• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
دوست عزيز منم باهات دعوا ندارم ... خيلي هم دوست دارم ... چون ميدونم زحمت كشيدي

اما اين دليل نميشه يه چيزي رو غلط ميگي من بگم درسته

شما گفتم ممكنه علم عضله كردن بدن يا بزرگ شدن عضلات رو داشته باشي و براي مسابقات خيلي به دردت

بخوره و كارت هم خيلي درست باشه كه حتما هم هست اما بازم ميگم تو زمينه فيتنس و لاغري اطلاعاتت

دقيق نيست ... به عنوان نمونه يكي از بچه ها پرسيده پهلوش رو چجوري بايد آب كنه ؟ و شما جواب دادي

چرخش كمر بهترين روش براي آب كردن پهلوهاست ... حالا اگه من بگم چرخش كمر هيچچچچچچچچچچ ربطي

به اب كردن پهلو ها نداره ميگي اين هيچي حاليش نيست ... الان 90 % مربي هاي ايران فكر ميكنن حركت شكم

بري شكمت آب ميشه و حركت چرخش كمر باعث كوچك شدن پهلو ميشه ... در صورتي كه فقط و فقط و فقط

حركات هوازي مثل دوچرخه سواري ترد ميل الپتي هستش كه باعث آب شدن چربي ميشه و لا غير

حالا ممكنه دوستان فكر كنن همه ديوونن حركت شكم يا پهلو ميرن ؟ نه بي فايده نيست ... براي اينه كه

اين حركات مياد عضلات اون ناحيه رو سفت ميكنه و شكل ميده ... مثلا شكم سفت و عضلاني ميشه

و 6 تيكه ميشه ... دقت كنيد چربي تبديل به عضله نميشه و شما تا زماني كه حركات هوازي رو انجام ندي

روزي 1 ساعت هم شكم بري باز شكم شما 1 سانت هم كوچيك نميشه بلكه زيرش سفت ميشه و روش

چربي هست ... تا زماني كه چربي ها اب نشه كسي نميتونه اون زير رو ببينه ... پس كسي بپرسه

آقا من ميخوام شكمم آب شه يا پهلوم آب شه چي كار كنم جوابش فقطططططططططططططط حركات

هوازي ي ي ي ي ي ي ي ي هستش ... اين اطلاعات رو هم از روزنامه و مجله نخوندم كلمن جون

از مربي كه قهرمان آلمان هست و 65 سالشه و استاد دانشگاهه و بدنش از تمامييييييييييي بدنهاي موجود

در ايران قشنگ تر و حرفه اي تره ( تو سن 65 سالگي ) و علي تبريزي با اون ابهتش ميگه ايشون از نظر علمي

رو دستش تو ايران نيست طي 6 سال ياد گرفتم و نتيجش رو هم ديدم ;) حالا اگر علي تبريزي و قهرمان آلمان

و استاد دانشگاه و متخصص شيمي و تغذيه رو قبول نداري اون بحثش جداست ولي برادر من قبول كن

علم بزرگ شدن و عضله اي شدن با علم چربي سوزي و فيتنس خشك كردن خيلي متفاوته

منم به دانش شما توهين نكردم بچه سوسول هم نيستم اما وقتي به يكي ميگي افدرين بخور حتي 1 دونه

بازم ميام ايراد ميگيرم چون اون طرف تا آزمايش نده و فشار خون و ضربان قلبش كاملاااااااااا منظم كار نكنه

حق استفاده نداره برادر گل من ;) بازم شما استاد و ما شاگرد خواستي تمام پستهام رو هم پاك ميكنم ;)

برادر خوبم هر وقت من پرس سینه میزنم پاهام بزرگ میشه :lol::lol:

این حرفا چیه میزنی :wacko:فکر میکنی تمرین هوازی چیه ؟؟؟تمرین هوازی میکنی تا عرق بریزی و چربی های

زیر جلدی آب بشه (حرکتی که من گفتم خودش یه نوع تمرین هوازی هست )فکر میکنی اون حرکتی که من گفتم

شامل هوازی نمیشه (تمرین شگم .چرخش کمر خودش تمرین هوازیست )

اما وقتي به يكي ميگي افدرين بخور حتي 1 دونه

بازم ميام ايراد ميگيرم چون اون طرف تا آزمايش نده و فشار خون و ضربان قلبش كاملاااااااااا منظم كار نكنه

