• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
:)روش اول خیلی خوبه چون خیلی راحته ولی در عوض بلند مدته

معلومه که شما خودتون استاد طناب زنایین خوب برای شروع همون تمرین هوازی هست که اگه با هر کدوم راحت تر

هستین (دو-دوچرخه ثابت-تردمیل-شنا و تمرین های هوازی........)البته به نظر من دو از همشون بهتره

شما باید یک **** غذایی متوسط داشته باشین یعنی روغن تعطیل و نمک و شگر به مقدار خیلی کم ..کم

روزی1ساعت باید تمرین هوازی داشته باشین اگه دوچرخه ثابت میرونی یا تردمیل باید یه کاپشن بزرک با یه کلاه بزاری

تا میزان حرارت بدنت بیاد بالا و اینطوری عرق بیشتری میریزی بعد تمرین آب درحد یک نوش خیلی کم میخورین

اگه اینطوری سه ماه تمرین داشته باشین خیلی راحت میتونین شاهد وزن کم کردنتون باشین

خیلی مخلصیم .امیدوارم موفق باشین

خیلی سخته که 10کیلو رو بیاری پایین

باید باشگاه بری !!!

خوب حالا من برات یه چند تا چیز میگم که باید بخری و بخوری (افدرین -فروزماید-ودر آخر زیناکس)

هر روز تو باشگاه یدونه افدرین و زیناکس میندازی و میری ورزش میکنی (ولی باید ورزش کردنت خوب باشه نه مثل

بچه سوسولا..دوچرخه 30دقیقه و 1ساعت هم تمرین با وزنه های معمولی 2 ستی با تکرار 20

غذا خوردنت رو هم باید پرهیز کنی و از سبزیجات زیاد استفاده کنی

با این کارا میتونی خیلی راحت تو یه هفته (کم کم 5کیلو کاهش وزن داشته باشی )
خیلی ممنون آقا مهدی
در مورد افزایش قد هم چیزی میدونید؟
البته نه جراحی میخوام نه این دستگاههایی که میگن افزایش قد میده
تمرین ورزشی میخوام
آیا چیزی هست؟
سنم 24 سال هست
قدمم 183 هست
میخوام یه 6-7 سانتی زیاد بشه
آیا امکانش هست؟

mahtabbbb

Registered User
لایک‌ها
11
منظورت از آیروبیک چیه؟
خوب ایروبیک هم ورزشهای بدون دستگاهه که خیلی هم برای بدن مفیده. برای کسانی که قصد لاغری دارند مربیا عموما توصیه می کنند بوسیله ورزشهای ایروبیکی شروع به شل کردن مناطق چربی دار بشه.
با تشکر فربا

mahtabbbb

Registered User
لایک‌ها
11
:)روش اول خیلی خوبه چون خیلی راحته ولی در عوض بلند مدته

معلومه که شما خودتون استاد طناب زنایین خوب برای شروع همون تمرین هوازی هست که اگه با هر کدوم راحت تر

هستین (دو-دوچرخه ثابت-تردمیل-شنا و تمرین های هوازی........)البته به نظر من دو از همشون بهتره

شما باید یک **** غذایی متوسط داشته باشین یعنی روغن تعطیل و نمک و شگر به مقدار خیلی کم ..کم

روزی1ساعت باید تمرین هوازی داشته باشین اگه دوچرخه ثابت میرونی یا تردمیل باید یه کاپشن بزرک با یه کلاه بزاری

تا میزان حرارت بدنت بیاد بالا و اینطوری عرق بیشتری میریزی بعد تمرین آب درحد یک نوش خیلی کم میخورین

اگه اینطوری سه ماه تمرین داشته باشین خیلی راحت میتونین شاهد وزن کم کردنتون باشین

باید باشگاه بری !!!

