• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
مرسی..
تا چهار روز بعدش اینطوریم..تازه اونم اگه تغذیه م بهتر از معمول باشه...
یعنی تا چهار پنج روز من با احساس تاسف شدید تمرین میکنم..

4 روز بعد که غیر طبیعی هستش !!
مطمنئی تلقین نمیکنی ؟اخه یه تفکر هست مردا وقتی رابطه دارن فک میکنن با این کار تمام انرژیشون خالی شده در صورتسی که اینجوری نیست تلقین خیلی تاثیر داره

قد وزن تیپ بدنی ژنتیک میتونه تاثیر گذار باشه اما این جوری که میفرمایید عادی نیست
به نظرم یه ازمایش چکاپ بدین پیش دکتر وضعیت تستسرونتونم چک کنید
بعد رابطه یه معجون یا نوشیدنی مقوی مصرف کنید
یه موضوعی که هستش اینه که بدن خودشو با شرایط وقف میده مثلا ممکنه کسی قبلا هفته یکبار رابطه داشته اما الان هفته 5 بار رابطه داره اما باز احساس ضعف نداره چون بدن عادت کرده

رابطه اون جوری که میگن ضرر نداره برای ورزش جوری قبلا نمیذاشتن بوکسور ها 90 روز قبل مسابقه رابطه داشته باشن اما این تفکرات رد شدن از نظر علمی
در کلمقدارش برای هر کسی یه جوره اگه افراط نشه مشکلی ایجاد نمیکنه

Last edited:

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
میگن یه کلیپ پخش شده از یه شرکتی که برچسب های اپتیموم و اصالت بهداشت رو چاپ میکنه به اسم اورجینال میده بیرون. میگن کار خود راک دارو هست. کسی اطلاعی داره؟
کار نمایندگی نیست
کار عزیزان داخل کشوره
چیز عجیبیم نیست ...خیلی وقته از رو ظاهر مکمل نمیشه قضاوت کرد

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان اینجا کسی باشگاه سراغ نداره دور ورای میدون را آهن تهران؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کار نمایندگی نیست
کار عزیزان داخل کشوره
چیز عجیبیم نیست ...خیلی وقته از رو ظاهر مکمل نمیشه قضاوت کرد
واقعا نمیشه از ظاهر تشخیص داد. تقلبی میزنن کپی برابر اصل
امروز رفتم یه وی ۵ پوندی on داروخونه ای (راک دارو) بگیرم بعد از بررسی محصول متوجه شدم تاریخ انقضا ومشخصات دیگه مثل batch number رو که ته قوطی شرکت سازنده میزنه به رنگ فیروزه ای هست و نوشته بچ نامبر هم نداره فقط یه عدد ۴ رقمی هک شده درحالیکه طبق تحقیقات من چیزی که خود اپمیموم نوتریشن تو سایتش در مورد مکمل اصلی نوشته https://www.optimumnutrition.com/en_US/authentic یکیش اینه که این مشخصات ته قوطی باید به رنگ آبی باشه BATCH نامبر هم قید شده باشه.
یک تفاوت دیگه ای که در بسته بندی ها مشاهده کردم تفاوت نوشتاری بود. روی بعضی وی ها "ISOLATE" و روی بعضی دیگه "ISOLATES" نوشته شده: https://scontent-frx5-1.cdninstagra...48_1411791902267014_3059038749464723456_n.jpg و در قسمت مشخصات غذایی روی یکی "CONTAINS: MILK AND SOY" و روی دیگری "CONTAINS:MILK AND SOY (LECITHIN) INGREDIENTS" نوشته شده بود.

کلا از خرید پشیمان شده, پول و جان خود را سیو کرده و به خانه برگشتم.

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
واقعا نمیشه از ظاهر تشخیص داد. تقلبی میزنن کپی برابر اصل
امروز رفتم یه وی ۵ پوندی on داروخونه ای (راک دارو) بگیرم بعد از بررسی محصول متوجه شدم تاریخ انقضا ومشخصات دیگه مثل batch number رو که ته قوطی شرکت سازنده میزنه به رنگ فیروزه ای هست و نوشته بچ نامبر هم نداره فقط یه عدد ۴ رقمی هک شده درحالیکه طبق تحقیقات من چیزی که خود اپمیموم نوتریشن تو سایتش در مورد مکمل اصلی نوشته https://www.optimumnutrition.com/en_US/authentic یکیش اینه که این مشخصات ته قوطی باید به رنگ آبی باشه BATCH نامبر هم قید شده باشه.
یک تفاوت دیگه ای که در بسته بندی ها مشاهده کردم تفاوت نوشتاری بود. روی بعضی وی ها "ISOLATE" و روی بعضی دیگه "ISOLATES" نوشته شده: https://scontent-frx5-1.cdninstagra...48_1411791902267014_3059038749464723456_n.jpg و در قسمت مشخصات غذایی روی یکی "CONTAINS: MILK AND SOY" و روی دیگری "CONTAINS:MILK AND SOY (LECITHIN) INGREDIENTS" نوشته شده بود.