حق استفاده نداره برادر گل

Ronan جون یه چیزی بگم ولی تو رو خدا ناراحت نشو این حرفایی که تو میگی خیلی پاستوریزه هست

اگه به باشگاه های دور و برت نگاهی کنی اونوقت میفهمی

من خیلی با چشام دیدم که پسر های 15ساله آمپول انانات میزنن یا سوستانون یا دکا دورابولین یا همون هورمون رشد

به خدا هر وقت اونا رو میبینم بهشون میگم این کارا آخر رو عاقبت نداره چون خیلی ها رو دیدم که بدون کبد شدن

ولی با این حال اونا نمیمیرن زنده میمونن (حالا با یه افدرین میخوای ادم بمیره )ادمی میشناسم همون افدرین رو

4تا 4تا میندازه

Ronan جون میدونم ضرر داره ولی ادمی که خودش میخواد و خیلی هم اصرار داره تا زودتر لاغر بشه دیگه این حرفا

سرش نمیشه ولی بازم من بهشون میگم که این دارو ها کلا خطر ناکه

بازم شما استاد و ما شاگرد خواستي تمام پستهام رو هم پاك ميكنم

قربونت برم این چه حرفیه :)ما چاکر شماییم

امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی :happy:

یا علی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دختر 16ساله 76 کيلو کم کرد

چاق ترين دختر نوجوان انگليسي ظرف مدت هفت ماه بيش از 76 کيلوگرم وزن کم کرد.

به گزارش ايرنا، "جورجيا ديويس" 16 ساله که سال گذشته حدود 210 کيلو وزن داشت توانست در مدت هفت ماه 76 کيلوگرم وزن کم کند.

پزشکان در ماه اوت سال گذشته به وي هشدار داده بودند که اگر 127 کيلو وزن کم نکند در مدت کوتاهي خواهد مرد.

به گزارش روزنامه سان لندن، ديويس پس از ثبت نام در مدرسه اي مخصوص افراد چاق در آمريکا، توانست وزن خود را در هفت ماه به 133 کيلو برساند.

"من هيچ گاه فکر نمي کردم بتوانم اين مقدار از وزنم را کم کنم. من هم اکنون چاق ترين فرد انگليس نيستم."

ديويس همچنين گفت: نه تنها از نظر فيزيکي تغيير کرده ام بلکه احساس مي کنم از نظر شخصيتي نيز تغييراتي در من ايجاد شده است.

سال گذشته ديويس روزانه 13هزار کالري انرژي از طريق مصرف ساندويچ، غذاهاي آماده، چيپس، تنقلات، سس، شکلات، پنير و نوشابه جذب مي کرد. اين در حالي بود که يک دختر 16 ساله به طور متوسط در روز به دو هزار کالري انرژي نياز دارد.

ديويس در مدرسه "ول اسپرينگ آکادمي" مجبور بود فقط حدود 1500 کالري مصرف کند، غذاهاي پرچرب نخورد و هر روز حدود پنج کيلومتر پياده روي کند. همچنين يک روان شناس و مربي بر فعاليت هاي روزانه وي نظارت داشتند.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
هیچ کس سوالی نداره ؟:blink::blink:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
هیچ کس سوالی نداره ؟:blink::blink:

سلام و درود،

من از سن 13-14 سالگی باشگاه میرفتم که الانم 20 سالمه!

تقریبا از سن 16 سالگی هر وقت باشگاه میرم(خوب که کار کنم 5 کیلو اضاف میکنم ) و از همون 16 سالگی تا به امروز هم هر زمان که کار نکنم وزنم میشه 56-60 کیلو!که من این رو نمیخوام قدمم هم نمیدونم چنده دقیق :blush: اما میدونم خوبه!

خلاصه هر چند ماهی که کار میکنم مثلا 4-5 ماهه یه 3-4 ماه دوباره ول میکنم!

سری قبل یک Creatine Supreme خوردم که تقریبا اثری نداشت،

الان میخوام دوباره باشگاه رو شروع کنم! ( زیادم اهل پودر مورد ) نیستم..اما یه چیزی میخوام که تپل منو به اشتها بیاره..یعنی هر چی بخورم بازم گشنم بشه! :wacko:

باشگاه هم هفته ای 3 جلسه میرم!حال با این اوصاف که من حداکثر 60 کیلو میشم!

میخوام شروع کنم به کار کردن که تا 70 کیلو (مینیمم) برسم! شما چه آبمیوه ای رو پیشنهاد میکنی!