خوب حالا من برات یه چند تا چیز میگم که باید بخری و بخوری (افدرین -فروزماید-ودر آخر زیناکس)

هر روز تو باشگاه یدونه افدرین و زیناکس میندازی و میری ورزش میکنی (ولی باید ورزش کردنت خوب باشه نه مثل

بچه سوسولا..دوچرخه 30دقیقه و 1ساعت هم تمرین با وزنه های معمولی 2 ستی با تکرار 20

من که والله هم تمرینای هوازی می کنم هم تردمیل میزنم و تو هر بار 20 دقیقه رو تردمیلم و لااقل یه روز در میون که میرم 2 تا 20 دقیقه میرم رو تردمیل. بعد نمی دونم اسکی فضایی رو میشناسین یا نه اونم 30 دقیقه میرم.. عرقم که وحشتناک میریزم. روز مابینشم که میرم ایروبیک و بی تحرک نیستم. ولی تا جایی که با بقیه کسانی که اونجا مدتهاست ورزش می کنن صحبت کردند تازه بعد از 8 ماه کار مستمر نشانه های تغییر وزن و سایز رو میشه توشون بوضوح دید.
با تشکر فریبا

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من که والله هم تمرینای هوازی می کنم هم تردمیل میزنم و تو هر بار 20 دقیقه رو تردمیلم و لااقل یه روز در میون که میرم 2 تا 20 دقیقه میرم رو تردمیل. بعد نمی دونم اسکی فضایی رو میشناسین یا نه اونم 30 دقیقه میرم.. عرقم که وحشتناک میریزم. روز مابینشم که میرم ایروبیک و بی تحرک نیستم. ولی تا جایی که با بقیه کسانی که اونجا مدتهاست ورزش می کنن صحبت کردند تازه بعد از 8 ماه کار مستمر نشانه های تغییر وزن و سایز رو میشه توشون بوضوح دید.
با تشکر فریبا
بعد از 8 مااااااااه ؟
نه بابا من از روزی که فقط شروع به نخوردن میکنم قشنگ شروع میکنم به کم کردن
البته خانم ها با آقایون خیلی فرق میکنن
دورو برم دیدم خانوما خودکشی میکنن بعد 1 ماه 2 کیلو کم میکنن

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
خیلی ممنون آقا مهدی
در مورد افزایش قد هم چیزی میدونید؟
البته نه جراحی میخوام نه این دستگاههایی که میگن افزایش قد میده
تمرین ورزشی میخوام
آیا چیزی هست؟
سنم 24 سال هست
قدمم 183 هست
میخوام یه 6-7 سانتی زیاد بشه
آیا امکانش هست؟

سلام شروین جان

راستش در مورد افزایش قد خیلی چیزا میگن که 90درصدشون دروغه

ولی در بدنسازی مکملی به نام آرژنین وجود داره که باعث تحرک غده ی هیپوفیز میشه

و برای رشد قد خوبه (البته رشد قد تا 24الی 25سالگی قطع میشه یعنی در کل رشد دیگه تعطیل )

با تشکر فریبا

فریبا خانوم اونایی که تا 8ماه وزن کم میکنن (**** خیلی ساده دارن و حتما توی وعده ی غذاییشون شگرو نمک وروغن

وجود داره )

من بهت قول میدم که اگه یک **** خوب بگیری و یه تمرین مداوم .تقریبا 3الی 4ماه ..میتونین کاملا به وزنتون مسلط

باشین (سخت ترین **** .اولین رژِیم هست که باید اصولی باشه یعنی پرهیز کنی و این کار خیلی سختیه )

الان من میتونم تو یه هفته وزنمو تا 10کیلو هم بالا ببرم و هم میتونم پایین برم چون بدن من به این رژِیم ها عادت گرده

و خیلی زود جواب میده

اگه کمک خواستین در مورد تمرین..مکمل یا **** غذاییتون من در خدمتم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
:)اگه دوچرخه ثابت میرونی یا تردمیل باید یه کاپشن بزرک با یه کلاه بزاری

دوست عزيز :

ميدونم شديدا از دستم ناراحت ميشي اما خوب مهم نيست ... تا امروز ميگفتم اطلاعاتتون در حد خوبه

اما الان ثابت ميكنم اطلاعات پزشكي - ورزشيتون زير 0 هست ... به اين دلايل :

عالم د آدم ميدونن كه تو ورزش امروز تعرق اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مهم نيست و شما نبايد آب بدنتون رو از

دست بديد ... كاملا ثابت شده كه پوشيدن لباسهاي گرم يا كاپشن و كلاه اصلااااااااااااا صحيح نيست و بايد

بدن بتونه حرارت خودش رو بده بيرون و چيزي مانعش نشه و همه توصيه ميكنن هنگام ورزش حتما از لباسهاي

