سلام.
در مورد کاهش وزن به هر طریقی، شخصی که اضافه وزن داره باید دارای صبر و استقامت روحی بالایی باشه که از عهده کاهش وزن و رسیدن به شرایط مطلوب بدنی بربیاد.
من خودم از تردمیل استفاده نمیکنم و دقیقا نمیدونم مسئله ای که شما در مورد کسانی که تردمیل تهیه میکنند علتش چیه، اما میشه حدس زد که موارد زیر در این مسئله دخیل باشند:
1) افرادی که برای کاهش وزن تردمیل خریداری میکنند، و بعد از مدتی کار کردن با این وسیله نتیجه مطلوبی نمیگیرند احتمالا تصمیم به فروش تردمیل میگیرند یا دیگه ازش استفاده نمیکنند و اصطلاحا سرد میشند. چونکه این افراد بدون مراجعه به پزشک قصد دارند وزن خودشون رو کاهش بدند به همین دلیل آشنایی به روند کاهش وزن ندارند و هیچگاه موفق نخواهند بود. چه با تردمیل و یا بدون آن.
2) ممکنه افرادی بعد از کاهش وزنشون تصور کنند که دیگه نیازی به ورزش کردن ندارند و تردمیل یا هر وسیله ورزشی دیگه ای رو بفرشند، یا دیگه قید استفاده ازش رو بزنند.
خب از این موضوع بگذریم، چونکه شما تردمیل رو برای کاهش وزن لازم دارید باید به نکاتی اشاره کنم:
شما در پست خودتون به چربی های تجمعی در ناحیه شکم و باسن اشاره کردید، توجه داشته باشید که بزرگ بودن این نواحی از بدن دلیل بر این نیست که فقط این نقاط از بدن شما دارای چربی هستند، بلکه تمام بدن شما دارای چربی هست، که البته در ناحیه شکم چربی ها بسیار بیشتر از سایر بدن هست.
برای کاهش وزن خرید تردمیل ضروری نیست، شما با استفاده از ساده ترین وسایل در منزل راحت میتونید کالری بسوزونید و با یک **** غذایی خوب ترجیحا تحت نظر پزشک به وزن مطلوب برسید.
من چند وقت پیش توضیح کوتاهی در این مورد در تاپیکی که یکی از کاربران انجمن ایجاد کرده بود داده بودم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنی. خودم تا الان نزدیک به 9 کیلوگرم از وزن بدنم رو موفق شدم کاهش بدم.
لینک مطلب : http://forum.persiantools.com/t373165-page2.html#post6975560
موفق باشید.