ممنون!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام و درود،

من از سن 13-14 سالگی باشگاه میرفتم که الانم 20 سالمه!

تقریبا از سن 16 سالگی هر وقت باشگاه میرم(خوب که کار کنم 5 کیلو اضاف میکنم ) و از همون 16 سالگی تا به امروز هم هر زمان که کار نکنم وزنم میشه 56-60 کیلو!که من این رو نمیخوام قدمم هم نمیدونم چنده دقیق :blush: اما میدونم خوبه!

خلاصه هر چند ماهی که کار میکنم مثلا 4-5 ماهه یه 3-4 ماه دوباره ول میکنم!

سری قبل یک Creatine Supreme خوردم که تقریبا اثری نداشت،

الان میخوام دوباره باشگاه رو شروع کنم! ( زیادم اهل پودر مورد ) نیستم..اما یه چیزی میخوام که تپل منو به اشتها بیاره..یعنی هر چی بخورم بازم گشنم بشه! :wacko:

باشگاه هم هفته ای 3 جلسه میرم!حال با این اوصاف که من حداکثر 60 کیلو میشم!

میخوام شروع کنم به کار کردن که تا 70 کیلو (مینیمم) برسم! شما چه آبمیوه ای رو پیشنهاد میکنی!

ممنون!

سلام

داداشی بدنسازی یه ورزشی هست که باید تو تمرینش فاصله نندازی

من برات پودر دينه رو معرفی میکنم که تو داروخانه ها زیادن البته قرص هم داره

صبح ناشتا و شب......با یه لیوان شیر یا یه لیوان آب....

پودر دینه اشتها آور و مقوی و انرژی زاست....برای تقویت عمومی بدن و افزایش وزن عضلانی استفاده میشه.

پودر دینه حاوی : پروتئین ، کربوهیدرات ، کاروتن ، انواع ویتامین ، املاح معدنی ، قند های قابل جذب ، آمیلاز ،

اسیدهای چرب لینولئیک و لینولنیک و مواد مورد نیاز بدن.

راز خوردن این نیست که تو یه وعده چقدر بخوری

اگه میخوای وزنتو ببری بالا هر 2ساعت یک وعده غذایی داشته باش

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام

داداشی بدنسازی یه ورزشی هست که باید تو تمرینش فاصله نندازی

من برات پودر دينه رو معرفی میکنم که تو داروخانه ها زیادن البته قرص هم داره

صبح ناشتا و شب......با یه لیوان شیر یا یه لیوان آب....

پودر دینه اشتها آور و مقوی و انرژی زاست....برای تقویت عمومی بدن و افزایش وزن عضلانی استفاده میشه.

پودر دینه حاوی : پروتئین ، کربوهیدرات ، کاروتن ، انواع ویتامین ، املاح معدنی ، قند های قابل جذب ، آمیلاز ،

اسیدهای چرب لینولئیک و لینولنیک و مواد مورد نیاز بدن.

راز خوردن این نیست که تو یه وعده چقدر بخوری

اگه میخوای وزنتو ببری بالا هر 2ساعت یک وعده غذایی داشته باش

سلام و درود!

میشه این پودر دینه رو با حروف لاتین بنویسی..و اینکه خوب و بد داره؟؟؟ محصول کجا باشه یا...

و همین طور قیمت تقریبی که بدونم همون رو دارم میخرم ...

مرسی بابت پاسخ!:blush:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام و درود!

میشه این پودر دینه رو با حروف لاتین بنویسی..و اینکه خوب و بد داره؟؟؟ محصول کجا باشه یا...

و همین طور قیمت تقریبی که بدونم همون رو دارم میخرم ...

مرسی بابت پاسخ!:blush:

اقا دینه رو همه میشناسن

فقط کافیه بری داروخانه

اینجور مکمل ها رو ماها نمیفروشیم

ولی من تعریفشو شنیدم که برای کوری اشتها خوبه

Captive

لایک‌ها
16,665
اقا دینه رو همه میشناسن

فقط کافیه بری داروخانه

اینجور مکمل ها رو ماها نمیفروشیم

ولی من تعریفشو شنیدم که برای کوری اشتها خوبه

من اشتهام بد نیست..میخوام فوق اشتها بشم! چون کلا بدنسازی هم خود به خود آدم رو به اشتها میاره ولی میخوام بیتشر باشه!

بازم ممنون بابت پاسخ!