ركابي استفاده كنيد يا حتي لخت باشيد ( البته چون تعرق بدن وسايل ورزشي رو خيس ميكنه و از نظر بهداشتي

درست نيست در همه جاها توصيه نميشه مگر باشگاه شخصي داخل منزل باشه ) همينطور كلاه هم اصلا

توصيه نميشه ... شما داروهايي كه توصيه كردي مخصوصا افدرين بسيار خطرناكه و حتماااااااااااااااااااااا بايد

با يك سري آزمايشات و زير نظر مربي و دكتر مصرف بشه ... افدرين به شدت ضربان قلب رو بالا ميبره و بسيار

خطرناكه و براي افرادي كه فشار خونشون بالا هست يا طپش قلب دارن اكيداااااااا ممنوعه

بعد شما هنوز نميدوني كه ضربان قلب چيه و يك ورزشكار چطور ميتونه وزنشو كم كنه

كسايي هستن كه 1 ساله هر روز ميان باشگاه و 1 ساعت و نيم هوازي كار ميكنن و تو يك سال چيزي حدود

4 كيلو كم كردن چون اصلا بلد نيستن چي كار كنن تا لاغر شن و متاسفانه افرادي مثل شما راهنماييشون

كردن ... من اصلااااااااااااا با بدن شما كار ندارم كه مثل كلمن يا علي تبريزي يا فاطمي يا هر شخص ديگه

علممممممممممممممم ورزشي - پزشكي شما 0 هست ... خواستي با دليل و مدرك از بهترين مربي هاي

با دانش و استاد دانشگاه برات مدرك ميارم كه حرفايي كه زدي كاملاااااااااااااااا اشتباهه . جالبه برام كه چجوري

افدرين رو تجويز كردي بدون اينكه عوارضش رو بدوني و يا اينكه چه خطراتي ميتونه داشته باشه :(

اميدوارم از حرفام ناراحت نشده باشي اما اين چنين تجويزايي كه شما ميكني ممكنه باعث مرگ يك نفر بشه

Mamad_Javad

Registered User
لایک‌ها
2
ولی اگه شدید ترین ورزش هارم بکنی ولی زیاد بخوری فایده نداره
ولی حتی اگه ورزش نکنی ولی کن بخوری بازم لاغر میشی
ولی اگه هم ورزش باشه هم **** غذایی که عالی میشه

اینو قبول ندارم شروین خان

من کسایی رو میشناسم که واسه هر وعده تا 3 - 4 دست هم میخورن ولی ورزش هم حرفه ای می کنند اصلا هم چاق نمیشند

کلا ورزش کردن مهم تره

البته هردوشون با هم خیلی خیلی بهتر جواب مبده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
امروز خودمو کشیدم
تو این هفته 2 کیلو کم کردم
کم کم شد انتظار داشتم بیشتر کم کنم
البته اینم بدونید تو این هفته تمام مدت پای پی سی نشسته بودم و اصلا تکون نخوردم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینو قبول ندارم شروین خان

من کسایی رو میشناسم که واسه هر وعده تا 3 - 4 دست هم میخورن ولی ورزش هم حرفه ای می کنند اصلا هم چاق نمیشند

کلا ورزش کردن مهم تره

البته هردوشون با هم خیلی خیلی بهتر جواب مبده
بله ورزش حرفه ای خب فرق میکنه
من منظورم ورزش های معمولی بود
مثلا نیم ساعت دویدن و ... که افراد معمولی انجام میدن
وگرنه ورزشکار حرفه ای فرق میکنه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
شما داروهايي كه توصيه كردي مخصوصا افدرين بسيار خطرناكه و حتماااااااااااااااااااااا بايد

با يك سري آزمايشات و زير نظر مربي و دكتر مصرف بشه ...