کلا از خرید پشیمان شده, پول و جان خود را سیو کرده و به خانه برگشتم.

جدا از بحث مکمل های داخلی وکیفت هاشون
این عکسی که قرار دادید مثل این که دو سری متفاوت هستند چون اون مدلی که نوشته "ISOLATE" نوع بدون گلوتن هستش پایین لیبل رو نگاه کنید معلومه
یه نکته دیگه کسی بخواد تقلبی بزنه نمیاد تو همچین کلمات مشخصی اشتباه کنه و اگه اینقدر سطح کپی کاری پایین باشه از قیافش داد میزنه نیاز به غلط املایی نیست

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
امروز رفتم یک وی داروخونه ای پیدا کردم که مشخصات ته قوطی به رنگ ابی پرینت شده مثل چیزی که خود سایت اصلی اعلام کرده: https://www.optimumnutrition.com/us/img/authentic/dateandcode.jpg و با فروشنده صحبت کردم که من نه به راک دارو اعتماد دارم نه به برچسب اصالتی که روی محصولاته و بایستی اصالت کالا رو از طریق خود اپتیموم نوتریشن استعلام بگیرم و مشخصات محصول نظیر اسم, طعم, وزن, کشور خریداری شده, تاریخ انقضا, بچ نامبر و چند عکس ازبالا پایین قوطی برای پشتیبانی این برند ارسال میکنم اونا توی دیتابیسشون چک میکنن اگر اصالتشو تایید کردن و جواب مثبت بهم دادن یعنی مکمل اصله و بازش میکنم ولی اگر جواب منفی بهم دادن یعنی مکمل تقلبیه و داخل ایران تولید شده و برش میگردونم فروشنده هم قبول کرد.
به شما هم پیشنهاد میکنم قبل از باز کردن درب محصول از طریق شرکت اصلی استعلام بگیرید مخصوصا محصولاتی که مشخصات ته قوطی به رنگ فیروزه ای پرینت شده بنظرم مشکوکن. دیشب کل اینترنت و یوتیوبو سرچ کردم همه نوشتن اون مشخصات باید ابی رنگ باشه.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
برنامه آماده سازی برای کسانی که تازه بدنسازی رو شروع کردند
یا پس از یک وقفه طولانی مجدد می خوان تمرینات رو شروع کنند

گرم کردن ( نرمش ) 10 الی 15 دقیقه

پرس سینه هالتر 12*3

پرس بالا سینه هالتر 12*3

نشـر از جانب دمبل ( جفت دست ) 12*3

رونیک از پشت ( زیربغل سیم کش از پشت ) 12*3

جلوبازو هالتر ایستاده 12*3

پشت بازو سیم کش جفت دست 12*3

کول هالتر 12*3

جلوران دستگاه 12*3

ساق پا ایستاده 15*3

------------------------------------------
از هفته دوم به بعد می تونید به جای ساق پا فیله کمر رو اضافه کنید

این برنامه رو به مدت 2 الی 4 هفته انجام بدید تا برای تمرینات اصلی آماده بشید

سعی کنید از وزنه های بسیار کم و یا حتی میله خالی استفاد کنید که دچار آسیب های عضلانی و ... نشید

Last edited:

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
در تشویق به کم حجم کردن ولی پرتعداد کردن وعده ها , این که میگن فقط 35 گرم از غذایی که میخوری جذب میشه , درسته؟
هرجور زور میزنم میتونم بپذیرم..

مقاله علمی در باب موضوعی که مطرح کردید ندیدم اگر خودتون سراغ دارید به اشتراک بزارید بنده هم مطالعه کنم پیشاپیش ممنون

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
تا بحال شخصا تجربه کمر درد بخاطر عدم انزال طولانی مدت رو تجربه کردین ؟؟ یا چیزی شنیدین؟ اگه جواب مثبت هست علت دقیقش چیه؟
(لطفا اگه میشه به سوال قبلی هم پاسخ بدین)

خیر تجربه شخصی نداشتم ولی شنیدم
ممکنه فیله کمر دم شدید داشته باشه که خودم برخی اوقات در بعضی کارهای طولانی مدت این اتفاق برام میفته اما اگر استخوانی باشه یا به آب میان بافتی ربط داشته باشه باید سرچ کنید یا در انجمن های پزشکی سوالتون رو مطرح کنید !

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
دوستان درود
من یه درگیری ذهنی تازگی ها پیدا کردم اینه که همش فکر میکنم بدون یار کمکی یا تمرینی و به طور خلاصه اگه کسی نباشه برای افزایش وزنه ها کمکم کنه من خودم نمیتونم پیشرفت کنم
چون وقتی مثلا کلا ده کیلو اضافه میکنم به زور میتونم بدون کمک نصف تعداد حرکت رو برم
مخصوصا تو حرکات سرشونه
با مربی باشگاه صحبت کنم با صرف یه هزینه ای بیاد بالا سرم؟
پیشنهادتون چیه
باسپاس

در ابتدا نیازی به کمکی ندارید
سعی کنید همیشه جنگنده تمرین کنید
نیازی نیست هزینه اضافی کنید می تونید از همون افرادی که در باشگاه هستن درخواست کنید البته خیلی کار درستی نیست چون ممکنه درست کمک نکنه و آسیب ببینید ولی از یه پهلوون درخواست کن بهت کمک کنه تو بعضی حرکات یا اینکه یه رفیقی چیزی پیدا کن باهاش پایه شو با هم برید باشگاه اینجوری لذت بخش تر هم هست

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
در ابتدا نیازی به کمکی ندارید
سعی کنید همیشه جنگنده تمرین کنید
نیازی نیست هزینه اضافی کنید می تونید از همون افرادی که در باشگاه هستن درخواست کنید البته خیلی کار درستی نیست چون ممکنه درست کمک نکنه و آسیب ببینید ولی از یه پهلوون درخواست کن بهت کمک کنه تو بعضی حرکات یا اینکه یه رفیقی چیزی پیدا کن باهاش پایه شو با هم برید باشگاه اینجوری لذت بخش تر هم هست
سپاس گرامی
اخه بیشتر افراد باشگاه خیلی بد کمک میکنن تنهایی برم خیلی بهتره
ولی اونایی که بدن خوبی دارن خیلی خوب کمک میکنن که من روم نمیشه بهشون بگم چون از من حداقل ده سال بزرگترن
یه رفیق پایه داشتم فوق العاده تمرین میکردیم با هم اما متاسفانه برای تحصیل و دانشگاهش رفته یه شهر دیگه.
یه پرسش دیگه هم داشتم ممنون میشم نظرتون رو بگید
اینکه نظرتون درباره ی دیانابوبول و استروئید های قوی چیه؟راسته میگن پس از مصرف سینه ها زنانه میشه و میفته؟
اگه زیر نظر متخصص غدد باشیم و دز کنترل شده مصرف کنیم و پاکسازی کبد رو هم درست انجام بدیم زیر نظر پزشک, ممکنه باز هم اتفاق بدی بیفته؟

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
استروئید ها واسه بعضی افراد مشکل ریزش مو به وجود میارن

تعدادی از داروها از مشتقات dht هستن مثل وینسترول
تستتسورنم قابلیت تبدیل بالایبه dht داره

نه تنها دیانابول بلکه اکثرا استروید ها میل تبدیل به استروژن رو دارن و ممکنه باعث نوک سینه بشن اما راه جلوگیریش وجود داره
در مورد عوارضم روش 100 درصدی وجود نداره اما میشه تا حدود زیادی کنترل کرد

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
استروئید ها واسه بعضی افراد مشکل ریزش مو به وجود میارن

تعدادی از داروها از مشتقات dht هستن مثل وینسترول
تستتسورنم قابلیت تبدیل بالایبه dht داره

نه تنها دیانابول بلکه اکثرا استروید ها میل تبدیل به استروژن رو دارن و ممکنه باعث نوک سینه بشن اما راه جلوگیریش وجود داره
در مورد عوارضم روش 100 درصدی وجود نداره اما میشه تا حدود زیادی کنترل کرد
ممنون:)
راستش یه چند روزه دارم درباره ی استروئید ها مطلب میخونم
میخوام اگه کچل شدم برم سمتش هرچه بادا باد