بریم ببینیم دینه چه کار میکنه! :)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
من اشتهام بد نیست..میخوام فوق اشتها بشم! چون کلا بدنسازی هم خود به خود آدم رو به اشتها میاره ولی میخوام بیتشر باشه!

بازم ممنون بابت پاسخ!

بریم ببینیم دینه چه کار میکنه! :)

قربونت

موفق باشی

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اگه میشه کمکم کنید من 17 سالمه وزن 57 قد 175 چون لاغرم و علاقه زیادی به مصرف کراتین پیدا کردم برای حجم عضلات البته نمیخام زیاد تو پر بشم میخوام عضلاتم و بدنم رو حجم بدم و بهترین عضله سازی رو در بدنم انجام برم چون رزمی کار میکنم نرمش های سنگینی داره که همه رو هم به خوبی انجام میدم و حتی زورمم خیلی زیاد شده اما مشکل اینجاس تو پر نمیشم و عضلاتم لاغر باقی مونده با این که 6 ماه کار میکنم اما حجم نگرفتم من میخواستم بدونم مصرف کراتین میتونه این مشکل رو حل کنه و این که اگه اشکالی نداره مصرفش باید هر روزی که مصرف میکنم بدن سازی انجام بدم؟ چون من در هفته 1 روز در میون میرم رزمی یعنی هفته ای 3 بار و میخام بدن سازی رو هم هفته ای 1 بار به برنامه اضافه کنم و یه سوال دیگه اینکه تستسترونم رو چطوری به بالاترین حد میزان برسونم اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم دم همتون گرم دوستان

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام دوستان اگه میشه کمکم کنید من 17 سالمه وزن 57 قد 175 چون لاغرم و علاقه زیادی به مصرف کراتین پیدا کردم برای حجم عضلات البته نمیخام زیاد تو پر بشم میخوام عضلاتم و بدنم رو حجم بدم و بهترین عضله سازی رو در بدنم انجام برم چون رزمی کار میکنم نرمش های سنگینی داره که همه رو هم به خوبی انجام میدم و حتی زورمم خیلی زیاد شده اما مشکل اینجاس تو پر نمیشم و عضلاتم لاغر باقی مونده با این که 6 ماه کار میکنم اما حجم نگرفتم من میخواستم بدونم مصرف کراتین میتونه این مشکل رو حل کنه و این که اگه اشکالی نداره مصرفش باید هر روزی که مصرف میکنم بدن سازی انجام بدم؟ چون من در هفته 1 روز در میون میرم رزمی یعنی هفته ای 3 بار و میخام بدن سازی رو هم هفته ای 1 بار به برنامه اضافه کنم و یه سوال دیگه اینکه تستسترونم رو چطوری به بالاترین حد میزان برسونم اگه میشه راهنماییم کنین ممنون میشم دم همتون گرم دوستان

سلام

اقا اگه میخوای هورمون تستسترونت رو بالا ببری

میتونی از سوپر کراتین استفاده کنی این کراتین باعث تحریک انسولین در بدنت میشه

به نظر من اگه میخوای عضله هاتو بزرگ کنی پروتیین مصرف کن
.......................................................................................................۱-روی
اولین زیر گروهی که باید به طور منظم در **** غذایی در نظر گرفته شود، مقادیر کمی از این مواد معدنی است.

روی نه تنها در اسپرم سازی و تولید تستوسترون (هورمون **** مردانه) نقش دارد بلکه در سلامتی بدن نیز دخیل است.

برای به دست آوردن بهترین اثرات مثبت روی، استفاده از مواد ذیل در **** غذایی بسیار مفید است. از جمله

نخود فرنگی ،بنشن های پخته شده(لوبیاو…) ،صدف خام ،تخم کدو، کره بادام زمینی وآجیل

این غذاها شامل مقادیر زیادی روی هستند و به طور معجزه آسایی باروری را تقویت می کنند.

اگر مردی از لحاظ **** خیلی فعال است نسبت به یک مرد متوسط نیاز بیشتری به روی دارد.،زیرا میزان تخلیه منی اش بیشتر است.

۲-ویتامین b۶
دومین زیر گروه ویتامینb۶ است. این ویتامین ارتباط مستقیمی با میل **** (لیبیدو)در هر دو جنس دارد.

کمبود ویتامین b۶ موجب افسردگی ،کاهش لیبیدو و بی خوابی می شود.

