• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
تو صفحه های پیش در مورد مبارزه با چند نفر بود خیلی کم امکان پذیره من حدود 8 سال کارات سبک شیتوریو کار کردم ولی از 5 تا دزد معمولی یکم خوردم البته زدنم زدم اما خوب بینی من هم شکست البته چوب داشتن اما خوب اونا هم سالم نموندن ولی نمیشه با چند نفر جنگید در حالی که هیچی نخوری البته نشد نداره اما خیلی سخته

راستش من این حرفت رو هم قبول دارم وهم نه

چون مونده به آدمایی که باهاشون دعوا میکنی

من دوستای زیادی دارم که یکیشون 15سال کاراته کار گرده یه روز شنیدم که 12نفر رو لتو پار گرده اسمش هم تو ایران پیچیده

حالا مونده به آدمایی که باهاشون دعوا میکنی حالا این دوست ما با 12تا روستایی دعوا گرده که موفق شده همشون رو بزنه

حتی بدون یه مشت خوردن

حالا شما که میگی با 5تا دزد افتادی حتما اینو بدون که اونا دست خالی نبودن به گفته ی خودت چوب دستشون بوده

حالا برات یه چیزی بگم آدم هر چقدر زرنگ باشه بازم از اون زرنگ تر پیدا میشه

پس سعی کن بهترین باشی

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
كسي سوال داره بياد تو
سلام مهدی خان ... وسایلی که بشه آدم توی اتاقش ورزش کنه وجود داره ؟ هالتر و اینا نه نرمش و حرکت های سبک ... گرون هم نباشه !
ممنون می شم معرفی کنی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی خان ... وسایلی که بشه آدم توی اتاقش ورزش کنه وجود داره ؟ هالتر و اینا نه نرمش و حرکت های سبک ... گرون هم نباشه !
ممنون می شم معرفی کنی

سلام داش عرفان

راستش وزنه بدجوری گرون شده گیلویی 500تومن

تو اگه بخوای 20کیلو بخری میشه 10000هزار تومن خب میتونی با این پول تو باشگاه ثبت نام کنی

راستش اینجور چیزا برا آدم نمیصرفه چون برای پیشرفت های بعدی باید از وزنه های سنگن استفاده کنی

ونمیتونی این همه پول صرف وزنه ها کنی

حالا اگه وقت هم نداری بری باشگاه میتونی تو خونه شنا بری یا بارفیکس یا شگم یا میتونی با یدونه میز تو خونه

کلی حرکت انجام بدی

ولی عرفان جون به نظر من باشگاه خوبه تونستی برو باشگاه

جو باشگاه فرق میکنه

موفق باشی

یا علی

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
مهدی جان دستت درد نکنه فکر کنم جمله ام رو بد نوشتم ...
منظورم این بود که : هالتر و اینا نه یعنی با وزنه نمی خوام کار کنم . حرکات سبک و معمولی . در حد اینکه بدنم تحرک داشته باشه .
میتونی تو خونه شنا بری یا بارفیکس یا شگم یا میتونی با یدونه میز تو خونه
بارفیکس ندارم ... پس اول می رم بارفیکس بخرم ! و شنا .

من تابستان و بهار صبحا ی زود می رم می دوم . خیلی علاقه دارم ولی هوا که سرد می شه دیگه نمی شه ...
الان حس می کنم بدنم خیلی خسته اس !

باشگاه بدنسازی هست که مربی داشته باشه و با وزنه هم کار نکنن ؟ چند تا کلیپ دیدم این فرنگی ها با توپ های بزرگ و کش و یه سری میله های انعطاف پذیر ورزش می کنن . هم مفرحه هم اینکه بدن رو شاداب می کنه ... اینا توی ایران هم هست ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مهدی جان دستت درد نکنه فکر کنم جمله ام رو بد نوشتم ...
منظورم این بود که : هالتر و اینا نه یعنی با وزنه نمی خوام کار کنم . حرکات سبک و معمولی . در حد اینکه بدنم تحرک داشته باشه .

بارفیکس ندارم ... پس اول می رم بارفیکس بخرم ! و شنا .

من تابستان و بهار صبحا ی زود می رم می دوم . خیلی علاقه دارم ولی هوا که سرد می شه دیگه نمی شه ...
الان حس می کنم بدنم خیلی خسته اس !

