• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
بعنوان یه بوکسر که سابقه 8 ساله تمرین و رینگ رو دارم کاملا با شما مخالف هستم.....در رد حرفای شما نمیتونم الان توضیح بدم چوم وقت گیر هست و من الان وقتشو ندارم
دوستان میتونن یه سرچ کنن و بفهمن که رشته بوکس همچین جیزی نداره
فقط کوتاه عرض میکنم :وقتی یک بوکسر 80 کیلو ضریه به صورتشو تحمل میکنه باید بگم این بوکسر تمرینات سخت گردن رو انجام داده و ترفندای کوچ(مربی) که قبل از وارد شدن به رینگ انجام میشه
ببین دوست عزیز من بوکس رو مثال زدم مخصوصا ضربه به سر.اما شما میتونی اینو توجیه کنی که من اگر یه ضربهبه سرم بخوره خیلی راحت تر زمین میفتم تا اینکه شما اون ضربه رو بخوری؟
شما چون تحمل ضربت بالاتر رفته دیرتر گیج میشی.
شما دقت کن یه ادم معمولی وقتی یه قلت میزنه دنیا دور سرش گیج میره!چون مایع های درون گوشش چرخیده اینم چشماش میچرخه!اما وقتی اینکارو روزی چندبار انجام میده بعد از یک هفته 20 بار هم قلت بزنه گیج نمیشه!
منم رزمی کار کردم.مربیم همیشه میگفت ضربه به سر هیچوقت خوب نیست ولی ضربات بدن عضلات رو از لحاظ ضربه پذیری اماده میکنه.البته گفتم قلق داره و نگفتم قلقش چیه ولی انگار باید بگم.
حالا دلیل شل شدن عضلات و کوفتگی اون رو هم میگم خودتون فکر کنید:فرض کنید یه مشت به عضله سینه وارد میشه وقتی ضربه به عضله میخوره تارهای عضلانی کش میان و پاره میشن عین این میمونه انگار شما کلی از عضله کار کشیدی برای همین پارگی های ریزه که عضله قرمز میشه.درد هم زیاد احساس میشه و هیچ سودی هم برای بدن نداره.
حالا وقتی قبل از برخورد مشت با عضله ما عضله رو منقبض کنیم تارهای عضلانی باز نیستند و روی هم قرار گرفتند و اون ضربه پارگی و کوفتگی خیلی کمتری رو ببار میاره.
تمرین با وزنه چیه؟تمرین با وزنه باعث میشه تارهای عضلانی(اکتین و میوزین)روی هم حرکت کنند(انقباض و انبساط عضله)این عمل منجر به پارگی میکروسکوپی میشه که وقتی بحالت ریکاوری میریم و استراحت میکنیم بدن این پارگی رو جبران میکنه و عضله قویتر از قبل میشه!بمرور زمان برای همینه که مقدار وزنه زدن افزایش پیدا میکنه.برای همینه که باید دمبلتو کم کم سنگینتر کنی تا بدنت استپ نشه.
حالا دقیقا این قانون روی ضربه هم صدق میکنه.وقتی مقاومت در برابر پارگی میکنید عضله قویتر میشه.شل نمیشه که هیچ بلکه محکمتر میشه.البته اینجور تکنیکها وقتی زیاد استفاده بشه بدن چربی رو هم وارد بازی میکنه چون جذب ضربه چربی خیلی عالیه پس باید در حد نرمال رعایت بشه.

Done

Registered User
لایک‌ها
168
بنده خدا اینقدر تیکه بارش شد که فکر کنم از موضوع کلا منصرف شدش! :D

alinozad

Registered User
لایک‌ها
32
وقتی میری بیرون،روحیه و چشم و فکر همه ورزش میکنند!وقتی داخ خونه ای فقط بدن ورزش میکنه،چشم مجبور به یکجا نگاه کنه،زمان کندتر میگذره و زودتر خسته میشی!تمرین زده میشی یعنی دیگه حوصله نداری بری روی تردمیل بدویی!ولی وقتی بیرونی میگی تا فلان جا باید برم و 100% میری!!!!چهارتا ادم میبینی چهارتا درخت میبینی چهارتا گنجشک میبینی که بازی میکنند و خستگیت بی اختیار از ضمیر ناخودآگاهت برطرف میشه.

