• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
درود بر شما دو دوست گرامی
با سپاس از پاسخی که دادید.
اولاً شنو یعنی چه؟ آیا کلمه ی انگلیسی هست؟ چطور نوشته میشه؟ ثانیاً این که وزن رو روی سینه بدیم یعنی چه؟ من به این صورت شنا یا شنو می زنم:
فرض کنیم من روی زمین به شکم خوابیده باشم. حالا دو تا دستم رو مشت می کنم. بعد این دو تا مشت را روی زمین می گذارم و با نیروی بازوها، بدن رو بالا میارم. الآن مثل اینه که وزن بدن روی دو دست و همچنین پنجه های دو پا قرار گرفته باشه. حالا بدن رو با نیروی بازوها پایین می برم طوری که چانه به نزدیک زمین برسه و بعد دوباره با نیروی بازوها به بالا بر می گردونم. سعی می کنم وزنم رو بیشتر روی دست راست بندازم چون کتف چپم کمی درد می گیره ولی معمولاً نمیشه و وزن به طور نسبتاً مساوی روی هر دو دست میفته یا من فکر می کنم که اینطوره. شاید علتش همین باشه که گفتید، یعنی گرم نکردن قبل از تمرین چون هیچ وقت فرصت گرم کردن ندارم یا این فرصت رو به خودم نمیدم. روشی که برای باز یا بسته تر کردن دست ها گفتید هم جالبه. امتحان خواهم نمود. به نظرتون بهتره دست ها مشت باشه یا کف دست ها رو روی زمین بگذارم؟

Last edited:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
درود بر شما دو دوست گرامی
با سپاس از پاسخی که دادید.
اولاً شنو یعنی چه؟ آیا کلمه ی انگلیسی هست؟ چطور نوشته میشه؟ ثانیاً این که وزن رو روی سینه بدیم یعنی چه؟ من به این صورت شنا یا شنو می زنم:
فرض کنیم من روی زمین به شکم خوابیده باشم. حالا دو تا دستم رو مشت می کنم. بعد این دو تا مشت را روی زمین می گذارم و با نیروی بازوها، بدن رو بالا میارم. الآن مثل اینه که وزن بدن روی دو دست و همچنین پنجه های دو پا قرار گرفته باشه. حالا بدن رو با نیروی بازوها پایین می برم طوری که چانه به نزدیک زمین برسه و بعد دوباره با نیروی بازوها به بالا بر می گردونم. سعی می کنم وزنم رو بیشتر روی دست راست بندازم چون کتف چپم کمی درد می گیره ولی معمولاً نمیشه و وزن به طور نسبتاً مساوی روی هر دو دست میفته یا من فکر می کنم که اینطوره. شاید علتش همین باشه که گفتید، یعنی گرم نکردن قبل از تمرین چون هیچ وقت فرصت گرم کردن ندارم یا این فرصت رو به خودم نمیدم. روشی که برای باز یا بسته تر کردن دست ها گفتید هم جالبه. امتحان خواهم نمود. به نظرتون بهتره دست ها مشت باشه یا کف دست ها رو روی زمین بگذارم؟
دوست عزیز شما دستت رو مشت میکنی فشار بیشتری به کتفت میاد
اصولا توی رشته هیا رزمی برای قوی کردن سیکن ها و مشتهاشون از شنای روی مشت استفاده میکنن
شما اگه میخوای فشار بیشتری به کتفت دستت رو باز بزار فشار روی شانه هات به مچ دستت و بعد به کف دست و پنجه ها منقل میشه و چون دستت بازه فشار تقسیم میشه
در مورد شنو یا همون شنا شنو رو توی ورزشهای باستانی میگن در کل اصلش همین شنو هست که به شنا تغییر پیدا کرده! تغریبا میشه گفت شنو خوانده میشه ولی شنا نوشته میشه SHeno
در ضمن نیمگن شنا میزنم میگن شنا میرم!
دست ها رو هم حتما گرم کن حرکت پروانه و حرکت چرخش کتف ها و بعدش چرخش مچ دست ها رو حتما انجام بده
وزنت رو روی یک دستت فقط ننداز مگه اینکه بخوای فقط با یه دستت شنا بری !
و اینکه گفتم وزنت رو بنداز روی سینه هات چون شنا یه حرکتی برای قوی کردن سینه هست شما 35 درصد وزن روی دست راست و 35 درست چپ و 30 درصد هم از وزنت رو بنداز روی سینه هات و برای بلند شدن و پایین رفتن هم از سینت کمک بگیر
موفق باشیم
یا علی