غذاهای غنی ازb۶عبارتند از صبحانه نشاسته دار (مثل گندم)، سیب زمینی پخته ،موز، جوجه ،گوشت خوک ماهی

قزل، آلا ماهی تن و اسفناج

۳-ویتامینe
ویتامین e یکی دیگر از زیر گروه ها یی است که با *** و باروری مرتبط بوده و تقویت کننده می باشد.

بهترین منابع ویتامین e ، روغن های گیاهی ،آجیل ، جوانه گندم و ماهی می باشد.

۴-ویتامینc
زیر گروه بعدی ویتامین c است که این ویتامین یکی از شگفت انگیز ترین ویتامین هاست که در ساختار بافت های بدن

شرکت دارد.

دانشمندان در یافتند که ۱۰ تا ۵۰ بار کوانتوم ویتامین c در **** ها وجود دارد.

میوه ها و سبزی جات بهترین منابع ویتامین c هستند.مخصوصا�� � مرکباتی نظیر پرتقال، لیمو، گریپ فروت وکیوی
بالاترین میزان ویتامین c در خود دارند.

با وجود **** غذایی و فعالیت مناسب هیچ چیزی بهتر از ریلکس بودن و احساس آرامش نیست.

این سومین موردی است که در داشتن *** بهتر نقش دارد.

استرس و ناآرامی در زندگی **** فرد اثرات منفی زیادی به بار می آورد و اصولا” استرس خراب کننده ی هر چیز است.

آمینو اسید های پیشنهادی برای تقویت بیشتر منی عبارتند از:

l-arginine همراه با l-lysine

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
یه سوال دیگه اینکه تستسترونم رو چطوری به بالاترین حد میزان برسونم
..............................................................................................................

۱- ترك سیگار:سیگار علاوه بر تمام مضراتی كه دارد،مقدار اسپرم شما را كاهش میدهد.گاهی مقدار اسپرم افراد سیگاری حدود۲۲درصد كمتر از سایرین است.

۲- لباس زیر راحت و گشاد بپوشید:علت اینكه **** ها درون كیسه ای خارج از بدن قرار دارند این است كه باید دمای آنها چند درجه خنك تر از دمای بدن باشد.بهمین خاطر پوشیدن لباس زیر و **** تنگ كه **** ها را به بدن شما میچسباند كار مناسبی نیست.اگر بتوانید بهتر است شبها لخت بخوابید.

۳- تغذیه مناسب داشته باشید:بدون شك بعضی از غذاها روی تولید مایع منی اثر دارند.غذاهایی كه چربی كم و كربوئیدرات و پروتئین فراوان دارند بعلاوه سبزیجات وغلات موجب تقویت منی میشوند.ورزش به همراه تغذیه سالم، باعث تضمین سلامتی شما میشود.

۴- سعی كنید بجای ****** بیشتر س ك س داشته باشید:هرچقدر تعداد دفعات انزال شما بیشتر باشد حجم و غلظت منی شما كمترخواهد شد.

۵- اجتناب از مصرف *****ات الكلی:الكل به علت اثر روی كبد باعث افزایش سطح هورمون استروژن(هورمو ن زنانه) در بدن شده و كاهش میل **** و مقدار مایع منی را بدنبال دارد.

۶- تمرین حركات ورزشی كجل:هرچند این تمرینات اثری روی مقداراسپرم ندارد،ولی به كمك آن میتوانید قدرت پرتاب منی خود را بیشتر كنید و لذت بیشتری از انزال ببرید.

۷- ویتامین ها و مكملهای غذایی:ماری ژوانا و بعضی داروها موجب كاهش اسپرم میشوند.
در مقابل مكمل های غذایی طبیعی هم هستند كه تولید منی را بیشتر می كنند. مانند:
كارنیتین: در گوشت قرمز و شیر وجود دارد.
فولیك اسید:
آرژینین: در آجیل،كنجد،تخ� � مرغ و گوشت وجود دارد و تقویت كننده منی است.
ویتامین ایی و سلنیوم: این دو ماده نیز باعث افزایش تولید منی میشوند.