برادر این افدرین رو تا به حال 500نفر تو باشگاه مصرف میکنن (ولی اگه دوز مصرفی شو ببری بالا اون موقع گفته ی شما صحیح

هست ..من یدونه براشون میگم بخورن نه در حد زیاد )(اگه همین آب رو هم زیاد مصرف کنی شکم رو درد میاره )

ولی اگه دوز مصرفی کم باشه اصلا خطری نداره و هیچ ادمی نمیمیره

معلومه شما از اون بچه سوسلا هستین..داداش اینو بدون کتاب و مجله هایی که من خوندم البته به غیر از تجربه که خودش حرف اول رو میزنه

10برابر وزنه توست

لازم نیست شما هم برا من مدرک بیارین چون مدرک مربی گری حرفه ای رو دارم

من افدرین رو به ادمایی میدم که هیچ مریضی ندارن وسالم هستن نه برای پیر مرد ها یا سوسلا

كسايي هستن كه 1 ساله هر روز ميان باشگاه و 1 ساعت و نيم هوازي كار ميكنن و تو يك سال چيزي حدود

4 كيلو كم كردن چون اصلا بلد نيستن چي كار كنن تا لاغر شن و متاسفانه افرادي مثل شما راهنماييشون

كردن ...
آدمای بی عرضه زیادن

من کاری ندارم که اون تو یه سال چند کیلو کم گرده ..من ضمانت میکنم ..چون خودم بالا سرشونم و میدونم باید چیکار کنه

خوب ادمی که خودسرانه به باشگاه بره و اصلا هیچ توجهی به ورزش نکنه تو 10سال هم نمیتونه به هدفش برسه

همیشه بدنسازی رو دوست داشتم و دارم والانم حدوده 8سال میشه که تمرین میکنم (اینو بدون کسی که یه چیز رو از ته قلبش دوست داشته

باشه.. به اخرشم میرسه )

حالا ما به آخره این ورزش رسیدیم و ادمای بزرگی ما رو تایید گردن ..نیازی به حرفای شما نیست

منم خودمو زیاد بزرگ نمیدونم .و از خودم تعریف نمیکنم .خیله خب اگه از ما خوشتون نمیاد دیگه نیاییم فروم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
:eek:

سلام مهدی جان این حرفا چیه میزنی:(

آقا من مهدی رو تایید میکنم واقعا" کارش درسته;)

قربونت برم امیر جون

بعضی ادما هستن که هیچ جیزی از این رشته نمیدونن ولی بازم میخوان خودشونو بیارن وسط

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
قربونت برم امیر جون

بعضی ادما هستن که هیچ جیزی از این رشته نمیدونن ولی بازم میخوان خودشونو بیارن وسط
آقا مهدی
میشه یه تمرینی بدید که تمرکزش روی پهلو ها باشه؟
چون پهلو هام خیلی بیشتر از بقیه جاها ناراحتم کردی و به تناسب بقیه جاها نیست
ینی ران و باسنو شکم و ... باهم تناسب دارن ولی انگار پهلو هام بیشتر از اوناس
ممنون بابات زراهنمایی هاتون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برادر این افدرین رو تا به حال 500نفر تو باشگاه مصرف میکنن (ولی اگه دوز مصرفی شو ببری بالا اون موقع گفته ی شما صحیح

هست ..من یدونه براشون میگم بخورن نه در حد زیاد )(اگه همین آب رو هم زیاد مصرف کنی شکم رو درد میاره )

ولی اگه دوز مصرفی کم باشه اصلا خطری نداره و هیچ ادمی نمیمیره

معلومه شما از اون بچه سوسلا هستین..داداش اینو بدون کتاب و مجله هایی که من خوندم البته به غیر از تجربه که خودش حرف اول رو میزنه

10برابر وزنه توست

لازم نیست شما هم برا من مدرک بیارین چون مدرک مربی گری حرفه ای رو دارم

من افدرین رو به ادمایی میدم که هیچ مریضی ندارن وسالم هستن نه برای پیر مرد ها یا سوسلا

آدمای بی عرضه زیادن

من کاری ندارم که اون تو یه سال چند کیلو کم گرده ..من ضمانت میکنم ..چون خودم بالا سرشونم و میدونم باید چیکار کنه

خوب ادمی که خودسرانه به باشگاه بره و اصلا هیچ توجهی به ورزش نکنه تو 10سال هم نمیتونه به هدفش برسه

همیشه بدنسازی رو دوست داشتم و دارم والانم حدوده 8سال میشه که تمرین میکنم (اینو بدون کسی که یه چیز رو از ته قلبش دوست داشته

باشه.. به اخرشم میرسه )

حالا ما به آخره این ورزش رسیدیم و ادمای بزرگی ما رو تایید گردن ..نیازی به حرفای شما نیست

