• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
از همه دوستان خوبم متشکرم
واقعا قرار نیست کتک بخورم جهت اطلاع پرسیدم :)
این موضوع برای خود منم قبول کردنش مشکه ولی چون بحث پیش اومد خواستم نظر بقیه رو هم بدونم

تنها توجیهی که به نظرم رسید این بود که ضربه باعث بشه بعضی تار های عضلانی پاره بشن و دوباره ساخته بشن ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کتک خوردن که باعث قوی شدن نمیشه . اعصاب بعد از یه مدت به فناج میرن و دردو حس نمیکنن.
یه مدت که با مشت بزنی به درو دیفالت یا بارفیکس بری مطلبو بهتر درک میکنی.
ولی من تو یکی از فیلمای جت لی دیدم که یه کنده رو بسته بود به درخت و هی میبرد عقب , ولش میکرد , میخورد بهش , شتک میشد رو دیوار.
آخرشم قوی شد رفت طرفو ترکوند!

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
رشته هایی که توش از این کتک ها آدم میخوره یه خوبی داره اینه که دیگه بعد از چند وقت بدنت کبود نمیشه : دی

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
کتک خوردن اصولی(بدنسازی) بسیاری از رشته ها هستش و قطعا باعث قوی شدن آدم میشه منتها قرار نیست زور شما زیاد بشه، شما رو سرسخت میکنه، ترس رو در وجودتون حداقل میکنه و شما رو برای مواجه شدن با هر شرایطی آماده می کنه
ولی اگه قرار باشه همیشه کتک بخوری(همون بدنسازی) بله ممکنه باعث ضعف بدنی بشه در بعضی از افراد
بنده کیوکوشین کاراته کار کردم...
امیدوارم کسی کتک نخوره خلاصه :D

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
من یادمه یه سری بچه ها افتادن به جونم باسنم رو به ............. دادن.
تا چند وقت شلوارم ازم پایین میومد.
اگه یکم بیشتر میزدن و یا هر روز میزدن دیگه برای کم کردن وزن نیاز نبود برم باشگاه.:D

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
من یادمه یه سری بچه ها افتادن به جونم باسنم رو به ............. دادن.
تا چند وقت شلوارم ازم پایین میومد.
اگه یکم بیشتر میزدن و یا هر روز میزدن دیگه برای کم کردن وزن نیاز نبود برم باشگاه.
داداش چی مگه بهت میزدن؟ بیربیرک که بهت نزدن :D باسنت سایزش بزرگ نشد

iranwhey.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اول اینکه داروی هورمون رشد (سوماتروپین) مستقیما با اثر روی سلولهای كبدی و سلولهای ذخیره كننده چربی در بدن، سبب افزایش تولید انرژی لازم برای بدن می شود و با اثر بر روی استخوان دیگر بافت ها، روی رشد بدن تاثیر می گذارد.موارد تجویز دارو زمانی است كه رشد بیمار دچار نقص شده باشد و یا ترشح هورمون رشد در بدن وی به حد كافی نباشد، مصرف هورمون رشد در كودكان و افراد سالمی كه هورمون رشد طبیعی و ساختار بدنی ریز نقش دارند توصیه نمی شود.
در ضمن این دارو مختص بدنسازی تولید نشده
دوم اینکه در بازار 3 نوع سوما یافت میشه 1 دانماکی 2 ال جی 3 ثامن مشهد. هر کی به شما گفته ایرانی 150 قطعا اطلاعاتی در این مورد نداشته. قیمت سوما ال جی و ثامن خیلی با هم اختلاف نداره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
توی 22 سالگی مگه ادم بازم بلندتر میشه ؟ والا برید سلامتیتون رو شکر کنید. متوسط قد ایران هم 175 هست . این هورمونها همشون ضرر دارن . اون رز تی وی نشون میداد بدنسازها رو هورمون زده بودن . پاهاشون باز نمیشد سر استخونهای کلاشه ران رو بریدن جاش اهن وصل کردن . . .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
به قول یه بنده خدایی ملت میرن برای بدست آوردن چیزای کم ارزش خوشونو به ف ا ک میدن
ولی نمیدونن که دارن دو مدال با ارزش خودشونو به ف ا ک میدن!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
همین و بگو! چه دکتری بوده که به فرد 22 ساله این دارو را داده برای افزایش قد.

توی 22 سالگی مگه ادم بازم بلندتر میشه ؟ والا برید سلامتیتون رو شکر کنید. متوسط قد ایران هم 175 هست . این هورمونها همشون ضرر دارن . اون رز تی وی نشون میداد بدنسازها رو هورمون زده بودن . پاهاشون باز نمیشد سر استخونهای کلاشه ران رو بریدن جاش اهن وصل کردن . . .

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
وزنه رو می دونم کیلویی می فروشن . فکر می کنم حدود 5 باشه.

میل هالتر و غیره هم هرمدلیش قیمت خودشو داره .

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
باید در قسمت بازارچه تاپیک میزدید.

hadishafiei66

Registered User
لایک‌ها
12
آره
اگه بری بدنسازی قدت کوتاه میشه و حتی ممکنه در آخر آب بری .

