مطرح کنید.
-دوربین ها بخشی از کلکسیون من بوده، فعلا این 4 تا مازاده. از نظر سلامتی هم مدت زمان زیادی کار نکردند، اما فکر کنم هنوز سالم باشند، مخصوصا دوربین زنیت؛ هنوز داخلش فیلم هست. و معمولا دوربین های آنالوگ خراب بشو نیستند.
-هزینه پست برای دوستان ساکن شهرهای دیگر، با خریدار می باشد.
-زحمت تحویل گرفتن در تهران بدلیل مشغله کاری با خریدار محترم می باشد؛ برای تحویل غرب تهران(بازار سنتی ستارخان) و یا خزانه بخارایی، نازی آباد.
======================================================================================
Last edited: