آژانس هواپیمایی
pop up

مشكلات من با بلاگ رولينگ

شروع موضوع توسط saberhoo ‏17 دسامبر 2003 در انجمن بایگانی

  1. saberhoo

    saberhoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ببخشيد يه سوال داشتم
    من از بلاگ رولينگ استفاده ميكنم
    چي بايد بكنم كه وبلاگ هاي به روز بصورت bold نشون داده بشن؟ :rolleyes:
     
  2. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    زماني كه وارد سايتش شدي به بخش Preferences ميري
    تقريبا در وسطاي صفحه نوشته شده: Recently Updated
    در همين قسمت دوتا كادر گذاشته كه بايد دو تگ bold رو مينويسي بعد ذخيره ميكني در همين جا هم مي توني مدت زمان آپديت رو هم مشخص كني
     
  3. saberhoo

    saberhoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مرسي از جواب ولي اگه منظورتون از كد بولد همون <b> و </b> هست بايد بگم دارم كار نميكنه
    يعني وبلاگ هاي به روز رو درشت نشون نميده
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    به جاي اون كد يه ستاره، پرانتز و يا هرچه دوست داري بذار ببين كار ميكنه يا نه؟
     
  6. saberhoo

    saberhoo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    33
    تشکر شده:
    0
    آره ستاره و پرانتز و اينا كار مي كنه
    من از كد
    [code:1]&lt;b>[/code:1]
    و
    [code:1]&lt;/b>[/code:1]
    استفاده كردم ولي كار نكرد :rolleyes:
     
  7. boxilink
  8. PersianMag.com

    PersianMag.com Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2004
    نوشته ها:
    107
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    آقا به داد من برسيد چند روز هست اصلا بلاگ رو لينگ رووي سيستمم كد هاش نشون داده نمي شه مال هيچ كس
     
  9. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سلام به دوستان
    بلاگ رو لينگ كه فعلا داون شده
    اما من هم مثل صابر عزيز اين مشكل رو دارم
    فكر كنم براي css باشه چون اگه اون كد هاي بولد رو اضافه كنم ، تو يه صفحه خشك و خالي سايت هاي به روز رو پر رنگ نشون ميده اما تو سايت خودم هيچ تغييري نميكنه
    خوشحال ميشم راه كاري براي اين مشكل پيدا شه.