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
دراز نشست و پیاده روی و حتی چربی سوز درصورتی موثر واقع میشه که همراه با اون یه **** غذایی کم کربوهیدرات متناسب با تیپ بدنی در نظر گرفته بشه وگرنه شما روزی 1000 تا درازنشست برو اگه شکمت 6 تیکه شد.

دراز نشست عضلات شکم رو تقویت میکنه ولی تفکیک عضلات بستگی به **** غذایی شما داره.

Mr.line

Registered User
لایک‌ها
96
کاغذ بازی بین اداره ها ...
قشنگ سر 1 ماه میشی چووق کبریت ... !
انقدر باحاله !

Parsian_Exchanger

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
1 راه بیشتر نداره !

ورزش هوازی + **** قضایی

alihosni

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان حرکات مسگری ، دراز نشست ، خرک و بقیه موارد فقط برای قوی کردن عضلات پهلو و شکم هستند

بهترین ورزش برای اب کردن چربی ها ورزش های هوازی می باشد از جمله دویدن ، پیاده روی ، دوچرخه سواری و....

جواب دوست عزیزمون درسته ولی به همراه **** غذایی زیر نظر متخصص تغذیه

G.A

Registered User
لایک‌ها
31
خدا بهت رحم کنه چند سال دیگه بیا همینجا پست بده ببینیم چه بلایی سرت اومده ...
کم کم با کلیه و کبد بای بای کن

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اینجوریام نیست
تولید کننده، خیلی از این تاریخا رو به اجبار موسسه ی استاندارد و اداره ی بهداشتِ کشور خودش میچسبونه روی محصول. مثلا پیشفرضشون اینه که مصرف کننده اینو در دمای 35 درجه نگهداری میکنه و بعد از دو سال خراب میشه. پس به تولید کننده ابلاغ میکنن که تاریخ انقضا رو بزنه 2 سال پس از تولید. در حالیکه شما اگر دارو یا مکمل رو در شرایط بهتری نگهداری کنید تا مدت طولانی تری قابل استفادست.

این دوستمونم که دیگه مکملا رو مصرف کرده. به نظرم جای نگرانی نیست

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
100% تضیمینی دانلود مجموعه آموزش لاغری شکم در 90 روز BeachBody RevAbs | ایرانیان دانلود همون 45 روز اول نتیجه به شکل کاملا مشهودی قابل مشاهده هست . اقوام ما انجام دادن و بعد سه هفته خیلی تغییر کرده بودن که همه میگفتن !

من خودمم همين حركات رو هر روز انجام مي دادم خيلي به عضلات شكم و حتي قسمت هاي ديگه مثل سرشانه و جلو باز و سينه فشار مياورد و نتيجه خوبي در 2 ماه گرفتم .بنده هم پيشنهاد مي كنم اين آموزش رو تا 2-3 ماه انجام بديد

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
بهترین راه برای کم کردن چربی اضافی بدن پیاده روی سریع و دو میشه بعد از اینکه چربی کمتر شد میتونید از مسگری هم استفاده کنید

ورزش های هوازی هم در برنامتون جا بدین

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
بهترین راه برای اب کردن چربی شکم، حرکات هوازی و در کنار اون حرکات شکم

Last edited:

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام

چربی های شکم از نوع چربی های تجمعی هست
، اما نقاط دیگر بدن هم چربی دارند، پس در صورت لاغری، تمام بدنت از چربی پاک میشه، اما چونکه شکم بزرگتر هست بیشتر به چشم میاد.