منم خودمو زیاد بزرگ نمیدونم .و از خودم تعریف نمیکنم .خیله خب اگه از ما خوشتون نمیاد دیگه نیاییم فروم

jتو علم اين كارو تو بخش فيتنس و وزن كم كردن نداري ... گفتم من با بدنت كه گنده اي شبيه كلمن چلمن

يا هر من ديگه اي هستي كار ندارم ... همون افدريني كه تجويز كردي همون يدونش هم ممكنه خطرناك باشه

قبل از مصرف طرف بايد آزمايش بده تا همه سيستم بدنش چك بشه فشار خونش يا ضربان قلبش منظمه و بالاتر از

حد نيست ... خيلي ها 10 سال كار هم كردن و بعدش 10000000 جور مرض گرفتن ... پس اين قدر خودتو بالا نبين

جلو آينه وايسي ممكنه گنده به نظر بياي اما علم و دانش اين كار جداي گندگي ... من با اومدن يا نيمدنت تو فروم

كار ندارم اون دست خودته اما در باره چيزي كه كم اطلاع داري يا اصلا نداري اظهار نظر نكن كه افدرين هيچ مشگلي

به وجود نمياره يا اينكه موقع ورزش كلاه بزاريد و كاپشن تنتون كنيد ... هر كسي كه علمي اين ورزشو دنبال ميكنه

ميدونه كه نبايد بدن محبوث بشه و دايم بايد بتونه دماي خودش رو با بيرون رد و بدل كنه ... حتي تو هواي سرد هم

كسي كم لباس بپوشه و ورزش كنه زود تر لاغر ميشه ... ممكنه تو علم ناقص ورزشي شما اين خنده دار باشه

اما دليلش اينه كه بدن براي اينكه خودش رو گرم نگه داره ضربان قلبشو بايد بالا ببره و وقتي ضربان بالاتر ميره

چربي بيشتري سوخته ميشه ( البته روي heart Rate خاص هر فرد ) خلاصه اين قدر منم منم نكن

به جاي اينكه فقط ادعا كني سعي كن يه خورده اطلاعات كسب كني ;) خيلي بده كسي مدرك مربي گري حرفه اي

داشته باشه اما يك سري اصول اوليه رو ندونه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
jتو علم اين كارو تو بخش فيتنس و وزن كم كردن نداري ... گفتم من با بدنت كه گنده اي شبيه كلمن چلمن

يا هر من ديگه اي هستي كار ندارم ... همون افدريني كه تجويز كردي همون يدونش هم ممكنه خطرناك باشه

قبل از مصرف طرف بايد آزمايش بده تا همه سيستم بدنش چك بشه فشار خونش يا ضربان قلبش منظمه و بالاتر از

حد نيست ... خيلي ها 10 سال كار هم كردن و بعدش 10000000 جور مرض گرفتن ... پس اين قدر خودتو بالا نبين

جلو آينه وايسي ممكنه گنده به نظر بياي اما علم و دانش اين كار جداي گندگي ... من با اومدن يا نيمدنت تو فروم

كار ندارم اون دست خودته اما در باره چيزي كه كم اطلاع داري يا اصلا نداري اظهار نظر نكن كه افدرين هيچ مشگلي

به وجود نمياره يا اينكه موقع ورزش كلاه بزاريد و كاپشن تنتون كنيد ... هر كسي كه علمي اين ورزشو دنبال ميكنه

ميدونه كه نبايد بدن محبوث بشه و دايم بايد بتونه دماي خودش رو با بيرون رد و بدل كنه ... حتي تو هواي سرد هم

كسي كم لباس بپوشه و ورزش كنه زود تر لاغر ميشه ... ممكنه تو علم ناقص ورزشي شما اين خنده دار باشه

اما دليلش اينه كه بدن براي اينكه خودش رو گرم نگه داره ضربان قلبشو بايد بالا ببره و وقتي ضربان بالاتر ميره

چربي بيشتري سوخته ميشه ( البته روي heart Rate خاص هر فرد ) خلاصه اين قدر منم منم نكن

به جاي اينكه فقط ادعا كني سعي كن يه خورده اطلاعات كسب كني ;) خيلي بده كسي مدرك مربي گري حرفه اي

داشته باشه اما يك سري اصول اوليه رو ندونه

دوست عزیز من اگه از علم بدنسازی سر در نمیاوردم کارت حرفه ای مربی گری رو چطور گرفتم