باشگاه بدنسازی هست که مربی داشته باشه و با وزنه هم کار نکنن ؟ چند تا کلیپ دیدم این فرنگی ها با توپ های بزرگ و کش و یه سری میله های انعطاف پذیر ورزش می کنن . هم مفرحه هم اینکه بدن رو شاداب می کنه ... اینا توی ایران هم هست ؟

سلام

شما عرفان جون پس شما میخوایین فقط بدنتون شاداب باشه (من فکر گردم میخوایین عضله سازی کنین)

دویدن خیلی بدن رو شاداب نگه میداره (تو این روزا هم که هوا داره خیلی بهتر میشه )

حالا اگه به سردی هوا میخوری میتونی به باشگاه ایروبیگ بری یا کاردیو که بیشتر به درد آدمای چاق میخوره

تو اگه روزی یه بار 40دقیقه تو خونه تمرین کنی میتونی هر روز از بدنت خرسند باشی

امیدوارم موفق باشی

یا علی

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام

عزیز یک کمک فوری میخاستم

سوماترو تروپین استفاده کردید؟؟

دوستم برام جور کرده چطوری باید مصرف کنم ! باسن کافیه یا جاهای دیگه هم باید زده بشه؟ چقدر در چند روز؟

راستی گفت ایرانیش 11 تومن خارجیش 16 تومن !

موقعه زدن خطری می تونه داشته باشه مثلا آمبولی شدن؟؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

عزیز یک کمک فوری میخاستم

سوماترو تروپین استفاده کردید؟؟

دوستم برام جور کرده چطوری باید مصرف کنم ! باسن کافیه یا جاهای دیگه هم باید زده بشه؟ چقدر در چند روز؟

راستی گفت ایرانیش 11 تومن خارجیش 16 تومن !

موقعه زدن خطری می تونه داشته باشه مثلا آمبولی شدن؟؟

سلام

سوما رو باید به جاهای گوشتی زد مثلا اگه باسن بزرگی داری میتونی بزنی (سینه بزرگ داری بزن سینه )

قیمتش 9تومن ایرانی_ 15 خارجی )

حالا موقع تزریق مواظب باش به رگ نزنی

خیلی خطر داره !!!!!میتونی موقع تزریق یکمی سرنگ رو بگشی بالا اگه خون اومد داخلش زدی تو رگ زود در آر ولی

اگه خبری نشد بزن بره و بعد از زدن یه مالش حسابی بده که خوب پخش شه چون اینا روغنی هستن و خوب تو بدن پخش نمیشن

حالا خودت تا به حال سرنگ زدی اگه نزدی بده به یه فردی که بلده

خوب کاری داشتی اینجام (به نظر من اگه بدنت در حد حرفه ای باشه سوما مصرف نکن )

میتونی هورمون رشد یا همون HGHمصرف کنی که عوارضش خیلی کمه

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
شما كراتين چه ماركيو پيشنهاد ميكني؟ من تهرانم از كجا ميتونم تهيه كنم كه مطمئن هم باشه؟ كراتين هايي كه داروخونه ها ميفروشن چطوره؟
اين HGH عوارضش چياست؟ واسه من كه 25 سالمه به درد ميخوره؟ اصلا چيكار ميكنه؟
قدم 180 وزنم 65
مرسي

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
شما كراتين چه ماركيو پيشنهاد ميكني؟ من تهرانم از كجا ميتونم تهيه كنم كه مطمئن هم باشه؟ كراتين هايي كه داروخونه ها ميفروشن چطوره؟
اين HGH عوارضش چياست؟ واسه من كه 25 سالمه به درد ميخوره؟ اصلا چيكار ميكنه؟
قدم 180 وزنم 65
مرسي

سلام

تو بدن انسان هورمونی به نام هورمون رشد وجود داره که تا 20سالگی خود به خود ترشح میکنه بعده 20سالگی دیگه

این هورمون ترشحش قطع میشه

این دارو طزریقی و پامپی (زیر زبان .اسپری)یا کپسول

راستی بهرام 15کیلو هم کاهش وزن داری!!