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دمت گرم خیلی عالی بود:) فقط یه سوال میمونه اینکه کراتین برای من که 17 سالمه ضرر نداره و مهمترین سوالم اینکه وقتی کراتین مصرف کنی باید هر روز بدن سازی کنی؟ چون من 1 روز در میون رو بدنم کار میکنم ممنون دادا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
اقا دمت گرم خیلی عالی بود:) فقط یه سوال میمونه اینکه کراتین برای من که 17 سالمه ضرر نداره و مهمترین سوالم اینکه وقتی کراتین مصرف کنی باید هر روز بدن سازی کنی؟ چون من 1 روز در میون رو بدنم کار میکنم ممنون دادا

داداشی کراتین یک مکل بدنسازی هست و هیچ ضرری نداره (د ربلند مدت مثلا 6الی 7سال نارسانایی کبدی

میاره البته اگه 6سال مدام بخوری )

نترس کراتین بخور

هفته ای سه بار رزمی کار میکنی ؟؟هفته ای سه بار هم بدنسازی کار مکینی

اگه کراتین رو خریدی بگو تا برات نحوه ی مصرفشو بگم

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم دمت گرم دادا چنتا سوال دیگه با اجازت یکی اینکه اگه هفته ای 4 بار ورزش کنم یعنی 3 جلسه رزمی و 1 جلسه بدن سازی اشکالی داره؟ منظورم اینکه نمیشه هفته ای 4 بار باشه؟ یا باید هر روز کار کنم و یه سوال دیگه با عرض معذرت اینکه تخلیه منی ضرر داره در هنگام استفاده کراتین منظورم اینکه اگه طبق برنامه کراتین بخورم و در بینش تخلیه منی صورت بگیره به بدن ضرر میزنه و این که تستسترون رو کاهش میده چون من 17 سالمه و نمیدونم ضرر داره یا نه برای بدنم بازم ممنون دادا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
بازم دمت گرم دادا چنتا سوال دیگه با اجازت یکی اینکه اگه هفته ای 4 بار ورزش کنم یعنی 3 جلسه رزمی و 1 جلسه بدن سازی اشکالی داره؟ منظورم اینکه نمیشه هفته ای 4 بار باشه؟ یا باید هر روز کار کنم و یه سوال دیگه با عرض معذرت اینکه تخلیه منی ضرر داره در هنگام استفاده کراتین منظورم اینکه اگه طبق برنامه کراتین بخورم و در بینش تخلیه منی صورت بگیره به بدن ضرر میزنه و این که تستسترون رو کاهش میده چون من 17 سالمه و نمیدونم ضرر داره یا نه برای بدنم بازم ممنون دادا

حداقل باید 3روز در هفته باشه که بتونی دو سه تا عضله هاتو با هم در یک روز تمرین بدی

اگه وقت میزاشتی مثلا هفته ای 5روز میتونستی یک عضله ای کار کنی و بهتر به رشد عضلانی برسی

.....................................................................................................................
یه چیزی میگم که همیشه به خاطر بسپار (همیشه کنترل بدن باید دست خود آدم باشه )

تخلیه منی یعنی تخلیه ی کلیه ی نیروی بدن ..هیچ وقت این کارو نکن

بدنسازا برای اینکه بهتر بتونن تو مسابقات آماده شن 5ماه مونده به مسابقات باید از هر نوع کار جنسی و یا همون.....

دست بردارن یا همین بوکسر ها سه ماه مونده یه مسابقات هیچ کار جنسی و یا همون .......

دست بگشن تا بتونن تو مسابقات مشت های سنگین تری بزنن

تو اگه همین کراتین رو بخوری و بعد به اون کار دست بزنی یعنی اینکه اصلا کراتین رو نخوردی و بیشتر هم ضرر به

بدنت میزنی
................................................................................................................................

