من فقط برنج نمیخورمبرید دکتر تغذیه اونم واردش الکی نخوردن فایده نداره . تازه معدت هم داغون میشه . یا ویتامین کم میاری موهات میریزه . بدون **** هم اصلا نمیشه . ورزش مکمله
اصلا هیچ چیز دیگه ای رو تحریم نمیکنم
فکر نمیکنم نخوردن برنج مشکلی ایجاد کنه
من فقط برنج نمیخورمبرید دکتر تغذیه اونم واردش الکی نخوردن فایده نداره . تازه معدت هم داغون میشه . یا ویتامین کم میاری موهات میریزه . بدون **** هم اصلا نمیشه . ورزش مکمله
اول از همه باید خوراکت رو کنترل کنی
خود منم الان برنامه دارم وزنمو کم کنم
یه فایل اکسل هم درست کردم تاریخ زدم نتایجو مینویسم
اینجوری خیلی انگیزم بیشتره
الان یک هفتس نون و برنج اصلا نخوردم حتی 1 دونه برنج
ولی رژیمم اصلا از اینا نیست که مریض بشم
میوه زیاد میخورم
اصلا نمیزارم گشنه بمونم
تا گشنم میشه با کاهو و .. خودمو سیر میکنم
منم خیلی سریع کم میکنم
البته اگه ورزش کنی نیازی نیست اینقدر سخت بگیری
تردمیل اگه بتونی بزنی خیلی عالیه
تناب زدنم خیلی عالیه قبلا تجربه کردم
ولی اگه شدید ترین ورزش هارم بکنی ولی زیاد بخوری فایده نداره
ولی حتی اگه ورزش نکنی ولی کن بخوری بازم لاغر میشی
ولی اگه هم ورزش باشه هم **** غذایی که عالی میشه
شروین ورزش هم میکنی؟
تو یه هفته چقدر کم کردی؟
الان نهشروین ورزش هم میکنی؟
تو یه هفته چقدر کم کردی؟
ممنون دوست عزیزمن یه عرض کوچیک دارم.
البته دوستان مطمئنا از من بیشتر در این امر تخصص دارند ولی من تجربه مدت کوتاهی رو که برای لاغر شدن بدست اوردم رو در اختیار دوستان میذارم شاید بدرد بخور باشه.
خوب مطمئنا کم کردن میزان غذا که بسیار تاثیر گذاره بخصوص قند و چربیها.
نوشابه هم بدلیل داشتن مقدار زیاد قند همون مشکل رو داره. و شکلاتها هم همینطور.
و اما در مورد تردمیل و اصولا دستگاهها:
من یه توصیه خدمت شما می کنم و اونهم اینه که هیچ دستگاهی رو به خونه نبرید. من افراد زیادی رو میشناسم که وقتی دستگاه رو خریداری و به خونه بردند بعد از یکی دو هفته ذوق استفاده رو از دست داده و دستگاه در حال خاک خوردن در کنار خونه شون هست.
اصل اول در کم کردن وزن زمانبندی اون هست. وقتی دستگاه در خونه باشه زمانبندی از دست رفته و اثری که باید نخواهد داشت.
در مورد ورزش ابتدا باید شروع به شل کردن مکانهایی کرد که چربی در اونها جمع شده و این کار با دستگاه به تنهایی امکان پذیر نیست. شما میبایست ابتدا به وسیله ایروبیک اقدام به شل کردن این مقاطع بکنید و بعد به سراغ دستگاه برید. اگر همزمان به هر دو یعنی ایروبیک و دستگاه دست بزنید مطمئنا زودتر به نتیجه خواهید رسید اما با توجه به تجارب من در کسانی که در باشگاه بدنسازی دیدم اصلا منتظر نتیجه گیری سریع نباشید. در واقع وقتی شما به سرعت وزن از دست می دهید طبیعتا با رها کردن روشتان به سرعت به جای قبلی بازخواهید گشت. فقط روش آرام هست که میتواند ماندگاری داشته باشد.
در باشگاههای بدنسازی مربیان کارآزموده ای هستند که در مورد نحوه استفاده از دستگاهها و ورزشها راهنمایی هایی لازم را می کنند.
در آخر با عرض پوزش از پرحرفی به دوستی که پایشان در ابتدای ورزش بدرد آمده عرض می کنم که مطمئنا عضلاتی که تا الان از تحرک کافی برخوردار بوده اند برای شروع مدت کوتاهی با درد روبرو خواهند بود و این موردی نیست که باعث ناراحتی شما شود.
با تشکر فریبا
من یه عرض کوچیک دارم.
البته دوستان مطمئنا از من بیشتر در این امر تخصص دارند ولی من تجربه مدت کوتاهی رو که برای لاغر شدن بدست اوردم رو در اختیار دوستان میذارم شاید بدرد بخور باشه.
خوب مطمئنا کم کردن میزان غذا که بسیار تاثیر گذاره بخصوص قند و چربیها.
نوشابه هم بدلیل داشتن مقدار زیاد قند همون مشکل رو داره. و شکلاتها هم همینطور.