Pezhmanr

Registered User
لایک‌ها
0
بر منکرش لعنت
ولی بنده اینقدر بهم مکمل تقلبی انداختن از جمله تو همین فروم دیگه خسته شدم (حتی معتبر ترین آدما)
تا دیدم یه جا اینا رو داره رفتم هر چی داشت برداشتم و واقعا این چندتاییش رو که مصرف کردم عالی بوده حتی عالی تر از جیزی که مثلا از بادی بویلدینگ خریداری شده بود (اینا مورد تائید وزارت بهداشتن - برچسب شبنم دارن و پلمپ هستن)
الان هم دارم میرم از ایران و برای همین دارم اینا رو میفروشم والا اینا برام حکم طلا داشتن تو این بازار متقلب

Shomre tamas lotfan va gheymate akhar

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
این برنامه برای تازه کاراست ؟ یا ..

فارسیشو هم بنویسید

_ ^ Mast3R ^ _

Registered User
لایک‌ها
116
راست میگه اگه میشه فارسیه حرکات رو هم بنویسد . ممنون میشم .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عکسای منم بذار خب !!

42731937154901997546.jpg

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
پرس سینه تخت
پرس بالا سینه
پرس زیر سینه
پل اور
پرس سینه دمبل موازی(فک کنم)
پارالل
بقیه حرکات شکم و پهلو

زیربغل هالتر خم
ددلیفت
سیم کش (لت)
بارفیکس
قایقی
شراگز
ساعدومچ

سرشانه هالتر از پشت
سرشانه ماشین
نشر جانب
نشر جلو با وزنه(صفحه-مثل فرمون)
نشر جلو
پشت سرشانه(دستگاه قفسه سینه برعکس)
نشر خم روی میز بالا سینه
شکم پهلو

پشت بازو پرسی دست جم
پشت بازو سیم کش
پشت بازو هالتر خابیده با هاتر ez
پشت بازو دمبل خم با کابل
جلوبازو با هالتر ez
جلو بازو هالتر دست باز
جلوبازو چکشی
جلوبازو تمرکزی
ساعد و مچ

اسکوات
اسکوات با نیمکت
اسکوات تک پا با نیمکت
جلو پا
پشت پا هالتر
پشت پا ماشین
اینو نمیدونم فارسیش چی میشه
شاق
ساق نشسته
شاق با دستگاه پرس پا
شکم پهلو

CoreiMan

Registered User
لایک‌ها
488
برنامش به درد عمش میخوره این یاره همش استروییده فکر کردی با 2 تا دمبل زدن اینجور میشی؟ اگه اینجوری بود الان تو باشگاه همه ارنولد بودن

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلا م به همه
من میخوام شروع کنم به رفتن باشگاه بدنسازی و از اساتیدی که در امر بدنسازی فعالند خواهش دارم که منو راهنمایی کنن.

من حدود یک سال پیش دو - سه ماهی رفتم بدنسازی و ولی نتونستم ادامه بدم .
حالا میخوام شروع دوباره کنم و ادامه بدم .
==
از دوستان میخوام که یه برنامه مناسب برای من بدهند تا شروع کنم و هر ماه بیام وبرنامه جدید درصورت صلاحدید بگیرم.
اگه عکسی هم خواستید بفرمایید تا بفرستم براتون
===
سن 27
قد 173
وزن 71
===
مایل به چاق شدن نیستم و میخوام بالا تنه را تقویت کنم و عضلانی بشه و مناسب
===

a1a1

Registered User
لایک‌ها
146
یکی دو ماه اولو با یه برنامه مبتدی شروع کن (از اینترنت یا اکثر باشگاها دارن رو در و دیوار:D)
فقط سعی کن حرکاتو درست اجرا کنی

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
بدنسازی ورزش خوبیه
ولی اگر حرکات رو درست نری و تغذیه مناسب نداشته باشی به جایی نمیرسی

سعی نکن روزای اول زیادی به خودت فشار بیاری و متمعن باش فشار زیادی به عضلات باعث نمیشه که رشد کنن و یهوو بزنن بیرون
موفق باشی

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
دستت درد نکنه میزارم پست اول