چون تو کود بدنسازی نیستی فکر میکنی که هر کسی از راه برسه بهش کارت مربی گری میدن نه داداش کلی سوال جواب میشی

من که گفتم کتابهایی که من مطالعه گردم 10برابر وزن تو میشن حالا اومدی برا من میگی که علم فیتنس رو نمیدونی

تو باشگاه روزی کارم با 100نفر آدمای خوبی مثل شماهاست که با کمک من و راهنمایی من وزن کم میکنن

حتی این داداشم که چند بار قهرمان گشور شده و تا قطر و دبی رفته برا مسابقات .شما فکر میکنین همین طوری رفته اگه من علم بدنسازی

نداشتم پس چطور اینا میرن قهرمان میشن و مدال میارن ؟؟

داداش خوبم به خدا من باهات دعوا ندارم و چیزی که در رابطه با من میگی خیلی بی انصافیه (فکر میکنی که من بدنمو با این داروها ساختم

من کلی زحمت گشیدم تا این بدن رو ساختم تو 100نفر ادم 2یا 3نفر ممتاز در میان

علم بدنسازی فکر گردی چیه ؟رفتی دوسه تا مجله ورزشی خوندی حالا میایی با من بحث میکنی

داداش خوبم برو اون پست هاتو پاک کن

یا علی

...............................................................................................................

آقا مهدی
میشه یه تمرینی بدید که تمرکزش روی پهلو ها باشه؟
چون پهلو هام خیلی بیشتر از بقیه جاها ناراحتم کردی و به تناسب بقیه جاها نیست
ینی ران و باسنو شکم و ... باهم تناسب دارن ولی انگار پهلو هام بیشتر از اوناس
ممنون بابات زراهنمایی هاتون

سلام شروین جون :)

چرخش کمر بهترین حرکت برای آب گردن پهلوهاست

یه حرکت هم میگم که بعد چرخش انجام بده تو خونه اگه یه میله ی هالتر داشتی یا یه چوب بردار بنداز پشت گردنت و تو یه نیمکت بشین

کمرتو صاف کن و یه بار به راست و یه بار به چپ چرخش داشته باش ..(دستاتو هم از ته هالتر یا چوب بگیر )

key 1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قرص و چایی سراغ دارم که اگه دوتاشو باهم مصرف کنی میتونی در عرض بیست روز خودت لاغر کنی و بدنت رو فرم بیاد

:)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من قرص و چایی سراغ دارم که اگه دوتاشو باهم مصرف کنی میتونی در عرض بیست روز خودت لاغر کنی و بدنت رو فرم بیاد

:)
چیه این قرص و چایی؟
اما این نظرمنه که 10 سال جودو کار کردم و بعد ولش کردم اشخاصی که سفت و سخت کار نکنند تو ورزش و یه چیزی رو جدی نگیرند به نظرم اون نتیجه ای را که میخواند فقط تو خواب میتونند ببینند.هر کاری واقعا زحمت داره اونم زیاد.
ورزش کردن حرفه ای هم همینه.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون مهدی جان

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
بهترین ****،**** پویا کاشانی هست.امتحان کنید و نتیجه بگیرید​

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست عزیز من اگه از علم بدنسازی سر در نمیاوردم کارت حرفه ای مربی گری رو چطور گرفتم

چون تو کود بدنسازی نیستی فکر میکنی که هر کسی از راه برسه بهش کارت مربی گری میدن نه داداش کلی سوال جواب میشی

من که گفتم کتابهایی که من مطالعه گردم 10برابر وزن تو میشن حالا اومدی برا من میگی که علم فیتنس رو نمیدونی

تو باشگاه روزی کارم با 100نفر آدمای خوبی مثل شماهاست که با کمک من و راهنمایی من وزن کم میکنن

حتی این داداشم که چند بار قهرمان گشور شده و تا قطر و دبی رفته برا مسابقات .شما فکر میکنین همین طوری رفته اگه من علم بدنسازی

نداشتم پس چطور اینا میرن قهرمان میشن و مدال میارن ؟؟

داداش خوبم به خدا من باهات دعوا ندارم و چیزی که در رابطه با من میگی خیلی بی انصافیه (فکر میکنی که من بدنمو با این داروها ساختم

من کلی زحمت گشیدم تا این بدن رو ساختم تو 100نفر ادم 2یا 3نفر ممتاز در میان

علم بدنسازی فکر گردی چیه ؟رفتی دوسه تا مجله ورزشی خوندی حالا میایی با من بحث میکنی

داداش خوبم برو اون پست هاتو پاک کن

یا علی

...............................................................................................................

