مشكل با كتگوري فارسي

شروع موضوع توسط shifte shab ‏3 آگوست 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    نسخه ام تي 3.16 انگليسي

    نام كتگوري ها رو كه فارسي ميدم لينك ايندكس آرشيو همه يكي ميشه " cat__.html "

    مشكل چيه ؟ قديما اينجوري نبود !!!
     
  2. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
  3. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    اولا كه لينك ايندكس آرشيو يعني چي!؟
    بعد بهتره اين كار رو بكني. براي كتگوري‌ها اسم انگليسي انتخاب كني كه آدرس ها با اون اسم ساخته بشه بعد در قسمت Descreption توضيح فارسي بنويسي و موقع نمايش اسم كتگوري‌ها از تگ مربوط به دسكريپشن استفاده كني. در واقع خروجي همون مي‌شه ولي از درون يك چيز رديفي مي‌شه ;)
     
  4. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    <$MTCategoryDescription$>

    اينو بذارم جاي <MTCategoryLabel> ؟؟؟؟؟
     
  5. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    اي ول ... خدا خيرت بده امير ... عين ساعت كار ميكنه . :blush:

    در همينجا اين تاپيك مختومه اعلام مي گردد:rolleyes:
     
  6. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  7. footbal
  8. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    فکر کنم باید فکر اساسی تری کرد. یه چیزی مثل BaseName که تو 3.2 واسه نوشته ها گذاشتن باید واسه Category ها هم داشته باشیم.
     
  9. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    اين BaseName كه مي‌گي چيه عزيز جان!؟ يه خورده توضيح مي‌دي پليز!
     
  10. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    تو 3.2 به بعد خودت می تونی اسم فایل آرشیو تکی رو وارد کنی. تو صفحه جدید
     
  11. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    اشکال این مساله اینه که برای هر کتگوری باید یک descreption بنویسی. و اگر این کار اشتباها فراموش بشه چند تا از کتگوریها از بین میره. میشه از کتگوری آی دی استفاده کرد.
    می تونی تو تنظیمات کتگوری اسم فایل رو یه چنین چیزی بگذاری:
    HTML:
    cat_<$MTCategoryID$>.php
     
  12. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    this problem will be solved in MT 3.3
     
  13. azizaa

    azizaa مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    this problem will be solved in MT 3.3
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    دقیقا مثل وردپرس!
     
zarpopخرید بک لینک