برنامش به درد عمش میخوره این یاره همش استروییده فکر کردی با 2 تا دمبل زدن اینجور میشی؟ اگه اینجوری بود الان تو باشگاه همه ارنولد بودن
کی با 2 تا دمبل زدن اینجوری میشه که ما بخایم بشیم
این اقا الان 28 سالشه از 16 سالگی بدن سازی رو شروع کرده!!
توی مصاحبش گفته که هدف من در سال اضافه کردن 1 تا 2 کیلو عضله خالصه!!بله ..مثل ما نیستن که 1 ماهه بخان آرنولد شن
کپی پیست که نشد آخه
یه توضیح بده و پارسیش رو بگو
فارسیشو a1a1 گداشت گذاشتم پست اول
این برا واسه کسایی که یه چند ماهی هست میرن باشگاه...خوبیشم اینه که راحت میتونی به وزنه ها رو اضافه کنی

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
چون یکسال وقفه افتاده بین تمرینت... به نظرم فعلا احتیاجی به برنامه خاصی نداری فعلا یه ده روز بدون برنامه برو تا اصطلاحا وزنه هاررو بدنت سوار بشه...بعد هم برای گرفتن برنامه اصولی نیاز به عکس هست تا معلوم بشه بدن کدوم اندام هاش ضعیف ترن و نیاز به تمرکز بیشتری دارن تو تمرینات...
پس دادا فعلا 10 روز بدون برنامه...
بعد دو سه ماه با همون برنامه معمولی که تو باشگاه هست...
و بعد دنبال یه ادم که از برنامه نویسی چیزی حالیش ه بگرد تا با توجه به تیپ و استایل و استعداد بدنت برات برنامه تنظیم کنه...

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا دمتون گرم بابت همیاریتون

پس من بعد از مدتی ، برمیگردم

kiser2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تمام دنیا سوما میزنن هیچی شون هم نمیشه، اگه شما می ترسید چرا دیگران را دو دل می کنید.
آقا جان سوما هیچ خطری نداره. اگه زیاده روی نشه. در ضمن تحت نظر یه متخصص یا پزشک باشه وگرنه به قول دوستمون خودتون رو به ف ا ک میدین.
اگه اطلاع ندارین، هر چیزی که شنیدید رو بیان نکنید.
تا 23، 24 یا 25 سالگی امکان رشد قد وجود دارد که به ژن افارد بستگی داره. بعد از اون اگر بدون نظر متخصص استفاده شود، امکان داره بعضی از اندام ها بزرگ شود، مثل دست، پا یا حتی یک انگشت دست یا پا، حتی فک و ... .

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
امکان افزایش قد با Somatropin فقط در سن های کم ( تا حداکثر 16 سال ) وجود داره و در کل این دارو برای افرادی است که مشکل رشد دارن .. بعد از او سنی که گفتم تفاوت خیلی خاصی ایجاد نمیشه و حتی ممکنه استخوانها به صورت عرضی رشد کنه که خطرناکه .. ممکنه استخوان بشکنه ! با این که این دارو حداقل عوارض رو داره و چیزه Lite ای هست ممکنه برای بعضی افراد بسیار خطرناک باشه ، مثل افرادی که کبداشون مشکل داره ، یا مرض قند دارن و یا بدن اشون مستعد سرطان هست ، امکان داره این مشکل براشون ایجاد بشه و خارج از این مباحث .. به طور کل این داروها باعث افزایش آنزیمهای کبد میشن .. خیلی از افرادی که به خاطر Six Pack شدن و خشک کردن از این دارو استفاده میکنند که ممکنه کبداشون رو به راحتی از دست بدهند ...

درضمن اون چیزی که داروخانه به Somatropin میفروشه و Pack شده ایران هست تاثیر خاصی نداره ، Norditropin که به اسم سوما خودکاری یا دانمارکی معروفه خیلی بهتره.. درضمن اینها دارو یخچالی هست و اون چیزی که بیشتر جاها میفروشن تاثیر خاصی نداره چون درست نگهداری نشده ( شما فکر کردید باری که چندین ماه تو گمرک منتظر ترخیص هست در شرایط خیلی خوبی نگهداری میشه ؟ ) ..

arash1123

Registered User
لایک‌ها
104
من هم گفته دوستان رو تایید میکنم و به نظر من فعلا (مثلا یکی دو ماه) با برنامه ای مبتدی(مثلا اینترنت) بگیر و شروع به کار کن و اگه حرکتی هم مشکل داشتی از پیشکسوتان باشگاهی که میری بپرس
در ضمن تغذیه خیلی مهمه و بخصوص مصرف ویتامین برای شروع کار که از ورزش زده نشی
و اینکه سعی کن یک جلسه هم غیبت نکنی
موفق باشی

بالا