آژانس هواپیماییexchanging

مشكل در هنگام ريبيلد(rebuild( کردن سایت

شروع موضوع توسط FRH ‏29 آگوست 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. FRH

    FRH کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    دوستان
    آقا وقتی من میخوام ساتمو تم ام تی ریبیلد کنم مثل حالت معمولی عمل میکنه و البته هیچ پیغام اروری هم نمیده ولی هر چقدر وا میسدم حتی 10 دقیقه باز هم ریبیلد نمی کنه.اشکال از چیه؟
    فوریه کمک کنید
     
  2. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یعنی چی؟
    یعنی ظاهری ریبلد میشه ولی روی فایلها اعمال نمیشه؟
    مشکل کش نداری؟
     
  3. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    قبلا درست بوده ؟؟؟
     
  4. FRH

    FRH کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    نه ببينيد مثله هميشه مي نويسه مثلا: Rebuilding all files...
    ولي همين جمله تا آخر همين جور مي مونه و اصلا كار رو نه انجام ميده و نه اصلا پيغام اروري ميده كه آدم بفهمه چه مرگشه. همينجوري ميمونه تا خودم بعده 10 دقيقه خسته ميشم ولش مي كنم.
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب ! بعد ریبلد میشه؟
    امکان نداره از طرف سرور 10 دقیقه طول بکشه ! پس تایم اوت چی میشه؟
    رو یه مرورگر دیگه امتحان بکن !
     
  6. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    به احتمال زياد مال كوكي ها و كش سرور باشه.
     
  9. FRH

    FRH کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    بچه ها من از هر كسي كه مي پرسم ميگه من هم يه زماني اين مشكلو داشتم ولي يادم نمياد چه جوري حل شد درست مثله حرف امير عظمتي. تو مجموعه مقالاتي كه توسط مشاهير لينكش يه جا جمع شده نگاه كردم .خيلي ها اين مشكلو داشتن ولي يا خود بخود حل شده يا يادشون نيست چه جوري ولي يكي گفته بود اونجا بايد پاپ آپ بلاكر رو غير فعال كرد كه من اينكارو هم كردم نشد. در ضمن شيفت شب جان چه جور ميتونم بفهمم مشكل از كش هست يا نه .چه جور ميشه بررسي كرد؟ بابك هم يه زماني اين مشكلو فكر كنم داشته. اگه ميتونه كمك كنه لطفا.
     
  10. FRH

    FRH کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    تكميليه:
    در ضمن با تمام مرورگرها امتحان كردم.تو هيچكدوم نميشه. فقط اين cash رو بيشتر توضيح بدين كه چه جور ميشه تست كرد.
     
  11. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    خب بده یکی از بچه ها تست کنن از سیستم دیگه ای تست کردی؟؟؟ به احتمال زیاد مشکل از همون کش و کوکی هاست!
     
  12. FRH

    FRH کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    ITX جان ! تو سيستمهاي ديگه هم امتحان كردم ولي همچنان نميشه. به چند تا از بچه هاي خبره تو ام تي هم گفتم يه نگاه كردن ولي نتونستن كاري كنن ولي از دوستان اگه كسي هست كه واقعا ميتونه و ادعاي ختم ام تي بودن داره اگه لطف كنه و به من تو ياهو يه آف به اين id بذاره ممنون ميشم وكلي هم واسش پز ميدم اينجا اونجا كه طرف ختمشه :) ( farhad_frh ) اگه كسي مرد اينكاره بگه از ياهو تا يوزر و پسورد رو بدم يه امتحاني كنه البته اگه از دوستان كسي باشه!!!؟؟
     
  13. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    بدم نمیاد یه امتحان کنم...!!!!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. kave01

    kave01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شهری در جنوب
    دوست عزیز نمیدونم این چیزی که میخوام عرض کنم ربطی به مشکل شما داره یا نه ولی چون خودم قبلا همین مشکل را داشتم و البته به همراه چندین مشکل دیگه و این مشکلات با ساختن پوشه mt-static و قرار دادن mt.js درون پوشه حل شدند(بازم عرض میکنم واسه من اینطور حل شد!) :rolleyes: :rolleyes:
     
  16. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    من که پی ام دادم...منتها جوابی نگرفتم!!!
     
  17. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    مشكلت حل شد...من كار خاصي انجام ندادم...فقط تبليغاتي كه توي قالب ريبيلد بود رو برداشتم...حل شد!! :D ...شما دقت ميكردي اصلا قالب ريبيلدت با ارور لود ميشه؟؟؟ به نظر من وبلاگت ارزش نداره روي هاست مجاني باشه...يه خورد سر كيسه رو شل كن...بفرستش روي يه هاست خوب!! اين طوري نميشه خيلي زايد دوام آورد! :wacko:
     
  18. FRH

    FRH کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    دوستان دم اين آي تي ايكس گرم. به نكته اي توجه كرد كه عقل خودم كه هيچ عقل هيچكس به اون قد نداد. اونم تبليغات بالاي صفحه ريبيلد بود. آخه از بس ما بي پوليم هاستمون مجانيه واسه همين تبليغات داره. اگه كسي پيدا ميشه به من بينوا كمك كنه و يه هاست بده خيلي چاكر مند ميشيم.
    خلاصه آقا اين آقاي itx يه چيز ديگه است خيلي آدم با معرفتيه و جنتلمن. من از همين جا از ايشون تشكرات خاص مي كنم.
    مرسي پويا جان
     
  19. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    خواهش میکنم...لطف داری ;) ;) :rolleyes: