برگزیده های پرشین تولز

مشكل من با اديتور HTMLArea

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من يه مشكلي با راه انداختن اديتور HTMLArea دارم
من پوشه HTMLArea رو با تمام محتواش ريختم تو روت سايت
اون فايل edit_entry.tmpl رو هم جايگزين اون قبلي كردم ولي اديتورم تغييري نكرد. يعني هنوز همون قبليه مياد
حالا چيكار كنم :rolleyes:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,945
لایک‌ها
3,883
محل سکونت
Internet

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
17
سن
40
محل سکونت
UAE
به نقل از ehsan :
منظورت چيه فايل edit_entry.tmpl رو جايگزين كردي؟! مگه نسخه ديگه اي داره!؟
در فايل اديتور يه فايل edit_entry.tmpl هستش كه بايد جايگزين فايل قبلي بشه. البته چيزي كه من در فايلي كه سكتور صفر ديدم اينطور بودش.
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
آقا حالا چي كار كنم
من اديتورم نمي آد
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
من اين اديتور رو بدون مشكل رو لوكال نصب كردم ولي اينجا فرقي نكرده
همينطور لينكدوني رو كه رو هاست كار نمي كنه
حالا فعلا در باره اين اديتور يكم كمك كنيد تا بعد
من فايل هام اينجاست
/public_html/HTMLAREA/
حالا يه فكري به حال ما بكنيد ديگه :eek:
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
به نقل از Mashaheer :
سلام سينا جان
يه سري به لينك پايين بزن شايد كمكي بهت كرد.
http://blog.zoheir.net/archives/2003/03/index.php#000789
زماني كه نصب كردي هم يه خبر بده....
موفق باشي
من از همون راهنما استفاده كردم ولي تغييري حاصل نشده
شما خودتون تونستيد اين اديتور رو نصب كنيد :rolleyes:
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
38
محل سکونت
تهران
والله من حدود 15 بار روي سرورهاي مختلف نصب كردم مشكلي هم نداشته.
يه سوال مسخره : توي همون جاي كه براي Static گذاشتي ريختيش؟
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
17
سن
40
محل سکونت
UAE
به نقل از kami :
والله من حدود 15 بار روي سرورهاي مختلف نصب كردم مشكلي هم نداشته.
يه سوال مسخره : توي همون جاي كه براي Static گذاشتي ريختيش؟
اون فايل Static كه زهير نوشته كجاست؟ :( بعد اينكه كجاي فايل mt.cgf بايد مشخص بشه؟ اگه ميشه در اين مورد بنويسيد آخه من كمي گيچم :( :D
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
والا من اصلا استاتيكي ندارم
اين استاتيك كه ميگن كجاست؟
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
چي شد پس
چرا جواب من بي اديتور رو نمي ديد؟
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
17
سن
40
محل سکونت
UAE
سينا جون من كه متاسفانه امتحان نكردم ولي به نظرم (تا اونجايي كه من از مقاله فهميدم) شما بايد يه پوشه داخل همون پوشه اي كه فايل mt.cgf بسازي با نام همون HTMLArea و بعد فايلهاي داخل اون رو كپي كني
بعد هم فايل edit_entry.tmpl كه داخل پوشه HTMLArea هستش رو به جاي قبلي كپي كني.
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
من هم همين كار رو كردم ديگه
ولي تغييري نكرده اين اديتور من!
ديگه مشكل از كجا مي تونه باشه؟
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
در ضمن سطح دسترسي اين پوشه 755 هستش
گفتم شايد به درد بخوره
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
احسان جان حالا نمي شه يه سر بري و مشكل ما رو حل كني
هم اديتور نصب كني و هم ببيني اين پلاگين لينكدوني ما چه مرگشه
با تشكر
 

soorena

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2003
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
0
احسان جان منهم دقيقا همين كارو كردم ولي اديتور جديد بالا نمياد ديگه نمي دونم چيكار كنم يكي پيداميشه به منو سينا كمك كنه
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
17
سن
40
محل سکونت
UAE
كسي نيست يه كمكي بكنه؟ :(
من امروز يه تستي كردم اما زماني كه نصب كردم هيچزي نيامد و تنها چيزي كه تغيير كردش گرينه هاي Bold, Italic, Underline ,... قبلي حذف شد.
من مقاله اي كه زهير نوشته بود رو چندبار خوندم اما درست متوجه نشدم از اين مقاله سوالاتي دارم:
- داخل اين فايل زيپ شده، يك پوشه‌ي HTMLArea هست كه اون رو بايد توي پوشه‌ي Static Fileهاي سرورتون كپي كنين و حتما هم توي فايل MT.cfg بايد دقيقا اين قسمت رو به طور صحيح مشخص كرده باشيد (StaticFilesPath)
- فايل ديگه‌اي كه داخل اين فايل زيپ‌شده هست فايلي هست كه بايد جاي يكي از فايل‌هاي MT كپي بشه تا برنامه‌ي HTMLArea رو براي سوار شدن روي MT فراخواني كنه. اسم اين فايل edit_entry.tmpl هست كه اون رو ميشه تو پوشه‌ي \tmpl\cms از جايي كه MT رو نصب كردين، پيدا كرد. ابتدا از فايل اصلي يه پشتيبان بگيرين و فايل آمادي‌اي رو كه دانلود كردين جاي قبلي تو پوشه‌ي \tmpl\cms كپي كنيد. اگر مشكلي بوجود نيومده باشه، اين تنها كاري بود كه بايستي براي نصب HTMLArea در MT انجام مي‌داديد.
1- استاتيك فايل كجا هستش؟ آيا فايل استاتيك همون CGI-BIN هستش؟
2- كجاي فايل MT.cfg بايد آدرس اديتور رو مشخص كنيم؟

لينك مقاله: http://blog.zoheir.net/archives/2003/03/index.php#000789
 

sina1808

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,564
لایک‌ها
7
يكي نيست اين جواب هارو بده
من فكر كنم استاتيك همان جايي باشه كه فايل ايندكس درست ميشه
اگه غلطه لطفا درستش رو بگيد
 

soorena

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2003
نوشته‌ها
66
لایک‌ها
0
من هم دقيقا همان حالت مشاهير برام رخ داد يعني نه تنها اديتور جديد نيومد بلكه قسمتي از اديتور قبلي هم حذف شد.
احسان لطفا به ما فقير فقرا كمك كنين
 
بالا