حالا از کراتین بگیم :کراتین ایرانی هست ولی به خارجی نمیرسه قیمت کراتین ایرانی (300گرمی )4تومن

ولی کراتین خا رجی (600گرمی)از 20تومن گرفته تا برو بالا 30ت

راستش الان کراتین ها همشون یکی ان و همون ترکیبات رو همشون دارن ولی این وسط مونوهیدرات و انسولین دار

با سابقه ترین کراتین های سال هستن

کراتین فول یا ویدر

soheil889

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت شما
من برای همسرم ی برنامه برای کار با تردمیل می خواستم او می خواهد وزن کم کنه
اگر کسی بتونه کمکم کن متشکر می شم
وزن 73 کیلو
قد 155
سن 37
بیشتر شکم و پهلو ها کوچک بشه بازم ممنونم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
با عرض سلام خدمت شما
من برای همسرم ی برنامه برای کار با تردمیل می خواستم او می خواهد وزن کم کنه
اگر کسی بتونه کمکم کن متشکر می شم
وزن 73 کیلو
قد 155
سن 37
بیشتر شکم و پهلو ها کوچک بشه بازم ممنونم

اول از همه من تو كف برنامه اي هستم كه اون دوستمون تو پستهاي بالا دادن ... سر تا پاش غلطه

اين خانوم به جاي 3 تا 8 تا بايد بين 40 تا 60 تا وزنه بزنه ... پرس سينه 15 كيلووووووووووووووووو براي خانوم ؟ :blink:

يعني الان چشمام جدا اينجوري شده :blink: نهايتا بايد وزن اون وزنه ها به 5 كيلو برسه يعني 2 تا 2.5

تازه من زيادشو گفتم وگرنه كه ميله خالي كافيه ... دوست عزيز تورو خدا به كسي اينجوري برنامه نده

البته دو 3 سالي از نامه ميگذره فكر كنم خانومه الان يا آرنولد شده يا رفته رو وزن 180 كيلو

بريم سراغ سوال شما : وزن همسرتون خيلي بالاست ... ايشون فرم ايده عالشون بايد 45 كيلو تا 50 باشه

ترد ميل رو حد اقل يك سره بايد 35 دقيقه برن و اينجوري نباشه كه مثلا 3 تا 10 دقيقه برن ... اما براي شروع

پيشنهاد ميكنم با 15 دقيقه شروع كنن تا 3 روز و 3 روز بعد ببرن روي 25 دقيقه و از روز 7 حد اقل 35 دقيقه

برسونن ... حتمااااااااا بايد ضربان قلبشون رو بگيرن ... اگه دستگاه ترد ميل مجهز باشه كه روش سنسور داره

و ميتونن دستشون رو بزارن روش تا ضربان رو نشون بده و ضربانشون بين 125 تا 130 بايد باشه

و نه بالاتر نه پايين تر ... سعي كنن درست نفس بكشن و با بيني دم و با دهان بازدم رو انجام بدن

دستشون رو به بغل ترد ميل نگيرن و قبل از اينكه تشنشون بشه مقداري اب بخورن

اگر دوچرخه هم داريد 35 دقيقه هم دوچرخه بزنيد اگر نه تريد ميل رو بايد به روزي 45 تا 1 ساعت برسونيد

رژيم رعايت كنن و هر 7 روز هر چي دلشون ميخواد بخورن ... بستني كباب نوشابه و هر چي خواستن فقط 1 وعده

و بهتره اون يك وعدشون ناهار باشه ... توي كمتر از 2 ماه اگر دقيقا رعايت كنن و هر روز اين كارو بكنن

حد اقل 6 تا 10 كيلو راحت كم ميكنن

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
کی برنامه میخواد ؟

هر کی برنامه ی bestو scale میخواد

یا pm بده یا بیاد (باشگاه بدنسازی مجازی )

با برنامه هایی که غلطه خودتونو علاف نکنین

رونـــــــــــــــــــــــــــــــــی​

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کی برنامه میخواد ؟

هر کی برنامه ی bestو scale میخواد

یا pm بده یا بیاد (باشگاه بدنسازی مجازی )

با برنامه هایی که غلطه خودتونو علاف نکنین

رونـــــــــــــــــــــــــــــــــی​

منظورت از برنامه غلط پست منه يا او يكي دوستمون ؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
منظورت از برنامه غلط پست منه يا او يكي دوستمون ؟[/QUOTE

تا وقتی که خود ادم تو ورزشی که تو اون رقابت نکنه یا به اصطلاح مسابقه نده هنوز یه مبتدیه و باید زیره نظر یه مربی کار کنه

