exchanging

مشكل در بلاگر براي پابليش / کمک لطفا

شروع موضوع توسط zavareh ‏19 ژوئن 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. zavareh

    zavareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    دوستان سلام
    ما با وبلاگ ژينا اين مشكل را داريم كه اصلا هيچ مطلبی را نمی توانيم publish كنيم. همه چيز setting هم درست است! و مطلب جديد ظاهرا post و publish هم می شود ولی عملا هيچ تغييری ديده نمی شود. اگر كسی بتواند كمك كند گيگا گيگا دعای خير نثارش می كنيم!!
    <a href='http://jina.blogspot.com/' target='_blank'>http://jina.blogspot.com/</a> :(
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    اگه با تغيير سيستم بلاگر اين مشكل ايجاد اومده كه بايد بگم متاسفانه راه حلي نداره فعلا. يعني اينكه من بلد نيستم. چند نفر ديگه هم اين مشكل رو داشتن و كمكي از من بر نيومد. ولي حدس ميزنم بعد از چند روز حل بشه... :(
    راستي يه چيز ديگه. من زياد با اين سيستم جديد بلاگر آشنايي ندارم. ممكن تگهاي جديدي اضافه كرده باشن!؟ كه چون توي تمپليت نيست براي همين تغييرات ديده نميشه!؟
     
  3. he

    he کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    شايد راهنمايی زير مشکل شما را هم حل کند؛ ملاحظه بفرماييد:

    <a href='http://i.hoder.com/archives/2003/06/030612_007363.shtml' target='_blank'>http://i.hoder.com/archives/2003/06/030612...12_007363.shtml</a>

    پيروز باشيد
     
  4. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    من هم اكيداً مشكل دارم. مي‌دونين كه بلاگر داره سرويس‌هاش رو Upgrade مي‌كنه. اما اين كارشون بلايي بر سر ما آورده كه نگو و نپرس! مشكلم اول اين بود كه اصلاً نمي‌شد مطلب نوشت و همش ؟؟؟ مي شد. اون رو با عوض كردن encoding به Unicod تو بخش Setting حل كردم. ولي حالا مطلب رو مي‌تونم بنويسم، پست هم ميشه، پابليش هم ميشه، اما توي بلاگ ظاهر نمي‌شه. جالبه كه توي آرشيوها هست مطالبم، همينطور هم وقتي تمپليت رو Preview مي‌كنم، همه چي درسته، اما وقتي URL وبلاگم رو مي‌زنم همون صفحه‌اي مي‌آد كه دو هفتة پيش نوشتم و دست هم نمي‌خوره. هر كاري هم كه بگين كردم. از عوض كردن Setting تا عوض كردن Template و حتي استفاده از Template هاي خود Blogger. تقريباً 10000 بار هم از اونور RePublish كردم و از اينور Refresh!
    جالبه كه مشكل رو همون اول به Control.Blogger.com گزارش كردم، اما وضعيت گزارش مشكلم دو هفته‌س كه اينه: Unreviewed!!!
    خلاصه اگه كسي كمكي مي‌تونه بكنه، ما مخلصيم.
    مشكل علي‌الظاهر اينه كه بلاگر صفحه رو ايجاد هم مي‌كنه، اما اون رو جاي ديگه‌اي غير از اون‌جايي كه بايد بذاره تا با زدن URL بلاگ اون صفحه فراخوني بشه، مي‌ذاره. در نتيجه، در اون محل و با اون اسم همون صفحه‌اي مونده كه مال دو هفته پيشه (زمان سالم بودن بلاگر). در اين مورد با هودر هم صحبت كردم اما افاقه نكرد!
    خلاصه هل من ناصر ينصرني؟
     
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سلام دوستان
    اگر به وبلاگ ژينا توجه كنيد فقط اولين پست به صورت يونيكد هستش، در صورتي كه اگر در صفحه پست مطالب نگاه كنيد همان مطالب غير يونيكد به صورت يونيكد هستند.

    تا جايي كه من با تگهاي جديد بلاگر ور رفتم تنها يه تگ تيتر (Title) اضافه شده كه اگر مايل به استفاده از آن نباشيد مي توانيد از داخل صفحه پست هم اونو غير فعال كنيد.
     
  6. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    بابا من اون Tag رو گذاشتم، ورداشتم، انگار نه انگار، امشب ديدم سيستم بلاگر باز تغيير كرده و احتمالاً اين قيافة نهاييشه كه البته هنوز اصلاحات مي‌خواد، اما وضع من كماكان تغيير نكرده!
     
  7. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,513
    محل سکونت:
    Internet
    تنها مسير استاندارد و منطقي که بعد از منتقل شدن وبلاگتون به سيستم جديد ميدونم اينه که تنظيمات وبلاگ رو روي يونيکد بذاريد (توي منوي بلاگر) و بعد هم فايلها رو پابليش كنيد.
     
  8. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    نه احسان جان، اين كار رو تقريباً 100 بار تا حالا كردم. انگار اين فقط مشكل منه! اين هم از شانس ماس. آخرش هم بيخ ريش خودتم. تصميم گرفتم يه دومين واس خودم بگيرم و بلاگم رو هم منتقل كنم اينجا و اصلاً بي‌خيال بلاگر شم. واسه همينم بود كه توي سرويس‌هاي قبل از خريدتون پرسيدم كه فرق MT و B2 چيه و اين داستانا. ضمناً براي انتقال آرشيوم از بلاگر به اوني كه مي‌گيرم - كه بازم مطمئناً از خودت هاستينگش رو مي‌گيرم - به شدت نياز به كمكت خواهم داشت. مخلصيم! :D ;)
     
  9. Ghazmar

    Ghazmar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    758
    تشکر شده:
    3
    آخ جون، مژدگوني بدين! وبلاگ من همينجوري الكي، خودبخود، بعد از 3 هفته درست شد. معلوم شد كه همش سر اين Update كردن اين بلاگريا بوده.
    نكتة جالب داستان اينه كه وضعيت مشكلي كه به بلاگر اعلام كردم، هنوزم كه هنوزه، Unreviewed مونده!
    ولي به هر حال الان همه چي درست درسته.
    باي باي!
     
  10. zavareh

    zavareh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7
    تشکر شده:
    0
    دوستان سلام
    خيلي ممنون از لطفتان. بلاگر درست شد!