• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
بخاطر اینکه خونه جای استراحت و هر کار کنی حسش نیست
برید باشگاه....

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
به نظرم اگه میخواید پیاده روی کنید یا بدویید

بهترین کار اینه که در محیط ازاد باشه شاید روزای اول یکم پیدا کردن یه محیط مناسب سخت باشه ولی کم کم اسون میشه
توی خونه به قول دوستان جای استراحته خیلی سخته

سعی کنید توی محیطی باشه که مسیر به صورت تکراری در نیاد مثلا برای دوویدن 4 کیلومتر نخواهید یه مسافت 500 متری را 8 دفه تکرار کنید در این جور مواقع معمولا حوصله ادم سر میره و بعضی وقتا بعد چند دور دچار خستگی و دلزده گی میشید

از نرم افزارهای sporttracking استفاده کنید خودش همه چیزو محاسبه می کنه از مسافت ،سرعت، ارتفاع، کالری مصرف شده و...
رکود هر روزتونو ثبت می کنه و... و شما میتونید میتونید عملکرد مثلا امروزتون را با عملکرد هفته گذشتتون مقایسه کنید

من خودم معمولا مثلا اگه قراره یه مسافته 5 کیلومتری را بدووم سعی می کنم از استراحتگاه 2/5 کیلومتر دور شم اینطوری مجبوری برای برگشت همون مسیرو برگردی نه میتونی وایسی نه میتونی نیمه کاره رهاش کنی

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
واقعا هم بدرد چوب لباسی میخوره!!!هیچ چی دویدن در محیط نیست محصوصا که محیط سر سبز و دور از دود و ... باشه همراه با کتونی راحت و لباس مناسب و موزیک دلگرم ادم احساس میکنه داره پرواز میکنه واقعا لذت بخشه بنده هیچ چی رو با دویدن عوض نمیکنم
میتونی سعی کنی مسیر ها رو بدوی مسیر کار،مسیر خرید،مسیر منزل و .... باور کنید هیچ کسی نمیخنده و اصلا هم عیب نداره
بعضی ها فکر میکنن اگه سنشون از نوجوانی بگذره دوچرخه سواری و دویدن در خیابان زشته و ... ولی اینطور نیست
تن درست باشید

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام :دی

میخوام گلوتامین بخرم برای بار اول :دی :ph34r2:

الان موندم که آیا ایرانی با خارجیش تفاوت خیلی محصوصی داره ؟ یا اصلا ایرانی فایده داره ؟ :goatee:

اصلا چی خوبه؟ :confused: نمیخوام یه چی 2 میلیونی بگیدا :دی :blush: یه چیزی که بین قیمت و کیفیت متعادل باشه ! :santa:

و از کجا باید تهیه کرد که تقلی اینا نکنن توی پاجه مان ! :f34r:

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478

الان موندم که آیا ایرانی با خارجیش تفاوت خیلی محصوصی داره ؟ یا اصلا ایرانی فایده داره ؟ :goatee:

اصلا چی خوبه؟ :confused: نمیخوام یه چی 2 میلیونی بگیدا :دی :blush: یه چیزی که بین قیمت و کیفیت متعادل باشه ! :santa:

با کاربر میرفاضلی تماس بگیر

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478

با کاربر میرفاضلی تماس بگیر

terion

Registered User
لایک‌ها
15
آقا بنده چند قوطی گلوتامین شرکت نوتری لبز آمریکایی - با مجوز وزارت بهداشت و برچسب شبنم پلمپ دارم اگر خواستی - کراتین هم دارم از همین برند - قیمت هم پائین تر از همه جا بهت میدم چون اینا رو گرفته بودم برای خودم که دو سه تاشم مصرف کردم ولی الان دارم از ایران میرم دیگه اینا رو نمیتونم با خودم ببرم

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
آقا بنده چند قوطی گلوتامین شرکت نوتری لبز آمریکایی - با مجوز وزارت بهداشت و برچسب شبنم پلمپ دارم اگر خواستی - کراتین هم دارم از همین برند - قیمت هم پائین تر از همه جا بهت میدم چون اینا رو گرفته بودم برای خودم که دو سه تاشم مصرف کردم ولی الان دارم از ایران میرم دیگه اینا رو نمیتونم با خودم ببرم

لینک گلو تامین + قیمت ؟

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
گلوتامين gl3 شركت AST دارم يكي از بهترين گلوتاميناس.گلوتامين شركت ماسل فارم هم هست خواستي در خدمتم