من خودم اضافه وزن دارم و در حال کم کردن وزن بدنم هستم.
اول بهت توصیه میکنم که به هیچ عنوان سراغ مکمل های لاغری نری. مخصوصا مکمل هایی که روی مغز اثر میکنند و کاهش اشتها میدند.
دوما یادت باشه که اضافه وزن در طی مدت زیادی برای بدن ایجاد میشه، پس نمیشه سریع به وزن مطلوب رسید.
سوما کم کردن وزن ناگهانی علاوه بر اثرات سوء بر روی کبد و ... چروک ها و ترک های بسیار زیادی روی بدن به وجود میاره.

برای کاهش وزن بهتره به متخصص مراجعه کنی، و یا اینکه خودت با یک **** و فعالیت بدنی خوب و معقول کار رو شروع کنی.
باید میزان کالری مورد نیاز بدنت رو حساب کنی و مجموع کالری که در 24 به صورت انواع خوراکی وارد بدنت میکنی رو در نظر بگیری. کاهش وزن هنگامی اتفاق میوفته که کالری دریافتی از کالری مورد نیاز بدنت مقداری کمتر باشه و فعالیت بدنی هم داشته باشی که باعث میشه بدن از بافت های چربی انباشته شده در بدن برای تأمین نیاز خودش استفاده کنه.

فقط مراقب باش که اگر **** غذای لاغری سختی بگیری، امکان کمبود ویتامین بدن، ضعیف شدن و خدایی نکرده ابتلا به انواع بیماری ها بشی. پس سعی کن اصولی **** بگیری.
مثلا: برنج رو از وعده غذاییت حذف نکن، فقط حجمش و تعداد دفعات مصرفش در ماه رو کاهش بده، چونکه خود برنج،علاوه بر کربوهیدرات حاوی پروتئین و ویتامین گروه "ب" هست (اگر درست گفته باشم)
همراه وعده های غذایی سبزیجات و کاهو رو قرار بده، غذات رو هو خوب بجو و با بزاق دهان قاطی کن.
چیزهایی که باید باهاشون خداحافظی کنی، چونکه خیلی پرکالری، پرچرب، و مضر هستند : چیس و پفک، بستنی و لبنیا پرچرب (ماست پرچرب و شیر پرچرب نخور)، غذاهای سرخ شده، سوسیس و همبرگر و هر نوع فست فود و یا تنقلات مضر کارخانه ای.
من خودم در یک هفته 2 کیلو وزن کم کردم، که تا 1 ماه بعدش کلا مریض بودم و 3 بار سخت مریض شدم.

پس در یک **** غذایی لاغری ، ماده غذایی مفیدی حذف نمیشه، بلکه از شکل پرکالری و پرچرب و پرحجم به شکل کم کالری و کم چرب و کم حجم در میاد، حتی باید در بین وعده های غذایی (میان وعده ها) میوه رو هم جای بدی، بهترین میوه برای لاغری سیب هست، که کم کالری هست و قند طبیعی داره.
راستی گفتم قند، قند سفید هم اصلا استفاده نکن، کلا انسان هایی هم که چاق نیستند توصیه نمیشه بهشون که قند و شکر استفاده کنند، به جاش، خرما، عسل، قند خرما، کشمش، توت و ... استفاده کن.