حالا ما مسابقه هایی زیادی دایدم و با یه نگاه به ادم میتونیم برنامه ی طرف رو کف دستش بزاریم

حالا من به خاطر این گفتم که خدایی نگرده برنامه ی غلط رو بدون هیچ سودی کار نکنن

من بی احترامی به شما نگردم

(هیکلمون اندازه رونی کولمن ولی دلومون اندازه ی اقیانوسهاست )

قربونت برم

یا علی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منظورت از برنامه غلط پست منه يا او يكي دوستمون ؟[/QUOTE

تا وقتی که خود ادم تو ورزشی که تو اون رقابت نکنه یا به اصطلاح مسابقه نده هنوز یه مبتدیه و باید زیره نظر یه مربی کار کنه

حالا ما مسابقه هایی زیادی دایدم و با یه نگاه به ادم میتونیم برنامه ی طرف رو کف دستش بزاریم

حالا من به خاطر این گفتم که خدایی نگرده برنامه ی غلط رو بدون هیچ سودی کار نکنن

من بی احترامی به شما نگردم

(هیکلمون اندازه رونی کولمن ولی دلومون اندازه ی اقیانوسهاست )

قربونت برم

یا علی

كلمن جون به قول خودت هيكلت اندازه كلمن از فيتنس و بدن خانمها چي ميدوني ؟ اگر به ايشون برنامه دادم

دليلش اينه كه اين كار رو بلدم و خودم چند سري وزناي غول كم كردم و با چند نفر هم كار كردم

يك سري تكنيك ها كلا مشتركه براي كسي كه تازه شروع كرده ... مثال وزنه خيلي سبك با تعداد خيلي

بالا مخصوصا براي خانمها كه بايد روي 30 تا 60 تا بزنن ... من خودم پرس 60 تا 70 تا ميزنم با وزن كم

خشكي و خوشگلي هيكل مهمه كلمن جون نه بزرگي و ابهت ... نه اينكه بگم هيكل شما خدايي نكرده بده ها

شما زحمت زياد كشيدي و رو اومدي و وقت گزاشتي اما يه خانم و كلا خانمها دنبال سفتي عضله در حد خانومانه

و آب شدن چربي هستن ... پس ايشون حتما ضربان قلبشون رو كه باز هم جزو تكنيك هاي عمومي هست

رو بايد روي عددي كه گفتم نگه داره ... نميدونم دانش فيتنس و هوازيت چجوريه ولي كلا تكنيك بدن سازي

با فيتنس همونطوري كه ميدوني كاملا جداست

قربانت ... يه عكس از هيكلت بزار لذت ببربم ;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
كلمن جون به قول خودت هيكلت اندازه كلمن از فيتنس و بدن خانمها چي ميدوني ؟ اگر به ايشون برنامه دادم

دليلش اينه كه اين كار رو بلدم و خودم چند سري وزناي غول كم كردم و با چند نفر هم كار كردم

يك سري تكنيك ها كلا مشتركه براي كسي كه تازه شروع كرده ... مثال وزنه خيلي سبك با تعداد خيلي

بالا مخصوصا براي خانمها كه بايد روي 30 تا 60 تا بزنن ... من خودم پرس 60 تا 70 تا ميزنم با وزن كم

خشكي و خوشگلي هيكل مهمه كلمن جون نه بزرگي و ابهت ... نه اينكه بگم هيكل شما خدايي نكرده بده ها

شما زحمت زياد كشيدي و رو اومدي و وقت گزاشتي اما يه خانم و كلا خانمها دنبال سفتي عضله در حد خانومانه

و آب شدن چربي هستن ... پس ايشون حتما ضربان قلبشون رو كه باز هم جزو تكنيك هاي عمومي هست

رو بايد روي عددي كه گفتم نگه داره ... نميدونم دانش فيتنس و هوازيت چجوريه ولي كلا تكنيك بدن سازي

با فيتنس همونطوري كه ميدوني كاملا جداست

قربانت ... يه عكس از هيكلت بزار لذت ببربم ;)

عزیز دل برادر من خودم 10ساله بدنسازی کار میکنم

حالا میخوای بگی که من از فیتنس و تمرین های هوازی سر در نمیارم

با چند نفر کار گردی :wacko:خوب مهم اینه که خود ادم بدنه خوبی داشته باشه

خیلی پیش اومده که قهرمان گشور خودش اومده با من تمرین کنه

اره من از نظر هیکل بزرگم ولی اینو بدون که همشون عظله هست

حالا من هم تجربه دارم وهم کارت مربی گری

چه ربطی داره من اومدمن اینجا به شما دوستا کمک کنم

یا علی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عزیز دل برادر من خودم 10ساله بدنسازی کار میکنم