عواقب خودارضایی
با توجه به رویکرد نفسـانی-عـاطـفی رابـطه جنـسی، فـرویـد معتـقد است که رابطه جنسی محصول گردهمایی یک زن و یک مرد است کـه یـکدیـگر را دوسـت بـدارند و مکمل یکدیگر باشند.
به همین دلیل هم هست که فروید خود ارضایی را یک نقص فردی نـامگـذاری مـی کند (بـه این دلیل که طرف دوم در این ارتباط وجود ندارد مگر در خیال). در حین خود ارضایی فرد اگر مرد بـاشــد، یک زن را در ذهن خود مجسم می کند و اگر زن بـاشد یک مرد را در ذهن خود مجسم کرده و با او وارد رابـطـه جنسی می شود. در این حال خستگی چند برابر می شود، چرا که فرد هم از نظر جنسی از خود کار می کشد و هم از نظر ذهنی. تصویر شریک جنسی خیالی، مانند یک لوح در ضمیر ناخودآگاه فرد حک می شود و سبب بروز انزال های شبانه ناخواسته می شود. به این ترتیب که فرد هر چقدر بیشتر خود ارضایی کند، میزان این انزال های شبانه افزایش می یابد.
دمای خارجی بدن انسان 98 درجه فارنهایت است و دمای درونی آن 100 درجه فارنهایت. این دما در زمان خود ارضایی افزایش پیدا می کند. زمانیکه انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب در کیسه ی منی ایجاد می شوند، اما به دلیل خود ارضایی، کیسه ی حاوی منی خیلی زودتر از زمان مقرر تخلیه گردیده است. فرایند طبیعی بدین گونه است که کیسه های منی سعی می کنند تا خود را پر کنند، اما از آنجایی که منی خیلی زودتر از بدن خارج شده، چیزی جز هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد جذب نخواهد شد. این هوا بعداً از طریق کیسه منی به سیستم لنفاوی انتقال داده می شود، سپس به مغز انتقال پیدا کرده و باعث ایجاد شک دمایی شده و فضای سردی را میان ماده ی مغزی و سلول ها ایجاد می کند و این امر واکنش نرمال ماده مغزی، سیستم عصبی و جسمانی را مختل می سازد.
کیسه منی می بایست به جای جذب هوا، اسپرم جذب کند، اما این امر مقدور نخواهد بود چراکه اسپرم ها قبلاً آزاد شده اند. علاوه بر این جذب هوا از جذب مایع خیلی ساده تر است.
ساموئل اون ویر، فیلسوف، انسان شناس، و محقق امور جنسی و روانشناس بخش مطالعات جنسی، در کتاب خود با عنوان "یادگیری علوم فردی" در مورد این هوای سرد جذب شده تصریح می دارد که: " در خصوص افرادی که به شخصه استمناء می کنند، به راحتی می توان گفت که چه ایرادی می تواند بوجود آید. زمانی که آنها خود ارضایی می کنند، در حال ارتکاب به جرم در برابر طبیعت هستند. وقتی انزال به واسطه خود ارضایی پدید می آید، حرکات کرم وار جذب ایجاد می شوند که این حرکات برای هر مردی کاملاً قابل درک و تشخیص است و به واسطه ی تاثیر خالی بودن کیسه های منی، این کیسه ها سعی می کنند تا خود را پر کنند و به همین دلیل هوای مرطوب از طریق آلت تناسلی مرد با همان حرکات کرمی شکل، جذب می شود. این سیگنال ها به مغز فرستاده می شوند، به همین دلیل مایع مغزی زیادی در این میان از بین می رود، و در نتیجه فرد از نظر ذهنی خسته می شود. بد نیست بدانید که تعداد بیشماری از مردها به دلیل عمل منفور خودارضایی دیوانه شده اند. مغزی که پر از هوا شود دیگر توانایی تفکر ندارد و قابلیت های ذهنی خود را به طور 100% از دست خواهد داد. به همین دلیل ما هم این عمل نادرست را 100% محکوم می کنیم.
اسپرم ها حاوی رمز ژنتیکی DNA (اسید دی اکسی ریبونوکلئیکDeoxyribonucleic Acid)، RNA یا اسید ریبونوکلویک (Ribonucleic Acid)، آنزیم ها، کلسیم، فسفر، نمک های بیولوژیک، و تستوسترون می باشند. زمانیکه استمناء صورت می پذیرد، کلیه ی این اجزای حیاتی از بدن فرد بیرون کشیده می شوند و اگر فرد در دوران بلوغ قرار داشته باشد، امکان رشد کافی را پیدا نمی کند و نیرویی که در این مواد وجود دارد، جذب نشده و از بدن او خارج می شوند.
از آنجایی که میزان زیادی کلسیم به همراه منی از بدن خارج می شود، فرد احساس خستگی شدید در استخوان ها می کند و ممکن است دچار کوفتگی پا شود. لازم به ذکر است که استخوان های تنومند نشان دهنده ی میزان قدرت فرد هستند. همانطور که می دانید گلبول های قرمز خونی و پلاکت ها در مغز استخوان تولید می شوند. فرد جوانی که خودارضایی می کند، اجازه نمی دهد که مایع مغز استخوان به خوبی شکل بگیرد و باید تا آخر عمر خود شاهد عواقب آن باشد. زمانیکه فسفر بیش از حد طبیعی به واسطه خودارضایی از بدن خارج می شود، مشکلات عصبی از قبیل رعشه برای فرد ایجاد می شود. در زمان خود ارضایی لسیتین نیز از بدن خارج می شود که این امر سبب فرسودگی سیستم عصبی می شود و به مرور زمان موجبات بیحالی، ضعف اعصاب و نهایتاٌ مرگ تدریجی سلول های عصبی را فراهم خواهد آورد.