میزان نان مصرفی رو هم کاهش بده، اما قطع نکن چونکه بدنت به غلات هم نیاز داره. سعی کن شب ها غذای ساده تری مصرف کنی، و حتما یک میان وعده میوه هم داشته باشی که بدنت دچار کمبود ویتامین نشه.
توصیه من اینه که شب ها نان مصرف نکنی، غذای سرخ کردنی اگر در برنامه داری ظهر ها مصرف کن،

از تغذیه که بگذریم، به فعالیت بدنی میرسیم، دوچرخه سواری و دو بهترین ورزش ها برای کاهش وزن هستند، دوچرخه سواری علاوه بر کمک کردن به تنظیم سوخت و ساز بدن از برخی بیماری های قلبی و عروقی هم جلوگیری میکنه.
بدنسازی یک ورزش سنگین هست، به روی فرم آمدن بدن، تقویت ماهیچه ها و افزایش قدرت بدن کمک میکنه، اما اگر اصولی کار نشه ممکنه موجب بروز بیماری های قلبی بشه،
همیشه در بدنسازی یادت باشه که لزوما هر کسی که وزنه بیشتری بزنه ورزشکار حرفه ای نیست، هر کسی که زمان بیشتری در باشگاه باشه لزوما ورزشکار حرفه ای نیست، بدنسازی با وزنه سبک و تکرار نرم و آرام، به طوری که مدت زمان انجام یک ست تا حد امکان زیاد بشه.
این رو هم یادت باشه که اگر تازه ورزش رو شروع کردی ممکنه مدتی درد های عضلانی داشته باشی، پس خیلی نرم و با صبر و حوصله با چاقیت رفتار کن، یک هفته ای و یک ماهه و دو ماهه نمیشه چربی های انباشته شده طی چندین سال رو از بین برد.

بازهم میگم که قبلش به دکتر مراجعه کنی بهتره. درسته خودم این کار رو نکردم، و به اطلاعاتی که از راه های مختلف کسب کردم بسنده کردم، اما راه درستش فقط پزشکه.

بازهم بهت هشدار میدم : بدنت به قند، چربی، ویتامین، پروتئین، و انواع اقسام املاح و مواد مختلف نیاز داره، چونکه تو **** هستی، دلیل نمیشه از مصرف این مواد خودداری کنی، فقط باید از مواد طبیعی استفاده کنی، کالری کمتری از نیاز بدنت بهش برسونی و فعالیت بدنی داشته باشی.

مطمئنم که انسان با اراده ای هستی.
سلامت و پیروز باشی.

Last edited:

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام
قد ۱.۷۸
وزن ۷۵
مکمل ها : پروتیین ، گلوتامین ، بی سی اا
هدف : کمی حجم و بعد خشک کردن

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
با سلام
قد ۱.۷۸
وزن ۷۵
مکمل ها : پروتیین ، گلوتامین ، بی سی اا
هدف : کمی حجم و بعد خشک کردن

لینک مکملات رو بزار تا بهتر بشه راهنماییت کرد.
مثلا الان زمان مصرف پروتئینت بستگی داره به اینکه پروتئینت وی هست یا ترکیبیه یا کازئینه و ...

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
لینک مکملات رو بزار تا بهتر بشه راهنماییت کرد.
مثلا الان زمان مصرف پروتئینت بستگی داره به اینکه پروتئینت وی هست یا ترکیبیه یا کازئینه و ...
ایناس دقیقا
Amazon.com: muscletech phase 8: Health & Personal Care
Amazon.com: GL3 L-Glutamine, Pure HPLC Tested, 525 Grams, L Glutamine, From AST: Health & Personal Care
Amazon.com: MusclePharm BCAA 3:1:2 240 Ct.: Health & Personal Care
Amazon.com: Optimum Nutrition Opti-Men Multivitamins, 180-Count: Health & Personal Care

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان من دوستی دارم که ۲۲ رو رد کرده قدش ۱.۷۰ رفته دکتر برا قدش سوماتروپین تجویز کرده!؟؟
دوزش رو نمیدونم چقد گفته . میخوام بدونم این رو من شنیده بودم بدنسازا اکثرا میزنن عوارض هم داره الان این چجوری تجویز کرده ؟

بالا