سلام شروین جون :)

چرخش کمر بهترین حرکت برای آب گردن پهلوهاست

یه حرکت هم میگم که بعد چرخش انجام بده تو خونه اگه یه میله ی هالتر داشتی یا یه چوب بردار بنداز پشت گردنت و تو یه نیمکت بشین

کمرتو صاف کن و یه بار به راست و یه بار به چپ چرخش داشته باش ..(دستاتو هم از ته هالتر یا چوب بگیر )

دوست عزيز منم باهات دعوا ندارم ... خيلي هم دوست دارم ... چون ميدونم زحمت كشيدي

اما اين دليل نميشه يه چيزي رو غلط ميگي من بگم درسته

شما گفتم ممكنه علم عضله كردن بدن يا بزرگ شدن عضلات رو داشته باشي و براي مسابقات خيلي به دردت

بخوره و كارت هم خيلي درست باشه كه حتما هم هست اما بازم ميگم تو زمينه فيتنس و لاغري اطلاعاتت

دقيق نيست ... به عنوان نمونه يكي از بچه ها پرسيده پهلوش رو چجوري بايد آب كنه ؟ و شما جواب دادي

چرخش كمر بهترين روش براي آب كردن پهلوهاست ... حالا اگه من بگم چرخش كمر هيچچچچچچچچچچ ربطي

به اب كردن پهلو ها نداره ميگي اين هيچي حاليش نيست ... الان 90 % مربي هاي ايران فكر ميكنن حركت شكم

بري شكمت آب ميشه و حركت چرخش كمر باعث كوچك شدن پهلو ميشه ... در صورتي كه فقط و فقط و فقط

حركات هوازي مثل دوچرخه سواري ترد ميل الپتي هستش كه باعث آب شدن چربي ميشه و لا غير

حالا ممكنه دوستان فكر كنن همه ديوونن حركت شكم يا پهلو ميرن ؟ نه بي فايده نيست ... براي اينه كه

اين حركات مياد عضلات اون ناحيه رو سفت ميكنه و شكل ميده ... مثلا شكم سفت و عضلاني ميشه

و 6 تيكه ميشه ... دقت كنيد چربي تبديل به عضله نميشه و شما تا زماني كه حركات هوازي رو انجام ندي

روزي 1 ساعت هم شكم بري باز شكم شما 1 سانت هم كوچيك نميشه بلكه زيرش سفت ميشه و روش

چربي هست ... تا زماني كه چربي ها اب نشه كسي نميتونه اون زير رو ببينه ... پس كسي بپرسه

آقا من ميخوام شكمم آب شه يا پهلوم آب شه چي كار كنم جوابش فقطططططططططططططط حركات

هوازي ي ي ي ي ي ي ي ي هستش ... اين اطلاعات رو هم از روزنامه و مجله نخوندم كلمن جون

از مربي كه قهرمان آلمان هست و 65 سالشه و استاد دانشگاهه و بدنش از تمامييييييييييي بدنهاي موجود

در ايران قشنگ تر و حرفه اي تره ( تو سن 65 سالگي ) و علي تبريزي با اون ابهتش ميگه ايشون از نظر علمي

رو دستش تو ايران نيست طي 6 سال ياد گرفتم و نتيجش رو هم ديدم ;) حالا اگر علي تبريزي و قهرمان آلمان

و استاد دانشگاه و متخصص شيمي و تغذيه رو قبول نداري اون بحثش جداست ولي برادر من قبول كن

علم بزرگ شدن و عضله اي شدن با علم چربي سوزي و فيتنس خشك كردن خيلي متفاوته

منم به دانش شما توهين نكردم بچه سوسول هم نيستم اما وقتي به يكي ميگي افدرين بخور حتي 1 دونه

بازم ميام ايراد ميگيرم چون اون طرف تا آزمايش نده و فشار خون و ضربان قلبش كاملاااااااااا منظم كار نكنه

حق استفاده نداره برادر گل من ;) بازم شما استاد و ما شاگرد خواستي تمام پستهام رو هم پاك ميكنم ;)

بالا