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سپاس گرامی
اخه بیشتر افراد باشگاه خیلی بد کمک میکنن تنهایی برم خیلی بهتره
ولی اونایی که بدن خوبی دارن خیلی خوب کمک میکنن که من روم نمیشه بهشون بگم چون از من حداقل ده سال بزرگترن
یه رفیق پایه داشتم فوق العاده تمرین میکردیم با هم اما متاسفانه برای تحصیل و دانشگاهش رفته یه شهر دیگه.
یه پرسش دیگه هم داشتم ممنون میشم نظرتون رو بگید
اینکه نظرتون درباره ی دیانابوبول و استروئید های قوی چیه؟راسته میگن پس از مصرف سینه ها زنانه میشه و میفته؟
اگه زیر نظر متخصص غدد باشیم و دز کنترل شده مصرف کنیم و پاکسازی کبد رو هم درست انجام بدیم زیر نظر پزشک, ممکنه باز هم اتفاق بدی بیفته؟

امیدوارم کسی رو پیدا کنید
--------------------------
در مورد استروئیدهای آنابولیک مباحث زیادی وجود داره ! هر استروئید عوارض و فوایدی داره ! اینها به جز عوارض یاد شده باعث ایجاد و افزایش سلول های سرطانی هم میشن
متاسفانه الان به شکل نقل و نبات در باشگاه های بدنسازی به فروش میرسه حتی فله ای هم می فروشن ! اکثرا هم نوجوانان استفاده می کنند
ماده موثرش متاندروستونولون - به دلیل وجود C17 آلفا الکیلت در فرمول شیمیایی این دارو به شدت برای کبد سمی هست
فشار خونت در طول روز بالاست بعضی اوقات باعث مرگ و میر میشه که ممکنه بعضی از فروشندگان این رو اغراق بدونن ولی کافیه در اینترنت سرچ کنند
در بشیر هم می تونید مطالعه بفرمائید
برخی از عوارضش : آکنه - ژنیکوماستی ( نوک سینه ) - فشار خون بالا ( در حالت عادی کمی لرزش در دستان هم دارید ) - ریزش موی سر - آسیب های کبدی مثل بالا رفتن آنزیم های SGOT - SGPT
باعث ایجاد خشونت و رفتارهای تهاجمی هم میشه
-------------------------
متاندروستونولون ( دیانابول ) جز داروهای ممنوعه محسوب میشه در نتیجه هیچ پزشکی به شما کمک نمی کنه - فقط می تونید چکاب کنید

شما ورزشکار حرفه ای نیستید پس دلیلی برای مصرف وجود نداره هر چند اگر هم مصرف کردی به شدت بهش اعتیاد پیدا می کنی این هم یکی دیگه از عوارض پنهان این داروست
خیلی ها رو دیدم که بدون دارو سمت تمرین هم نمیرن میگن بدون دارو حمالیه !!!! و کسانی رو هم دیدم که مشخصا بعد از مصرف دیانابول دیگه نمی تونن بی خیال این دارو بشن و در اکثر دوره هاشون جای داره مثل دوست صمیمی خودم !
در مورد فوایدش و ... توضیح ندادم در صورتی که مشتاق بودید بفرمائید

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
ممنون:)
راستش یه چند روزه دارم درباره ی استروئید ها مطلب میخونم
میخوام اگه کچل شدم برم سمتش هرچه بادا باد

کچل کجا بود فاز منفی میدی:rolleyes:

تصمیم اصلیو خودت میگیری اما قبلش یه سری چیزا رو مد نظر بگیر
اولا استروید اعتیاد داره :general711: یعنی اگه بری سمتش باید تا اخرش بری بعیده مثلا با یکی دو دوره راضی بشی
مورد بعدی عوارضی که داره واسه هر شخصی فرق داره یه نفر بیشتر نصیبش میشه یکی کمتر در کل هر چیزی هزینه ای داره ریسک داره استروید ریسکم اسمش با خودشه

مورد بعدی اینه که باید کاملا همه چیو رعایت کنی دورت اصولی باشه داروهات اصلی باشه تمام موارد جهت کاهش عوارض لحاظ بشه و اگه قرار به مصرف پله پله پیش رفت از پله اول نپری رو چهارمی بعضی ها فک میکنن از همون اول باید با دوز بالا یه دوره سنگینو برن در صورتی که اشتباه دوره بعد مجبورن واسه اثر گذاری بازم سنگین ترش کنن