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
گلوتامین ماسل فارم بگیر

قیمتش بین 110 تا 120 هست

هرکی مصرف کرده راضی بوده

جی ال که حسین گفت هم خوبه اما چون گفتی قیمتش مناسب باشه برات پیشنهاد ندادم

اپتیموم هم خوبه که البته سخت بتونی اصلشو گیر بیاری و همینطور ام اچ پی

terion

Registered User
لایک‌ها
15
لینک گلو تامین + قیمت ؟

سلام
آقا این لینک محصول
Nutrilabs Products L-Glutamine

این لینک شرکت وارد کننده به ایران تحت نظر وزارت بهداشت

به سایت شرکت سلامت پرداز توسکا خوش آمدید

که دیگه خیالت راحته که محصول تقلبی و غیر اصل نیست و در ضمن برچسب شبنم هم داره

قیمت هم با توجه به اینکه دارم میرم و باید قبل از رفتن بفروشمشون
75 تومن - در ضمن دوستان دیگه هم اگر خواستن حدود 7 تا از گلوتامین و 4 تا کراتین از این شرکت باقیمونده

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
آقا این لینک محصول
Nutrilabs Products L-Glutamine

این لینک شرکت وارد کننده به ایران تحت نظر وزارت بهداشت

به سایت شرکت سلامت پرداز توسکا خوش آمدید

که دیگه خیالت راحته که محصول تقلبی و غیر اصل نیست و در ضمن برچسب شبنم هم داره

قیمت هم با توجه به اینکه دارم میرم و باید قبل از رفتن بفروشمشون
75 تومن - در ضمن دوستان دیگه هم اگر خواستن حدود 7 تا از گلوتامین و 4 تا کراتین از این شرکت باقیمونده

دوست عزيز گلوتاميناي خيلي بهتري هست

terion

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزيز گلوتاميناي خيلي بهتري هست
بر منکرش لعنت
ولی بنده اینقدر بهم مکمل تقلبی انداختن از جمله تو همین فروم دیگه خسته شدم (حتی معتبر ترین آدما)
تا دیدم یه جا اینا رو داره رفتم هر چی داشت برداشتم و واقعا این چندتاییش رو که مصرف کردم عالی بوده حتی عالی تر از جیزی که مثلا از بادی بویلدینگ خریداری شده بود (اینا مورد تائید وزارت بهداشتن - برچسب شبنم دارن و پلمپ هستن)
الان هم دارم میرم از ایران و برای همین دارم اینا رو میفروشم والا اینا برام حکم طلا داشتن تو این بازار متقلب

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
داداش این عکسی که من از تو دیدم لازم نیست کسی تو رو کتک بزنه . خدا تو رو زده .

دادا خدا لعنتت نکنه یعنی مردم از خنده
905.gif

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644

moeinhoseyni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کتک خوردن نه قوی نمیکنه ولی بدن سازی که توسط استاد های ورزش های رزمی روی
بدن ورزش کار های انجام میده مثلا با چوب روی ماهیچه های پا یا دست میزن اول درد داره
ولی بعد از چند سال اون چوب میشکنه و تو هیچ دردی را احساس نمیکنی چرا چون ماهیچها
و عضلات به صورت خیلی کم دچار پارگی میشن و به صورت بزرگتر و سفت تر ترمیم میشن اونوقت
حس میکنی قوی تر شدی
یا مثلا رزمی کاران با مشت به درخت میکوبند در اول کار دستشون دچار شکستگی های خفیف
و ریز میشه و جایگزینش لایه های بزرگتری از استخوان میشه که بعدن میتونن چوب های کلفت
را بشکنن
امیدوارم به جوابیت رسیده باشی

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در کل به همه دوستانی که این پست ها رو میخونن من توصیه میکنم حتما قبل از اینکه شروع به ورزش کنند در مورداش با افراد با تجربه مشورت بکنند تا با آگاهی بیشتر ورزش بکنند و به چیزی که میخوان برسن در صورتی که بدون داشتن اطلاعات کافی تصمیم بگیرید ورزش بکنید به جای اینکه بدن تون رو فرم بیاد در اثر انجام حرکات اشتباه آسیب خواهد دید.
پس قبل از شروع هر کاری بهتر هست به طور کامل در مورداش آگاهی داشته باشیم.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اگه تهران هستید برید طرف منیریه

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
من بدنم خوبه ولی چندتا مشکل دارم.
طبق معمول اولش شکم هست. یک سری وضعیت غذایی رو جدیدا انجام میدم. نمک کم می خورم و چربی کمتر. خوشبختانه زیاد بزرگ نیست و اول کارشه ولی خب نمی خوام بزرگ بشه.
بعد من سینه هام یکم بزرگه(منظورم خیلی نیستا، یکم برآمده است) و من دوست ندارم. دوست دارم مسطح باشه.
بعد بازوم رو چطور می تونم خطی کنم؟
دوچرخه سواری و پیاده روی هم دارم.
چندتا حرکت بهم یاد بدید من اینها رو رفع کنم و بازومم خطی بشه. اگر شکمم هم تیکه بشه خوبه.
فقط من خونه کار می کنم.
بارفیکس موثر هست؟
سپاس

بالا