آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در فاير فوكس

شروع موضوع توسط Elfin-D ‏13 مارس 2006 در انجمن بایگانی

  1. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    ديشب كه داشتم با اف اف كار ميكردم،يك بار بستم و از اول بازش كردم
    اگر دقت كرده باشيد وقتي براي اولين بار اف اف رو باز ميكنيد يك صفخه مياد كه موتونيد يوزر رو در اون تعيين كنيد،ديشب هم اين صفحه باري من باز شد،من هر چي سعي كردم با يوزر قبليم وارد بشم ميگفت كه در حال استفاده هست.با اين حساب همه بوك ماركها پريد (كه چيزهاي فوق العاده مهمي داشتم)هر كي ميدونه يك كمكي بكنه!
     
  2. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بهتر بود از بوک مارک ها یک پشتیبان تهیه میکردید .

    در ضمن چه نیازی به ایجاد پروفایل و یوزر هست ؟ با همون پیشفرض فایرفاکس ادامه بدید دیگه .
     
  3. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    والا قبلا پيش فرض بود،نميدونم چي شد كه يك دفه قاط زد!خالا هيچ راهي نيست كه به يوزر قبلي و بوك ماركها دست پيدا كنم؟
     
  4. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    یوزر رو نمیدونم ، ولی بوک مارک ها رو خودم یه نیگاهی میکنم ، شاید هنوز روی هارد باقی مونده باشه .
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    از برنامه ي MOZZILA BACKUP استفاده كن .
    اجراش كن و بزار از BOOKMARK فاير با پروفايل پيش فرض بك اب بگيره . بعد فاير فاكس رو كاملا ان اينستالل كن پروفيال هم پاك كن بعد دوباره فايرفاكس رو نصب كن برنامه MB رو اجرا كن . ايندفعه ريستور كن .
     
  6. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    hwtجان
    من فكر كنم اين راه شما براي زماني جواب بده كه بوك ماركها نپريده باشه!
    MBرو از كجا گير بيارم؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    شما ميگيد پروفايل منيجر برات باز ميشه و ازت ميخواد پروفايل رو انتخاب كني . پس هنوز بايد سر جاش باشه .
    MB : Mozzila Backup
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    من خودم همیشه بوک مارک هامو توی اپرا میذارم و از اونجا توی فایرفاکس ، ابمپورت میکنم .
     
  10. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    شما کسیری را مشابه مسیر زیر طی کنید :

    C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\5ly9jr5y.default

    باید فایلی به نام bookmarks.htm وجود داشته باشد ، این همان فایل مورد نظر شماست ، آنرا ایمپورت کنید .
     
  11. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    مرسي از همه دوستان
    مشكل حليد!
     
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    با کدوم ترفند ؟
    توصیه کدامیک از دوستان ، بیشتر به دردت خورد ؟