بخاطر کم تجربگی بعضی مربیا و توقعات بیخودی مردم از ورزش با این نظر کاملا موافقم

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
سلام
دوستان اول اینگه اگر محل ایجاد تاپیک رو اشتباه انتخاب کردم معذرت خواهی میکنم . نمیدونستم باید کجا ایجادش کنم !
من اضافه وزن دارم حدود 25 کیلو شکم و باسن دارم . یعنی اینجوری :
(
)
از اونجائیکه میگن باید ورزش هوازی کرد برای آب کردن این قسمت ها
و من هم اصلا حوصله دویدن و پیاده روی بیرون از خونه رو ندارم میخوام یک دستگاه تردمیل بگیرم و از اون استفاده کنم .
ولی متاسفانه تا الان موارد زیادی دیدم که هر کس این دستگاه رو خریداری کرده پس از چند ماه افتاده کنار خونه و به اصطلاح شده چوب لباسی و جالباسی !
دلیلش چیه ؟ این دستگاه اونجوری که میباید تاثیری نداره که هر کس اونو گرفته یا انداخته کنار یا میخواد بفروشه ؟
ممنون میشم دوستان دارای تجربه پاسخگو باشن .
با تشکر

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.
در مورد کاهش وزن به هر طریقی، شخصی که اضافه وزن داره باید دارای صبر و استقامت روحی بالایی باشه که از عهده کاهش وزن و رسیدن به شرایط مطلوب بدنی بربیاد.
من خودم از تردمیل استفاده نمیکنم و دقیقا نمیدونم مسئله ای که شما در مورد کسانی که تردمیل تهیه میکنند علتش چیه، اما میشه حدس زد که موارد زیر در این مسئله دخیل باشند:
1) افرادی که برای کاهش وزن تردمیل خریداری میکنند، و بعد از مدتی کار کردن با این وسیله نتیجه مطلوبی نمیگیرند احتمالا تصمیم به فروش تردمیل میگیرند یا دیگه ازش استفاده نمیکنند و اصطلاحا سرد میشند. چونکه این افراد بدون مراجعه به پزشک قصد دارند وزن خودشون رو کاهش بدند به همین دلیل آشنایی به روند کاهش وزن ندارند و هیچگاه موفق نخواهند بود. چه با تردمیل و یا بدون آن.

2) ممکنه افرادی بعد از کاهش وزنشون تصور کنند که دیگه نیازی به ورزش کردن ندارند و تردمیل یا هر وسیله ورزشی دیگه ای رو بفرشند، یا دیگه قید استفاده ازش رو بزنند.

خب از این موضوع بگذریم، چونکه شما تردمیل رو برای کاهش وزن لازم دارید باید به نکاتی اشاره کنم:
شما در پست خودتون به چربی های تجمعی در ناحیه شکم و باسن اشاره کردید، توجه داشته باشید که بزرگ بودن این نواحی از بدن دلیل بر این نیست که فقط این نقاط از بدن شما دارای چربی هستند، بلکه تمام بدن شما دارای چربی هست، که البته در ناحیه شکم چربی ها بسیار بیشتر از سایر بدن هست.

برای کاهش وزن خرید تردمیل ضروری نیست، شما با استفاده از ساده ترین وسایل در منزل راحت میتونید کالری بسوزونید و با یک **** غذایی خوب ترجیحا تحت نظر پزشک به وزن مطلوب برسید.
من چند وقت پیش توضیح کوتاهی در این مورد در تاپیکی که یکی از کاربران انجمن ایجاد کرده بود داده بودم که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنی. خودم تا الان نزدیک به 9 کیلوگرم از وزن بدنم رو موفق شدم کاهش بدم.

لینک مطلب : http://forum.persiantools.com/t373165-page2.html#post6975560

موفق باشید.

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
به نظر من شما بهتره فعالیتی رو انجام بدید که بهش علاقه مند هستید
مثلا بعضی به رقص علاقه دارند و با رقصیدن هم فعالیت بدنی میکنن و وزن شون کم میشه و هم اینکه از اینکار لذت میبرند
وقتی به کاری علاقه داشته باشید دیگه وسط راه ولش نمی کنید و همینطور ادامه میدید تا یه جورایی به عادت شما تبدیل میشه
برعکسش هم هست، وقتی به کاری علاقه نداشته باشید، هرچقدر هم که خودتون رو مجبور کنید اونکارو انجام بدید، بازم یه موقعی میاد که دیگه طاقت نمیارید و ادامه نمیدید.

هیچ وقت کاری رو که دوست ندارید انجام ندید، مثلا اگه از **** گرفتن خوشتون نمیاد، یا انجامش ندید یا اینکه **** گرفتن رو با لذت بردن مرتبط کنید
همه آدمها از درد و رنج فراری هستن و دوست دارن فعالیت و هرکاری که انجام میدن با لذت همراه باشه

حالا در مورد تردمیل، اگه خود شما شخصا از دویدن روی تردمیل لذت میبرید و فکر میکنید این مورد (یعنی لذت بردن از دویدن روی تردمیل) براتون عادی نمیشه، به نظر من میتونه تاثیر فوق العاده ای روی تناسب اندام شما داشته باشه

موفق باشید

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
ممنونم از شما که در این بحث شرکت کردین
دوستانی که تجربه کار با این دستگاه رو دارن ممنون میشم نظراتشون رو بیان کنن .

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
شما قبل از خرید یکی دو هفته هر روز بصورت منظم یک مدت زمان خاص را به فعالیت ورزشی (مثل طناب زدن) اختصاص بدید اگر دیدید تونستید اینکار را انجام بدید نشون میده به احتمال زیاد از تردمیل هم استفاده خواهید کرد.

locki

Registered User
لایک‌ها
34
سلام.
دستگاه از نظر کارایی مشکلی نداره (منهی از اینکه بعضی ها میگن برای زانو خوب نیست و ...) در کل دوستان هم گفتن مشکل از ماست مثلا شما فرادا تصمیم می گیری 1 ساعت ورزش کنید وقتش که رسید می گید بزار فردا !! فضای خونه تاثیر داره !الان ما یکی داریم فکر کنم کل کارکردش 15 ساعت باشه:|

بالا