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
امیدوارم کسی رو پیدا کنید
--------------------------
در مورد استروئیدهای آنابولیک مباحث زیادی وجود داره ! هر استروئید عوارض و فوایدی داره ! اینها به جز عوارض یاد شده باعث ایجاد و افزایش سلول های سرطانی هم میشن
متاسفانه الان به شکل نقل و نبات در باشگاه های بدنسازی به فروش میرسه حتی فله ای هم می فروشن ! اکثرا هم نوجوانان استفاده می کنند
ماده موثرش متاندروستونولون - به دلیل وجود C17 آلفا الکیلت در فرمول شیمیایی این دارو به شدت برای کبد سمی هست
فشار خونت در طول روز بالاست بعضی اوقات باعث مرگ و میر میشه که ممکنه بعضی از فروشندگان این رو اغراق بدونن ولی کافیه در اینترنت سرچ کنند
در بشیر هم می تونید مطالعه بفرمائید
برخی از عوارضش : آکنه - ژنیکوماستی ( نوک سینه ) - فشار خون بالا ( در حالت عادی کمی لرزش در دستان هم دارید ) - ریزش موی سر - آسیب های کبدی مثل بالا رفتن آنزیم های SGOT - SGPT
باعث ایجاد خشونت و رفتارهای تهاجمی هم میشه
-------------------------
متاندروستونولون ( دیانابول ) جز داروهای ممنوعه محسوب میشه در نتیجه هیچ پزشکی به شما کمک نمی کنه - فقط می تونید چکاب کنید

شما ورزشکار حرفه ای نیستید پس دلیلی برای مصرف وجود نداره هر چند اگر هم مصرف کردی به شدت بهش اعتیاد پیدا می کنی این هم یکی دیگه از عوارض پنهان این داروست
خیلی ها رو دیدم که بدون دارو سمت تمرین هم نمیرن میگن بدون دارو حمالیه !!!! و کسانی رو هم دیدم که مشخصا بعد از مصرف دیانابول دیگه نمی تونن بی خیال این دارو بشن و در اکثر دوره هاشون جای داره مثل دوست صمیمی خودم !
در مورد فوایدش و ... توضیح ندادم در صورتی که مشتاق بودید بفرمائید
سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید
من هر فردی رو دیدم که از استرویید استفاده کرده بود از عارضه ای شکایت نداشت(شاید در بلند مدت عوارضش گریبانگیر بشه )
البته بیشتر شرکت کنندگان حتی رشته ی فیزیک هم استفاده میکنن اما با دز کمتر
البته من حرفه ای نیستم اما خیلی دوست دارم بدونم (برای آینده)نحوه ی مصرف و کنترل عوارضش چطور هست چون شانس افرادی که بدون دارو تو مسابقات شرکت میکنندخیلی پایینه
اگه لطف کنید درباره ی فوایدش هم توضیح بدید ممنون میشم

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
کچل کجا بود فاز منفی میدی:rolleyes:

تصمیم اصلیو خودت میگیری اما قبلش یه سری چیزا رو مد نظر بگیر
اولا استروید اعتیاد داره :general711: یعنی اگه بری سمتش باید تا اخرش بری بعیده مثلا با یکی دو دوره راضی بشی
مورد بعدی عوارضی که داره واسه هر شخصی فرق داره یه نفر بیشتر نصیبش میشه یکی کمتر در کل هر چیزی هزینه ای داره ریسک داره استروید ریسکم اسمش با خودشه

مورد بعدی اینه که باید کاملا همه چیو رعایت کنی دورت اصولی باشه داروهات اصلی باشه تمام موارد جهت کاهش عوارض لحاظ بشه و اگه قرار به مصرف پله پله پیش رفت از پله اول نپری رو چهارمی بعضی ها فک میکنن از همون اول باید با دوز بالا یه دوره سنگینو برن در صورتی که اشتباه دوره بعد مجبورن واسه اثر گذاری بازم سنگین ترش کنن
ممنون حسین جان:)
یه روزی من کچل میشم:(
راستش من اگه بخوام مصرف کنم حتما پله پله پیش رفتن رو رعایت میکنم بعد هم اصلا دوست ندارم تو هر دوره ام استرویید باشه میخوام با فاصله مصرف کنم البته اینایی رو که گفتم برای آیندست :rolleyes:
البته من شنیدم برای کم کردن عوارضش از تزریق چند ماده ی فک کنم هورمونی کمک میگیرن

