دوست عزيز منم باهات دعوا ندارم ... خيلي هم دوست دارم ... چون ميدونم زحمت كشيدي
اما اين دليل نميشه يه چيزي رو غلط ميگي من بگم درسته
شما گفتم ممكنه علم عضله كردن بدن يا بزرگ شدن عضلات رو داشته باشي و براي مسابقات خيلي به دردت
بخوره و كارت هم خيلي درست باشه كه حتما هم هست اما بازم ميگم تو زمينه فيتنس و لاغري اطلاعاتت
دقيق نيست ... به عنوان نمونه يكي از بچه ها پرسيده پهلوش رو چجوري بايد آب كنه ؟ و شما جواب دادي
چرخش كمر بهترين روش براي آب كردن پهلوهاست ... حالا اگه من بگم چرخش كمر هيچچچچچچچچچچ ربطي
به اب كردن پهلو ها نداره ميگي اين هيچي حاليش نيست ... الان 90 % مربي هاي ايران فكر ميكنن حركت شكم
بري شكمت آب ميشه و حركت چرخش كمر باعث كوچك شدن پهلو ميشه ... در صورتي كه فقط و فقط و فقط
حركات هوازي مثل دوچرخه سواري ترد ميل الپتي هستش كه باعث آب شدن چربي ميشه و لا غير
حالا ممكنه دوستان فكر كنن همه ديوونن حركت شكم يا پهلو ميرن ؟ نه بي فايده نيست ... براي اينه كه
اين حركات مياد عضلات اون ناحيه رو سفت ميكنه و شكل ميده ... مثلا شكم سفت و عضلاني ميشه
و 6 تيكه ميشه ... دقت كنيد چربي تبديل به عضله نميشه و شما تا زماني كه حركات هوازي رو انجام ندي
روزي 1 ساعت هم شكم بري باز شكم شما 1 سانت هم كوچيك نميشه بلكه زيرش سفت ميشه و روش
چربي هست ... تا زماني كه چربي ها اب نشه كسي نميتونه اون زير رو ببينه ... پس كسي بپرسه
آقا من ميخوام شكمم آب شه يا پهلوم آب شه چي كار كنم جوابش فقطططططططططططططط حركات
هوازي ي ي ي ي ي ي ي ي هستش ... اين اطلاعات رو هم از روزنامه و مجله نخوندم كلمن جون
از مربي كه قهرمان آلمان هست و 65 سالشه و استاد دانشگاهه و بدنش از تمامييييييييييي بدنهاي موجود
در ايران قشنگ تر و حرفه اي تره ( تو سن 65 سالگي ) و علي تبريزي با اون ابهتش ميگه ايشون از نظر علمي
رو دستش تو ايران نيست طي 6 سال ياد گرفتم و نتيجش رو هم ديدمحالا اگر علي تبريزي و قهرمان آلمان
و استاد دانشگاه و متخصص شيمي و تغذيه رو قبول نداري اون بحثش جداست ولي برادر من قبول كن
علم بزرگ شدن و عضله اي شدن با علم چربي سوزي و فيتنس خشك كردن خيلي متفاوته
منم به دانش شما توهين نكردم بچه سوسول هم نيستم اما وقتي به يكي ميگي افدرين بخور حتي 1 دونه
بازم ميام ايراد ميگيرم چون اون طرف تا آزمايش نده و فشار خون و ضربان قلبش كاملاااااااااا منظم كار نكنه
حق استفاده نداره برادر گل منبازم شما استاد و ما شاگرد خواستي تمام پستهام رو هم پاك ميكنم
![]()
برادر خوبم هر وقت من پرس سینه میزنم پاهام بزرگ میشه :lol::lol:
این حرفا چیه میزنی :wacko:فکر میکنی تمرین هوازی چیه ؟؟؟تمرین هوازی میکنی تا عرق بریزی و چربی های
زیر جلدی آب بشه (حرکتی که من گفتم خودش یه نوع تمرین هوازی هست )فکر میکنی اون حرکتی که من گفتم
شامل هوازی نمیشه (تمرین شگم .چرخش کمر خودش تمرین هوازیست )
اما وقتي به يكي ميگي افدرين بخور حتي 1 دونه
بازم ميام ايراد ميگيرم چون اون طرف تا آزمايش نده و فشار خون و ضربان قلبش كاملاااااااااا منظم كار نكنه
حق استفاده نداره برادر گل
Ronan جون یه چیزی بگم ولی تو رو خدا ناراحت نشو این حرفایی که تو میگی خیلی پاستوریزه هست
اگه به باشگاه های دور و برت نگاهی کنی اونوقت میفهمی
من خیلی با چشام دیدم که پسر های 15ساله آمپول انانات میزنن یا سوستانون یا دکا دورابولین یا همون هورمون رشد
به خدا هر وقت اونا رو میبینم بهشون میگم این کارا آخر رو عاقبت نداره چون خیلی ها رو دیدم که بدون کبد شدن
ولی با این حال اونا نمیمیرن زنده میمونن (حالا با یه افدرین میخوای ادم بمیره )ادمی میشناسم همون افدرین رو
4تا 4تا میندازه
Ronan جون میدونم ضرر داره ولی ادمی که خودش میخواد و خیلی هم اصرار داره تا زودتر لاغر بشه دیگه این حرفا
سرش نمیشه ولی بازم من بهشون میگم که این دارو ها کلا خطر ناکه
بازم شما استاد و ما شاگرد خواستي تمام پستهام رو هم پاك ميكنم
قربونت برم این چه حرفیه
امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی :happy:
یا علی