حالا میخوای بگی که من از فیتنس و تمرین های هوازی سر در نمیارم

با چند نفر کار گردی :wacko:خوب مهم اینه که خود ادم بدنه خوبی داشته باشه

خیلی پیش اومده که قهرمان گشور خودش اومده با من تمرین کنه

اره من از نظر هیکل بزرگم ولی اینو بدون که همشون عظله هست

حالا من هم تجربه دارم وهم کارت مربی گری

چه ربطی داره من اومدمن اینجا به شما دوستا کمک کنم

یا علی

نه داداش نگفتم سر در نمياري گفتم چقدر در باره هوازي و فيتنس اطلاعات داري ؟ سوالي بود عزيزم نه اينكه

بگم نميدوني ;)ولي من خيلي هارو ديدم كه وقتي بدنسازي رو براي درشت شدن كار ميكنن از نظر اطلاعات

فيتنسي و علمي در بخش هوازي ضعيف هستن چون احتياجي بهش پيدا نميكنن زياد

هيكل شما هم رديفه تونسيتي يه عكستو برام بفرست حال كنيم كلي جون :)

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من میخوام خیلی زود لاغر شم . هر روز هم وقت دارم تا 3-4 ساعت برا ورزش بگذارم. میخوام اول فرم بدنم یخورده بیاد سرجاش و شکم و باسن و رونام لاغر شن بعد برم یه ورزشی رو به طور تخصصی ادامه بدم. من قبلا کشتی کار میکردم که به خاطر کنکور ولش کردم و بدنم به هم ریخت.3-4 سالی هست. در کل زود بدنم چربی اب میکنه(در صورت ورزش). حالا بهترین شیوه ورزش برای لاغر کردن چیه؟ ایا تمریناتی هست که روی یکی از این قسمتهایی که گفتم کار کنه؟ ایبوکی چیزی هست من بتونم ببینم و ازش استفاده کنم؟ حدودا 87-8کیلو هستم.

- من حدود 2 ماه پیش یکدفعه بعد 3 -4 سال شروع به دویدن کردم، صبهای زود و برای 1-2 ساعت ورزش+دو.
بعد ساق جفت پاهام درد گرفت.:( یعنی از همان جلسات اول شروع شد(کلا 4-5 جلسه رفتم).رفتم فیزیوتراپی از یک پام عکس گرفت گفت هیچ مشکلی نداره استخوان پات.بعد دیگه بخاطر اینکه درد میکرد نرفتم. حالا الان میخوام دوباره شروع به ورش کنم به امید اینکه خوب شده باشه. ایا کسی تجربه ای در این مورد داره؟

پیشاپیش ممنونم رفقا :blush:

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اول از همه باید خوراکت رو کنترل کنی
خود منم الان برنامه دارم وزنمو کم کنم
یه فایل اکسل هم درست کردم تاریخ زدم نتایجو مینویسم
اینجوری خیلی انگیزم بیشتره
الان یک هفتس نون و برنج اصلا نخوردم حتی 1 دونه برنج
ولی رژیمم اصلا از اینا نیست که مریض بشم
میوه زیاد میخورم
اصلا نمیزارم گشنه بمونم
تا گشنم میشه با کاهو و .. خودمو سیر میکنم
منم خیلی سریع کم میکنم
البته اگه ورزش کنی نیازی نیست اینقدر سخت بگیری
تردمیل اگه بتونی بزنی خیلی عالیه
تناب زدنم خیلی عالیه قبلا تجربه کردم

ولی اگه شدید ترین ورزش هارم بکنی ولی زیاد بخوری فایده نداره
ولی حتی اگه ورزش نکنی ولی کن بخوری بازم لاغر میشی
ولی اگه هم ورزش باشه هم **** غذایی که عالی میشه

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
برید دکتر تغذیه اونم واردش الکی نخوردن فایده نداره . تازه معدت هم داغون میشه . یا ویتامین کم میاری موهات میریزه . بدون **** هم اصلا نمیشه . ورزش مکمله

بالا