مشكل Unicodi

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
آقا حوصله ام نشد SEARCH كنم! يعني سرچش طول ميكشه!
زحمت بكشيد يه برنامه معرفي كنيد كه فارسي رو بكنه unicode !
از اين برنامه هاي online نميخواهم(مثل سايت حامد بنايي) Front Page هم ندارم! اصلا يه برنامه واسه تبديل ميخوام!
google رو گشتم چيز دزست حسابي پيدا نكردم.
در ضمن با تابع مخصوص تبديل به يونيكد ويژوال بيسيك هم نشد! كدهايي كه ميده غلط هست و يونيكد نيستن(تابع ascw)
خلاصه يه كمكي بكنيد.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بابا تو كه حوصله هيچي رو نداري....
نفهميدم منظورت دقيقا چيه...
يا اينه:
اگه ويندوز XP داري... اول فارسي رو با cd خودش روش نصب کن. بعدش يه notepad باز کن. بعدش هم توش فارسي بنويس. بعدش هم دکمه save as رو بزن و در حالت يونيکد save کن. اين ميشه يه فارسي يونيکد.

اگه منظورت کدهاي يونيکد است. بايد حتما با يه برنامه اين کار رو کرد. يا يه چيزي که اين کدها رو توليد کنه. راه آسونتري نداره. بهترينش هم همون FrontPage است.
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
والا منظورم اين بود كه يه برنامه باشه مثله سايت حامد بنايي كه حروف فارسي رو تبديل به unicode بكنه! ولي بشه offline باهاش كار كرد(خيلي زور زدم سايت حامد بنايي رو كامل دانلود كنم ولي نشد)
والا xp هم ندارم.98 هست! البته word 98 هم يه گزنيه ايي داره كه ميگه به صورت يونيكد ذخيره كنه ولي بازهم به صورت كد در نمياد!
راستش من اصلا office ندارم! يه بار قاط زد پاكش كردم! install اش هم خيلي طولاني هست! يه جورايي حوصله ام نميشه!
حالااااااا! منظورم اينه كه يه برنامه باشه مثل سايت حامد بنايي ولي offline هم كار بكنه! متوجه منظورم شدي؟ :?: ;) مرسي
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
چيزي كه مي خواهي در حقيقت مبدل متون فارسي به كدهاي يوني كد است

اين ها رو كه ميزنم كپي كن و save as كن html و باهاش كاركن آف لاين هم كار مي كنه

<a href='http://www.parseek.com/tools/2unicode.htm' target='_blank'>http://www.parseek.com/tools/2unicode.htm</a>
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
آقا دستت درست! اين همونه كه ميخواستم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
بابا جون از FrontPage ديگه آفلاين تر چي ميخواي آخه!؟
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
بابا جان مي گه فرانت پيج ندارم راستي مگه فرانت پيج كدهاي يونيكد رو نشون مي ده؟
ايگس پي كه نشون نمي ده 2000 نشون مي داد بنويس من هم بدونم ممنون
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من با xp اين كار رو ميكنم.
كافيه توي قسمت Page Properties تنظيمات encoding رو روي none بذاري.... يا اينکه بري توي html و تگهاي meta که اون بالا در مورد Encoding هست رو پاک کني.
بعدش يه دور بري نرمال و برگردي html همه رو به کد ميبيني.... ;)
 
بالا