آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در خط E1

شروع موضوع توسط omid650 ‏11 می 2004 در انجمن شبکه

  1. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    من روي خط E1 مشكل دارم بعضي از user ها با سرعت خوبي وصل ميشن و بعضي ها نه
    بعضي وقتا هم كه وصل ميشن ديتا رد و بدل نميشه البته خودم بارها از بيرون connect شده ام ولي به مشكلي برخورد نكرده ام
    يك اتفاق عجيب هم دو سه روز پيش افتاد اونم اين بود كه از يك مركز تلفن بخصوص كساني كه با ويندوز XP وصل ميشدن password اونا بصورت hex در مي اومد و error691 بهشون ميداد يا مثلا از يك مركز تلفن ديگه كه با ويندوز XP وصل ميشدن بعد از يك مدت زمان مشخص سيستمشون هنگ ميكرد
    مي خواستم ببينم كسي تجربه اي در اين زمينه داره؟
    ممنون
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اين مشکلات مربوط به E1 نميشه . . .
     
  3. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    كوروش جان ممكنه بگيد مربوط به چي ميشه؟
     
  4. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بايد دقيق بررسی کنی. هر کدومش ممکنه چند تا دليل مختلف داشته باشه. مثلا هنگ کردن Windows XP هيچ ربطی به شبکه شما نداره! شايد طرف مشکل سخت افزاری داره! شايد مشکل نرم افزاری داره! شايد Virus داره . . .
     
  5. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    اينو كه ميگم بارها تماس گرفتن و گفتن براي خودم هم عجيب بود ولي واقعا اتفاق ميافتاد با ويندوز XP از يه مركز بخصوص
    در زمينه تغيير password هم همينطور

    ميمونه مشكل بالا يا پايين بودن سرعت؟؟؟؟؟؟
     
  6. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    هل من ناصر ينصرني؟؟؟؟؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    مشکل سرعت User ها مربوط به خطوط تلفنشون ميشه و منطقه مخابراتی که ازش متصل ميشوند.
     
  9. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    آخه مسئله اينه كه user هايي كه ميگم از يك مركز كخابراتي تماس ميگيرند بعضي ها سرعتشون خوبه بعضي ها نه
    در ضمن ما خط آنالوگ نداريم بعضي هاشون اظهار ميكنند كه با خط E1 نميتونند connect بشند
    البته اونا اسم شركتهاي ديگه رو مي ارند و ميگن با اونا مشكلي ندارند وقتي ازشون ميپرسم مشخص ميشه از خطوط آنالوگ اون شركتها استفاده كردند وراحت وصل شدند
     
  10. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    مشكل از مركز تلفن مي شه.
    حالا تو خودت رو بكش. همينه هيچ كاريش هم نميشه كرد.
     
  11. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    آريا گهر جان
    ممنون از جوابت ، من خودم هم تا حدودي به مركز مشكوك هستم ، فقط مي خواستم ازت بپرسم شما خودت تجربه اي در اين زمينه داري؟
     
  12. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    اوه. پير شدم . از دست اين مخابراتي هايي بي سواد
     
  13. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    بي سوادي مخابراتي ها كه شكي توش نيست!!!!
    حالا اگه يه بيسوادي مثل من هم اگه اضافه بشه........ :D
    در هر حال آريا گهر جان شما راه حلي به نظرت ميرسه كه به اين حضرات بگم تا درستش كنند؟
    چون تنها چيزي كه دست ايناست سوئيچ هست كه من خودم هم سررشته اي ندارم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    :wacko: ؟؟؟
     
  16. monfared61

    monfared61 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2004
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    سلام اميد جان
    شما مي توني يك كار بكني
    به اون user ها بگي config modem كنن و سرعت مودم بزارن رو 57600حتما سرعت فرق ميكنه چون set بيشتر مودم ها رو ي 115000-اگه ديدي سرعت فرقي نكرد يك back up از اكسس سرورت بگير بكه ciscoكار نشون بده مشكلت حل ميشه :eek:
     
  17. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    منفرد جان من cisco ندارم access server من patton هستش
     
  18. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    آقا كسي patton 2960 نداره؟؟؟؟
     
  19. monfared61

    monfared61 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2004
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    اميد جان مودمت چيه؟
    ولي به احتمال زياد config اكسس سرورت مشكل داره
    با ايت حال من از چند تا از isp تهران مي پرسم چنين مشكلي تا حالا داشتن يا نه :blink:
     
  20. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    مودمم tainet هست (xdsl) البته همونطور كه گفتم access server من patton 2960
    ممنون ميشم اگه كسي رو پيدا كني كه از همين مدل داشته باشه تا من بتونم يه تبادل نظري باهاش بكنم
     
  21. monfared61

    monfared61 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2004
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    اميد جان منظورم اينكه به نفر ماهر backup اكسس سرورتو نشون بدي
     
  22. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    اتفاقا من هم دنبال چنين كسي ميگردم :D