آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل من با اديتور HTMLArea

شروع موضوع توسط sina1808 ‏29 دسامبر 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سلام دوستان
    من يه مشكلي با راه انداختن اديتور HTMLArea دارم
    من پوشه HTMLArea رو با تمام محتواش ريختم تو روت سايت
    اون فايل edit_entry.tmpl رو هم جايگزين اون قبلي كردم ولي اديتورم تغييري نكرد. يعني هنوز همون قبليه مياد
    حالا چيكار كنم :rolleyes:
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    در فايل اديتور يه فايل edit_entry.tmpl هستش كه بايد جايگزين فايل قبلي بشه. البته چيزي كه من در فايلي كه سكتور صفر ديدم اينطور بودش.
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    آقا حالا چي كار كنم
    من اديتورم نمي آد
     
  5. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من اين اديتور رو بدون مشكل رو لوكال نصب كردم ولي اينجا فرقي نكرده
    همينطور لينكدوني رو كه رو هاست كار نمي كنه
    حالا فعلا در باره اين اديتور يكم كمك كنيد تا بعد
    من فايل هام اينجاست
    /public_html/HTMLAREA/
    حالا يه فكري به حال ما بكنيد ديگه :eek:
     
  6. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
  7. boxilink
  8. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من از همون راهنما استفاده كردم ولي تغييري حاصل نشده
    شما خودتون تونستيد اين اديتور رو نصب كنيد :rolleyes:
     
  9. kami

    kami مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,144
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    والله من حدود 15 بار روي سرورهاي مختلف نصب كردم مشكلي هم نداشته.
    يه سوال مسخره : توي همون جاي كه براي Static گذاشتي ريختيش؟
     
  10. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    اون فايل Static كه زهير نوشته كجاست؟ :( بعد اينكه كجاي فايل mt.cgf بايد مشخص بشه؟ اگه ميشه در اين مورد بنويسيد آخه من كمي گيچم :( :D
     
  11. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    والا من اصلا استاتيكي ندارم
    اين استاتيك كه ميگن كجاست؟
     
  12. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    چي شد پس
    چرا جواب من بي اديتور رو نمي ديد؟
     
  13. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    سينا جون من كه متاسفانه امتحان نكردم ولي به نظرم (تا اونجايي كه من از مقاله فهميدم) شما بايد يه پوشه داخل همون پوشه اي كه فايل mt.cgf بسازي با نام همون HTMLArea و بعد فايلهاي داخل اون رو كپي كني
    بعد هم فايل edit_entry.tmpl كه داخل پوشه HTMLArea هستش رو به جاي قبلي كپي كني.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    من هم همين كار رو كردم ديگه
    ولي تغييري نكرده اين اديتور من!
    ديگه مشكل از كجا مي تونه باشه؟
     
  16. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    در ضمن سطح دسترسي اين پوشه 755 هستش
    گفتم شايد به درد بخوره
     
  17. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    احسان جان حالا نمي شه يه سر بري و مشكل ما رو حل كني
    هم اديتور نصب كني و هم ببيني اين پلاگين لينكدوني ما چه مرگشه
    با تشكر
     
  18. soorena

    soorena کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    احسان جان منهم دقيقا همين كارو كردم ولي اديتور جديد بالا نمياد ديگه نمي دونم چيكار كنم يكي پيداميشه به منو سينا كمك كنه
     
  19. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
  20. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    كسي نيست يه كمكي بكنه؟ :(
    من امروز يه تستي كردم اما زماني كه نصب كردم هيچزي نيامد و تنها چيزي كه تغيير كردش گرينه هاي Bold, Italic, Underline ,... قبلي حذف شد.
    من مقاله اي كه زهير نوشته بود رو چندبار خوندم اما درست متوجه نشدم از اين مقاله سوالاتي دارم:
    1- استاتيك فايل كجا هستش؟ آيا فايل استاتيك همون CGI-BIN هستش؟
    2- كجاي فايل MT.cfg بايد آدرس اديتور رو مشخص كنيم؟

    لينك مقاله: http://blog.zoheir.net/archives/2003/03/index.php#000789
     
  21. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    يكي نيست اين جواب هارو بده
    من فكر كنم استاتيك همان جايي باشه كه فايل ايندكس درست ميشه
    اگه غلطه لطفا درستش رو بگيد
     
  22. soorena

    soorena کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    من هم دقيقا همان حالت مشاهير برام رخ داد يعني نه تنها اديتور جديد نيومد بلكه قسمتي از اديتور قبلي هم حذف شد.
    احسان لطفا به ما فقير فقرا كمك كنين