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
ممنون حسین جان:)
یه روزی من کچل میشم:(
راستش من اگه بخوام مصرف کنم حتما پله پله پیش رفتن رو رعایت میکنم بعد هم اصلا دوست ندارم تو هر دوره ام استرویید باشه میخوام با فاصله مصرف کنم البته اینایی رو که گفتم برای آیندست :rolleyes:
البته من شنیدم برای کم کردن عوارضش از تزریق چند ماده ی فک کنم هورمونی کمک میگیرن

اگه در ایندم بخوای مصرف کنی کلا این که خودت این کارو کنی فراموش کن انقد پیچیدس که فکرشم نمیکنی با چند تا هورمون حل نمیشه عوارض الانم منبع فارسی برای اموختن پیدا نمیشه هرچی هست کپی پیست یه سری حرفای تکراریه

اره دیگه بین دوره ها فاصله هستش بدون فاصله که نمیشه اما خب تو اون فاصله رشدی که نمیکنی هیچ باید سعی کنی اون چیزو که به دست اوردی حفظ کنی
اما نکته اینه که وقتی داری مصرف میکنی اون قدر بهت حالو انرژیو قدرت میده که تمرین کردن بدون اون سخت میشه

پ.ن راجبه پست بالایت معمولا عوارض مصرف استروید رو کسایی که دارن مصرف میکنن یا نمیگن یا خبر ندارن خودشونم چون با ازمایشات مشخص میشه مثلا طرف عقیمم شده باشیه نمیاد آبرویی خودشو ببره
اما این افرادیم که عوارض بد میبینن هیمنجوری یلخی دوره رفتن طرف نه میدونه تراپی چیه نه عوارض همینجور میزنه میره اخرش یهو میبینه به فا..:eek: رفته
مسابقه اینام کلا از ذهنت خارجش کن یعنی اسکواش با مانه بهتره تا این رشته !

Last edited:

Haideranoos

Registered User
لایک‌ها
3,769
اگه در ایندم بخوای مصرف کنی کلا این که خودت این کارو کنی فراموش کن انقد پیچیدس که فکرشم نمیکنی با چند تا هورمون حل نمیشه عوارض الانم منبع فارسی برای اموختن پیدا نمیشه هرچی هست کپی پیست یه سری حرفای تکراریه

اره دیگه بین دوره ها فاصله هستش بدون فاصله که نمیشه اما خب تو اون فاصله رشدی که نمیکنی هیچ باید سعی کنی اون چیزو که به دست اوردی حفظ کنی
اما نکته اینه که وقتی داری مصرف میکنی اون قدر بهت حالو انرژیو قدرت میده که تمرین کردن بدون اون سخت میشه

پ.ن راجبه پست بالایت معمولا عوارض مصرف استروید رو کسایی که دارن مصرف میکنن یا نمیگن یا خبر ندارن خودشونم چون با ازمایشات مشخص میشه مثلا طرف عقیمم شده باشیه نمیاد آبرویی خودشو ببره
اما این افرادیم که عوارض بد میبینن هیمنجوری یلخی دوره رفتن طرف نه میدونه تراپی چیه نه عوارض همینجور میزنه میره اخرش یهو میبینه به فا..:eek: رفته
مسابقه اینام کلا از ذهنت خارجش کن یعنی اسکواش با مانه بهتره تا این رشته !
ممنون حسین جان
دمت گرم که وقت گذاشتی:)
ولی من همیشه به مسابقه فکر میکنم:general507:

/HO3EIN/

Registered User
لایک‌ها
446
ممنون حسین جان
دمت گرم که وقت گذاشتی:)
ولی من همیشه به مسابقه فکر میکنم:general507:

خواهش میکنم
مسابقه =زدن از کارو زندگی +تمرینات فشرده+خرج سرسام اور مکمل و دارو +بازی با سلامتی

و در اخرحتی اگه قهرمانم بشی هیچی نصیبت نمیشه یعنی نه مالی نه معنوی اوناییم میبینی براشون گرفته خیلی تعداشون زیاد نیست نهایت شغلتم میشه باشگاه داری !
گذزیم بزنیم به تیک تاک:فک نکن اون که برندس یه کاپ داشت فقط براش میونه بدن درد باشگاش:D

Last edited:
بالا