...............................................................................................................................

چگونه می توان از خودارضایی دست کشید؟
پیش از هر چیز باید بدانید که افراد زیادی به مراکزی که به این منظور دایر شده، مراجعه کرده و حتی در موارد خیلی حاد و پیشرفته نیز موفق به جلوگیری از این عمل غیر اخلاقی شده اند. چرا شما یکی از آنها نباشید؟
باید یاد بگیرید که چگونه می توانید جلوی خود ارضایی را با استفاده از تکنیک هایی که در جلسات آموزشی به شما تعلیم داده می شود، بگیرید. در اغلب این جلسات مشاور سعی می کند تا ضمیر ناخودآگاه بیمار را به کار اندازد.
در این جلسات به شما آموزش می دهند که تمایلا خودارضایی به عنوان یک عینینت درونی هستند که به ذهن شما حمله ور می شوند. شما باید در مقابل آنها ایستادگی کرده و اجازه ندهید که به درون ذهنتان نفوذ کنند. در ابتدا شاید انجام این کار قدری دشوار باشد و این توانایی را نداشته باشید که فکرتان را بر روی چیز دیگری متمرکز کنید؛ اما با تلاش به راحتی می توانید آنرا تحت کنترل خود در آورید. شما به راحتی قادر خواهید بود آنرا به طور کامل از زندگی خود حذف کنید. اگر فرد در گذشته دائماً خودارضایی می کرده و سپس این کار را متوقف کند، خودش متوجه تغییرات بوجود آمده در زندگی اش خواهد شد و می تواند مقادیر زیادی انرژی و توانایی های ذهنی اش را ذخیره کرده و بدون احساس هیچ گونه ترس و واهمه ای با حقایق زندگی روبرو شود.
سایر راههای جلوگیری:
آدات سالم را در خود تقویت کنید: از تصاویر محرک جنسی اجتناب کنید، به جوک های مبتذل گوش ندهید، دوستان سالم برای خود انتخاب کنید و از پوشیدن زیر پوش های تنگ و چسبان خودداری نمایید.
از مصرف بیش از اندازه ی گوشت گاو، به ویژه در وعده غذایی شام خودداری کنید. مصرف یک وعده غذای حیوانی آن هم در نهار کافی است.
مقالات مختلفی که در این سایت پیرامون روابط میان زن و مرد وجود دارد را به دقت مطالعه کنید تا آگاهی های کلی شما ارتقا پیدا کند.

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم دمت گرم خیلی اقایی دادا حلال من میخوام برم کراتین بخرم به نظرت این کراتین خوبه؟Creatine monohydrate
اگه خوب نیست میشه خودت یه دونه معرفی کنی و یه سوال این که 500 گرم کافیه؟ و اگه تموم بشه و دیگه مصرف نکنم اثراتش بر میگرده ؟ با تشکر دادا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
بازم دمت گرم خیلی اقایی دادا حلال من میخوام برم کراتین بخرم به نظرت این کراتین خوبه؟Creatine monohydrate
اگه خوب نیست میشه خودت یه دونه معرفی کنی و یه سوال این که 500 گرم کافیه؟ و اگه تموم بشه و دیگه مصرف نکنم اثراتش بر میگرده ؟ با تشکر دادا

کراتین مونوهیدرات نخر یه کراتین میگم برو اون رو بخر SUPER CREATINE

باعث تحریک انسولین تو بدنت میشه و بهتر از مونو هیدراته

راستش دوتا 300گرمی بخر مصرف کن

کراتین رو باید یه 6ماهی مصرف کنی تا اثراتش یکمی باقی بمونه

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دادا یعنی اگه 6 ماه بخوری بعد ورزشم کم تر بشه اثراتش از بین میره؟ اخه من فقط میخوام اندکی حجم بگیرم یعنی میخوام کل بدنم رو عضله کنم و با این عضله ها یکم حجم بگیرم فکر نیمکنی 6 ماه منو غول میکنه؟ به نظرت 3 ماه کافی نیست با یه 500 گرمی؟ چون نمیخوام تو پر زیاد بشم فقط میخوام با عضلاتم یکم حجم بگیرم راستی میشه یاهوتو بدی از اونجا بهتر صحبت کنیم؟

بالا