و اما در مورد تردمیل و اصولا دستگاهها:
من یه توصیه خدمت شما می کنم و اونهم اینه که هیچ دستگاهی رو به خونه نبرید. من افراد زیادی رو میشناسم که وقتی دستگاه رو خریداری و به خونه بردند بعد از یکی دو هفته ذوق استفاده رو از دست داده و دستگاه در حال خاک خوردن در کنار خونه شون هست.
اصل اول در کم کردن وزن زمانبندی اون هست. وقتی دستگاه در خونه باشه زمانبندی از دست رفته و اثری که باید نخواهد داشت.
در مورد ورزش ابتدا باید شروع به شل کردن مکانهایی کرد که چربی در اونها جمع شده و این کار با دستگاه به تنهایی امکان پذیر نیست. شما میبایست ابتدا به وسیله ایروبیک اقدام به شل کردن این مقاطع بکنید و بعد به سراغ دستگاه برید. اگر همزمان به هر دو یعنی ایروبیک و دستگاه دست بزنید مطمئنا زودتر به نتیجه خواهید رسید اما با توجه به تجارب من در کسانی که در باشگاه بدنسازی دیدم اصلا منتظر نتیجه گیری سریع نباشید. در واقع وقتی شما به سرعت وزن از دست می دهید طبیعتا با رها کردن روشتان به سرعت به جای قبلی بازخواهید گشت. فقط روش آرام هست که میتواند ماندگاری داشته باشد.
در باشگاههای بدنسازی مربیان کارآزموده ای هستند که در مورد نحوه استفاده از دستگاهها و ورزشها راهنمایی هایی لازم را می کنند.
در آخر با عرض پوزش از پرحرفی به دوستی که پایشان در ابتدای ورزش بدرد آمده عرض می کنم که مطمئنا عضلاتی که تا الان از تحرک کافی برخوردار بوده اند برای شروع مدت کوتاهی با درد روبرو خواهند بود و این موردی نیست که باعث ناراحتی شما شود.
با تشکر فریبا
سلام
کسایی که میخوان لاغر بشن گوش کنن
**** غذایی خوبی باید داشته باشن و بطور منظم ورزش کنن ..اینطوری میتونین بر وزنتون مسلط باشین
حالا یه جور دیگه ای هم داریم که بدنسازایی مثل ماها ازش استفاده میکنن
من تو یه هفته 9کیلو رو آوردم پایین البته نزدیک مسابقات بود و مجبور بودم
حالا هر کسی میخواد لاغر بشه (2تا گزینه رو انتخاب کنه )
ولی هر کدومش یه رمز و رازهایی داره که هر کسی خواست من بهش میگم !
البته جسارت نمیکنم به دوستمونخوب شما هم راز و رمزتا بگو.
البته جسارت نمیکنم به دوستمون
خودشون جزو افراد حرفه ای هستن
ولی احتمالا باید آقای مجید دانیالی رو بشناسید دیگه
ایشون شوهر خاله بنده هستن
از قهرمانان کشوری هم هستن
دیدم تو مدت کم یهو کلی وزن کم میکنه
البته نمیدونم چجوری ولی بازم دیدم خودش که ورزشکار و قهرمانه چه بلایی سرش میاد
یه بار جوری شده بود که بعد مسابقه اومد تو کوچه غش کرد همسایه ها جمعش کردن
هیچ پزشکی هم اینجور وزن کم کردن هارو توصیه نمیکنه چون واقعا مضر هست
دوست عزیزخوب هر کی هست برا خودشونه البته جسارت نباشه
خوب من خودم زیاد دیگه برا مسابقات فکر نمیکنم ولی برادرم (داوود)که دوبار هم قهرمان کشوری بالای +100
رو اورده >
این جور مساعلی براش پیش نمیاد تا بعد مسابقات غش کنه چون کار اصولی همه چیز رو تایید میکنه
منم همون اول دوتا گزینه رو گفتم
دوست عزیز
مهم حرف پزشک هست نه یک بدنساز
شما حتی یک پزشک نمیتونی پیدا کنی که این مقدار وزن کم کردن رو تایید کنه
اینکه حالا شما مثلا غش نکردی دلیل بر درست بودن کارتون نیست
ایشونم من فقط مثال زدم و هر دفه هم غش نمیکنه
فقط خواستم غلط بودن کار رو بگم
البته این حرف شما هم درستهخوب پزشک رو من هم تایید میکنم ولی نه درحد زیاد
بدنسازای زیادی هستن که بیشتر از پزشک هم می دونن
پزشک فقط از نظر علمی ثابت میکنه
خوب پزشک رو من هم تایید میکنم ولی نه درحد زیاد
بدنسازای زیادی هستن که بیشتر از پزشک هم می دونن
پزشک فقط از نظر علمی ثابت میکنه
البته این حرف شما هم درسته
خیلی هم پزشکی بخوایم برخورد کنیم میشیم بچه سوسول
پس میشه لطف کنید و برای ما هم تجویز کنید؟
فقط نیاز به باشگاه نداشته باشه :دی
هر کدوم از روش ها که خودتون صلاح میدونید
استاد یه تجویز برای من بکنید که هفته ای یه 10 کیلو حدودا کم کنم.
اگر سخته 5 کیلو